PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Ovdje kao na psihijatriji jbt.
Ovo sam i ja mislio napisati ali rekoh valjda oni znaju bolje u Sarajevu , znaci ipak je moguce da jucerasnja posjeta na Kosevu ne bih mogla stati na cijelu Grbavicu. Po meni nekih 18 do 19 hiljada jucer na Kosevu.TobeYarabi je napisao/la:nauci se biti bar malo objektivan. ja samo pisem istinu i za sve svoje tvrdnje imam cvrste argumente. zbog takvih kao ti nam je liga u qurcu jer samo gledate kako bi nekog zayebavali i smijali se drugima. vjerujete u neke tamo zvanicne gluposti a ne vjerujete ljudima poput mene i jos nekih momaka sa ove teme koji samo pokusavamo biti malo realni. ova slika koju neki pokusavaju ismijati je cisti dokaz da niste objektivni. tribina sjever ima 6000 stolica a na slici se jasno vidi da nema vise od 500 praznih mjesta. znaci samo na toj trebini nas je bilo oko 5500, dodaj tu jos istok i zapad i vidces da nas je bilo najmanje 16000. vas je najvise bilo na otvorenju istoka, protim slobode i to preko 8000. i povedi malo racuna o praovopisu, zarezima, uzvicnicima, velikom slovu itd.Sandokan87 je napisao/la: Koliko to sjever ima sjedecih mjesta molim te? Ti pametan svi ovdje debili, ti vidis mi svi slijepi, haj ba nauci nekad objektivan biti. Ove sezone vam je ovo najveca brojka na sjeveru a s obzirom da isti taj sjever prima 5 000 i bio je polu prazan dodjes na brojku od neke 2.500 maximalno 3000, i.to tih 500 da te bratski poguram zbog ine rupe iiptickog varanja drugih da izgleda da vas ima vise. I onda se pravis debil i kazes ima vas duplo vise, nego nas na svim ostalim utakmicama. Brat bratu opet bilo.vas je plafon 7-8 hiljada mada.i ja sad pretjerujem a nas je na 6-7 utakmica bilo preko 10 000. Zato se ne provaljuj bolje ti je, jer nije niko ni slijep ni glup. Po tvojoj prici bilo vas je 20 000, a ako i dalje ostajes pri svojoj tvrdnji kapa do poda jarane!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
TobeYarabi je napisao/la:nauci se biti bar malo objektivan. ja samo pisem istinu i za sve svoje tvrdnje imam cvrste argumente. zbog takvih kao ti nam je liga u qurcu jer samo gledate kako bi nekog zayebavali i smijali se drugima. vjerujete u neke tamo zvanicne gluposti a ne vjerujete ljudima poput mene i jos nekih momaka sa ove teme koji samo pokusavamo biti malo realni. ova slika koju neki pokusavaju ismijati je cisti dokaz da niste objektivni. tribina sjever ima 6000 stolica a na slici se jasno vidi da nema vise od 500 praznih mjesta. znaci samo na toj trebini nas je bilo oko 5500, dodaj tu jos istok i zapad i vidces da nas je bilo najmanje 16000. vas je najvise bilo na otvorenju istoka, protim slobode i to preko 8000. i povedi malo racuna o praovopisu, zarezima, uzvicnicima, velikom slovu itd.Sandokan87 je napisao/la: Koliko to sjever ima sjedecih mjesta molim te? Ti pametan svi ovdje debili, ti vidis mi svi slijepi, haj ba nauci nekad objektivan biti. Ove sezone vam je ovo najveca brojka na sjeveru a s obzirom da isti taj sjever prima 5 000 i bio je polu prazan dodjes na brojku od neke 2.500 maximalno 3000, i.to tih 500 da te bratski poguram zbog ine rupe iiptickog varanja drugih da izgleda da vas ima vise. I onda se pravis debil i kazes ima vas duplo vise, nego nas na svim ostalim utakmicama. Brat bratu opet bilo.vas je plafon 7-8 hiljada mada.i ja sad pretjerujem a nas je na 6-7 utakmica bilo preko 10 000. Zato se ne provaljuj bolje ti je, jer nije niko ni slijep ni glup. Po tvojoj prici bilo vas je 20 000, a ako i dalje ostajes pri svojoj tvrdnji kapa do poda jarane!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bilo 7 odnosno 16 000 što bi pitari rekli (neki).
7 na zapadu samomclub21 je napisao/la:Bilo 7 odnosno 16 000 što bi pitari rekli (neki).
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MocMahale444
Breno nasa mahni mojimDenchiNL je napisao/la:7 na zapadu samomclub21 je napisao/la:Bilo 7 odnosno 16 000 što bi pitari rekli (neki).![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pa napisao sam 7 samo nisam naglasio istok.DenchiNL je napisao/la:7 na zapadu samomclub21 je napisao/la:Bilo 7 odnosno 16 000 što bi pitari rekli (neki).![]()
- TobeYarabi
- Kontakt:
ma znaju i oni to, ali ne smiju to reci od ovakvih poput sandokana. na samom pocetku utaknice bilo nas je tacno 16000, kasnije je uslo jos raje tako da se slazem sa tobom da je bilo oko 19000 tj 18 987, ali ja sam objektivan i racunam samo one koji udju prije prvog sudijskog zvizduka. to na grbavicu nebi moglo stati ni pomocu trikovaavenija je napisao/la:Ovo sam i ja mislio napisati ali rekoh valjda oni znaju bolje u Sarajevu , znaci ipak je moguce da jucerasnja posjeta na Kosevu ne bih mogla stati na cijelu Grbavicu. Po meni nekih 18 do 19 hiljada jucer na Kosevu.TobeYarabi je napisao/la:nauci se biti bar malo objektivan. ja samo pisem istinu i za sve svoje tvrdnje imam cvrste argumente. zbog takvih kao ti nam je liga u qurcu jer samo gledate kako bi nekog zayebavali i smijali se drugima. vjerujete u neke tamo zvanicne gluposti a ne vjerujete ljudima poput mene i jos nekih momaka sa ove teme koji samo pokusavamo biti malo realni. ova slika koju neki pokusavaju ismijati je cisti dokaz da niste objektivni. tribina sjever ima 6000 stolica a na slici se jasno vidi da nema vise od 500 praznih mjesta. znaci samo na toj trebini nas je bilo oko 5500, dodaj tu jos istok i zapad i vidces da nas je bilo najmanje 16000. vas je najvise bilo na otvorenju istoka, protim slobode i to preko 8000. i povedi malo racuna o praovopisu, zarezima, uzvicnicima, velikom slovu itd.Sandokan87 je napisao/la: Koliko to sjever ima sjedecih mjesta molim te? Ti pametan svi ovdje debili, ti vidis mi svi slijepi, haj ba nauci nekad objektivan biti. Ove sezone vam je ovo najveca brojka na sjeveru a s obzirom da isti taj sjever prima 5 000 i bio je polu prazan dodjes na brojku od neke 2.500 maximalno 3000, i.to tih 500 da te bratski poguram zbog ine rupe iiptickog varanja drugih da izgleda da vas ima vise. I onda se pravis debil i kazes ima vas duplo vise, nego nas na svim ostalim utakmicama. Brat bratu opet bilo.vas je plafon 7-8 hiljada mada.i ja sad pretjerujem a nas je na 6-7 utakmica bilo preko 10 000. Zato se ne provaljuj bolje ti je, jer nije niko ni slijep ni glup. Po tvojoj prici bilo vas je 20 000, a ako i dalje ostajes pri svojoj tvrdnji kapa do poda jarane!
- Medikament
- Kontakt:
znači brenu je faćo istukoMocMahale444 je napisao/la:Breno nasa mahni mojimDenchiNL je napisao/la:7 na zapadu samomclub21 je napisao/la:Bilo 7 odnosno 16 000 što bi pitari rekli (neki).![]()

sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Silvija Sekačić nakon teškog prekršaja doživotno isključena iz nogometa.
Jel postoji bokserski klub Zelezo da djevojka ima sta raditi do kraja zivota?
- MocMahale444
Nije Brena u to doba nije bila nestasnaMedikament je napisao/la:znači brenu je faćo istuko
Takva ti je denchilica
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- escobarpablo
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/nfsbih-b ... icu/236454
Ponestaje sudija... Jakupović u Širokom, koja smijurija
Ponestaje sudija... Jakupović u Širokom, koja smijurija
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Najvjerovatnije će se utakmica Sarajevo - Široki Brijeg ponoviti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa nije bajramski turnir..Virtu4l je napisao/la:Najvjerovatnije će se utakmica Sarajevo - Široki Brijeg ponoviti.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- escobarpablo
- Kontakt:
Opet ovaj Durmitorski debil. Čujem da ti je mati kad si bio manji, vezala šniclu oko vrata da se makar psi igraju s tobom.Virtu4l je napisao/la:Najvjerovatnije će se utakmica Sarajevo - Široki Brijeg ponoviti.
FK Sarajevo 1946
Ocekivano , konacno da savez radi svoj posao kako treba.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Utakmica počinje u hendikepi 1-0 za domaće.
ne budi smješan ta je cura već legenda kluba i počasni predsjedniktuzlak1987 je napisao/la:Silvija Sekačić nakon teškog prekršaja doživotno isključena iz nogometa.
plava filozofija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.