FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Orangina85
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da smo jucer igrali protiv neke solidne ekipe zavrsena bi sva prica bila oko kupa. Ovako smo mi dovoljno kretenska ekipa da mozemo dole napraviti spektakl. Sablic je jucer raznio Calu, a Cala prvi put taktizirao i pao na tom ispitu. Ustvari taktizirao je drugi put, prvi je bio derbi kad je odlucio da je bitnije da ne izgubimo nego da probamo dobiti.
Sa tim dolazi da teorije zavjere i nisu teorije, uzalud da 3 Ronalda dovedemo ako ovaj osimov savez odredjuje ko ce sta uzet.. Glupo je krivit sudije treba trazit odgovorne za pljacku u savezu, previse se toga desilo na proljece da bi se sutilo. Sta mi imamo od tog da je neki sudija suspendovan pa opet vracen za par kola, to im dodje ko odmor, ko zna kakvi se kod njih "ceneri" vrte. Takodje u nasoj upravi treba mijenjat, previse je hijena a premalo mudonja.scudetto89 je napisao/la:Znam ja to drug moj, iz kola u kolo sudjenje je katastofa, no niko nista da poduzme po tom pitanju, ma **** kone njima se i silji titula to je jasno kao dan, a sto tice naseg kluba , podhitno dovesti kvalitetna pojacanja na odgovarajuce pozicije, nekim se igracima zahvaliti i u iducoj sezoni krenuti na oba fronta pa sta nam bog dadneescobarpablo je napisao/la:Nama to ništa ne znači, sjaši Kurta da uzjaše Murta, yebu nas cijelu sezonu ovako, a plavoj gamadi šilje cijelu sezonu. Nije da smo i mi nešto kvalitetni, ali opet...scudetto89 je napisao/la:Skinut je konj sa liste sudija bolje nije ni zasluzio sve mu **** ! Svaka cast za NSBIH !
listica je dosla da se izlezava i da ubije svakog naseg igraca sa loptom, sjeckanje i totalna opstrukcija igre, antifudbal sa sudijom koji dirigovano sudi. Sto se mene tice imaju dobar izgovor.
Je*o ovakvu ligu i kup, godinama se ubija svaki pokusaj poboljsanja, na stadionima je sve manje i manje ljudi a odgovornih nema.
Nek mi nismo imali igru, nek su nasi igraci najgori, nek Cala igra pi*kasto, nek im j*bu sve sa tribina, nek nasi navijaci koriste pirotehniku za inat. To je prava podrska, ono da igraju iz ljubavi a ne iz straha..
https://www.youtube.com/watch?v=bTLkMiA6SW8
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Ovdje se stalno vrti sintagma "Čalina pichkasta igra". A da se s ovim igračima otvorimo i krenemo "hrabro", neko bi nam nabio 3 komada i onda bi bilo još gore. Nas na uzvratu mogu spasit samo promjene igrača koji su u užasnoj formi a to su Ahmetović, Hebibović, Sarić i Almir Bekić. Za sve njih imamo zamjene koje bi mogle dat isti ili bolji učinak, a gori teško (posebno Ahmetović i Bekić).
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Orangina85
- Kontakt:
Mi smo ovu utakmicu krenuli sa taktikom da ne primimo gol bez previse razmisljanja o napadu. To se moglo vrlo jasno vidjeti. Mi ne znamo tako pametno igrati i to nas je kostalo.
Izgledalo bi tako da bi mi za vikend igrali utakmicu za titulu, a u kupu vjerovatno imali dobru prednost. Ali eto prema nekima penal je nebitanskoroalen je napisao/la:Valjić suspendovan. Ja smijurije kod nas Allaha mi. Kad pogledaš u kojim su utakmicama skinute sudije, postaviš od oka tabelu s "realnim" suđenjem na tim tekmama, kako bi to izgledalo?
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- Orangina85
- Kontakt:
Ova sezona nas je vratila 10 godina unazad sto se sudjenja tice. Neregularno prvenstvo totalno, Kup tome naginje i prva liga F BiH nevidjeni cirkus.
Ne jedite djeco vise vnago. Penal je bio i morao ga je svirati, taman da smo poslije izgubili 5-0. U ovakvoj utakmici je to prevaga i to kakva.
Jasta je nego nebitan. Prema misljenju objektivne bordo raje, sudija nije duzan svirati penal i iskljuciti najboljeg igraca protivnicke ekipe zato sto lose igras. No, to nije omelo sudiju jucerasnje utakmice da na prvenstvenoj utakmici igranu prosle jeseni u Listici, nakon pola sata iskljuci Balica zbog napravljenog prekrsaja kao zadnjeg igraca odbrane. Prisao je Valjic tad Balicu i rekao mu "lose Siroki igra ali haj evo ti crveni karton". Obzirom da smo sa crvenim kartonom zabili jos jedan gol a Siroki je igrao prilicno lose, objektivna domaca publika je nakon meca pokusala ubiti gospodina Valjica guravsi njegov automobil u provaliju, kako bi naucio za ubuduce da se crveni karton ne daje protivniku ako njihova ekipa igra lose.YNWA je napisao/la:Izgledalo bi tako da bi mi za vikend igrali utakmicu za titulu, a u kupu vjerovatno imali dobru prednost. Ali eto prema nekima penal je nebitanskoroalen je napisao/la:Valjić suspendovan. Ja smijurije kod nas Allaha mi. Kad pogledaš u kojim su utakmicama skinute sudije, postaviš od oka tabelu s "realnim" suđenjem na tim tekmama, kako bi to izgledalo?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kaze frajer do mene nek nije sviro penal,Saric bi ga opet promasio

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sabinho je napisao/la:Jasta je nego nebitan. Prema misljenju objektivne bordo raje, sudija nije duzan svirati penal i iskljuciti najboljeg igraca protivnicke ekipe zato sto lose igras. No, to nije omelo sudiju jucerasnje utakmice da na prvenstvenoj utakmici igranu prosle jeseni u Listici, nakon pola sata iskljuci Balica zbog napravljenog prekrsaja kao zadnjeg igraca odbrane. Prisao je Valjic tad Balicu i rekao mu "lose Siroki igra ali haj evo ti crveni karton". Obzirom da smo sa crvenim kartonom zabili jos jedan gol a Siroki je igrao prilicno lose, objektivna domaca publika je nakon meca pokusala ubiti gospodina Valjica guravsi njegov automobil u provaliju, kako bi naucio za ubuduce da se crveni karton ne daje protivniku ako njihova ekipa igra lose.YNWA je napisao/la:Izgledalo bi tako da bi mi za vikend igrali utakmicu za titulu, a u kupu vjerovatno imali dobru prednost. Ali eto prema nekima penal je nebitanskoroalen je napisao/la:Valjić suspendovan. Ja smijurije kod nas Allaha mi. Kad pogledaš u kojim su utakmicama skinute sudije, postaviš od oka tabelu s "realnim" suđenjem na tim tekmama, kako bi to izgledalo?
Mi imamo fetis da idemo sami protiv svih, i ako ne moze tako najgori smo.. Ja ne znam kako je uopste moguce da nas klub nema niti jednog covjeka u ovom nakaradnom savezu.Sabinho je napisao/la:Jasta je nego nebitan. Prema misljenju objektivne bordo raje, sudija nije duzan svirati penal i iskljuciti najboljeg igraca protivnicke ekipe zato sto lose igras. No, to nije omelo sudiju jucerasnje utakmice da na prvenstvenoj utakmici igranu prosle jeseni u Listici, nakon pola sata iskljuci Balica zbog napravljenog prekrsaja kao zadnjeg igraca odbrane. Prisao je Valjic tad Balicu i rekao mu "lose Siroki igra ali haj evo ti crveni karton". Obzirom da smo sa crvenim kartonom zabili jos jedan gol a Siroki je igrao prilicno lose, objektivna domaca publika je nakon meca pokusala ubiti gospodina Valjica guravsi njegov automobil u provaliju, kako bi naucio za ubuduce da se crveni karton ne daje protivniku ako njihova ekipa igra lose.YNWA je napisao/la:Izgledalo bi tako da bi mi za vikend igrali utakmicu za titulu, a u kupu vjerovatno imali dobru prednost. Ali eto prema nekima penal je nebitanskoroalen je napisao/la:Valjić suspendovan. Ja smijurije kod nas Allaha mi. Kad pogledaš u kojim su utakmicama skinute sudije, postaviš od oka tabelu s "realnim" suđenjem na tim tekmama, kako bi to izgledalo?
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Svi koji smatraju da penal sinoc nebi ista promjenio ne znam koju ligu prate, kako to svima dobro kad sviraju penal, samo nama ne treba je mi imamo 15 udaraca po utakmici, nama penal ne treba. Nije nasa liga Engleska pa da se svaka ekipa dode nadigravati i da se otvori.
Jucer je Cala isao na taj jedan gol da damo iz kontre, penala, kornera, jer zna da nemamo igraca za bilo kakvu izradenu akciju naprijed, osim Dulje ali nazalost smo primili upravo takav.
A sto se tice sad ove protiv ZGrinjskog oni dvometrasi ce pokupiti sve lopte koje budu isli na Ahmu zato se trebaju Hebib i Crnkic vise prikljucivat napadu. Stavit sredinu sa Mihojevicem, Radovcem, Saricem ukoliko Dulja ne moze, Peru na beka umjesto Almira i mozemo se necemu nadat( ustvari koga god umjesto njega korisniji je, frajer jucer udaljen 10m od lopte i ceka Dulju s da s centra pretrci 30m i da osvoji loptu, sto nije ostalo ne zapazeno od iace mirnog istoka).
Jucer je Cala isao na taj jedan gol da damo iz kontre, penala, kornera, jer zna da nemamo igraca za bilo kakvu izradenu akciju naprijed, osim Dulje ali nazalost smo primili upravo takav.
A sto se tice sad ove protiv ZGrinjskog oni dvometrasi ce pokupiti sve lopte koje budu isli na Ahmu zato se trebaju Hebib i Crnkic vise prikljucivat napadu. Stavit sredinu sa Mihojevicem, Radovcem, Saricem ukoliko Dulja ne moze, Peru na beka umjesto Almira i mozemo se necemu nadat( ustvari koga god umjesto njega korisniji je, frajer jucer udaljen 10m od lopte i ceka Dulju s da s centra pretrci 30m i da osvoji loptu, sto nije ostalo ne zapazeno od iace mirnog istoka).
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
Historicar
- Kontakt:
Molim vas pobjedite u Mostaru i zakažite spektakl na Koševu za željom uhhh bila bi to ludnica.Ovih 11 bi ja poslao na teren Bijelog brijega:
Pavlović
Hodžić Novaković Kovačević Ivetić
Hebibović Sarić Mihojević Crnkić
Husejinović
Ahmetović
Pavlović
Husejinović
Ahmetović
Znam da necemo nista osvojiti,al hajde zapnite u Mostaru kosti svoje amaterske ostavite,zadnju kap krvi da makar docekamo stumfove na 3 boda razlike il manje
Mislim da svaku formaciju sa gospodinom Saidom mozemo sebi obrisati od pakas.Historicar je napisao/la:Molim vas pobjedite u Mostaru i zakažite spektakl na Koševu za željom uhhh bila bi to ludnica.Ovih 11 bi ja poslao na teren Bijelog brijega:
Pavlović
Husejinović
Ahmetović
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
samo malo ova prica konama se silji titula, poserite tu ppricu,
da smo pobjedili kuci radnik, krupu mogli bi im qurac srediti, da smo uzeli bod u tuzlim **** bi im siljili ... suplja prica, sve je DO NAS i ni do koga vise
eto ok, bio penal! i sta? znaci nasi su igrali samo da bi penal dobili?
90 minuta utamice mi nismo imali ni jednu jedinu priliku!!! na kosevu!

da smo pobjedili kuci radnik, krupu mogli bi im qurac srediti, da smo uzeli bod u tuzlim **** bi im siljili ... suplja prica, sve je DO NAS i ni do koga vise
90 minuta utamice mi nismo imali ni jednu jedinu priliku!!! na kosevu!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
I ove sto vode klub nek se zapitaju da Ihtijarevic i svi oni ne zaplate,necemo sljedecu sezonu da gledamo ove tuzlanske otpatke Sarica,Bekice,Ahmetovica, kojo su nam donijeli ovu kur4obolju i luzerski mentalitet nek idu u 3 lijepe,nek povedu za sobom i Hebiba i jos par kloceva ovih. Ako nemate para il ne znare dovest uvedite djecu nek igraju
Jok nama se silji...Pantelija je napisao/la:samo malo ova prica konama se silji titula, poserite tu ppricu,
90 minuta utamice mi nismo imali ni jednu jedinu priliku!!! na kosevu!![]()
Kako je bio penal ako nismo imali sanse 90 min ?
Nasi su najgori... Treba im je*at majku milu...
Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 11 maj 2017, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
-
nukleusmember
- Kontakt:
ne znam u kakvom je stanju balić? ali da se ja pitam njega bih stavio umjesto almira bekića,šizofreničar je ali je sigurno bolji od ovog nikogovića,umjesto dulje stavio bih jadovca,trudio se šatro nešto,umjesto mersudina bih stavio trkaču kokoš (amera bekića),ako ništa trčaće,smetaće,od merse nema ama baš nikakve koristi,ivetiću naći nekako mjesto,ostalo sve isto,sisoja ubaciti eventualno zadnjih 15 min,to je otprilike moja vizija
VVVBK
VVVBK
Sami protiv svihPantelija je napisao/la:samo malo ova prica konama se silji titula, poserite tu ppricu,
90 minuta utamice mi nismo imali ni jednu jedinu priliku!!! na kosevu!![]()
Normalno da se silji, osim ako ne mislis da se greske slucajno desavaju
Ne mozes reci bio penal, i sta? to je greska sudije koja na kraju moze odluciti osvajaca.
Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.