Champions League 2016/17

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Ko će biti novi prvak Evrope?

Juventus
74
61%
Real Madrid
47
39%

Ukupno glasova: 121

Karlo
Kontakt:

Re: Champions League 2016/17

Post Postao/la Karlo » 11 maj 2017, 19:19

real je veci bolji od mafijaskog jubeta u svako0m pogledu kako narocito igracki sve osim realovog osvajanja lp bilo bi ravno senzaciji,ako treba angazovati i novog kasaia :mrgreen:da se odbrani Lp ali ovaj put protiv mrtvog jubeta (iako je bajern :( :twisted: :twisted: :twisted: trebao igrati ovo finale mjesto mafijaskog reala :mrgreen: ).
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 11 maj 2017, 19:28

Karlo je napisao/la:real je veci bolji od mafijaskog jubeta u svako0m pogledu kako narocito igracki sve osim realovog osvajanja lp bilo bi ravno senzaciji,ako treba angazovati i novog kasaia :mrgreen:da se odbrani Lp ali ovaj put protiv mrtvog jubeta (iako je bajern :( :twisted: :twisted: :twisted: trebao igrati ovo finale mjesto mafijaskog reala :mrgreen: ).

ja dobro si :wave:
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 11 maj 2017, 19:30

Garfield je napisao/la:
Karlo je napisao/la:real je veci bolji od mafijaskog jubeta u svako0m pogledu kako narocito igracki sve osim realovog osvajanja lp bilo bi ravno senzaciji,ako treba angazovati i novog kasaia :mrgreen:da se odbrani Lp ali ovaj put protiv mrtvog jubeta (iako je bajern :( :twisted: :twisted: :twisted: trebao igrati ovo finale mjesto mafijaskog reala :mrgreen: ).

ja dobro si :wave:
uvek bio i ostao :wave:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 11 maj 2017, 19:30

Epidaurus je napisao/la:Cuj ovog mogu se poredit Modric i Pjanic :rol:
Čemu smijanje? Niko nije rekao da je Pjanić bolji ili bilo šta takvo, ali da se mogu porediti ove sezone, svakako da mogu.

Obojica su klase, Modrić je puno dokazaniji i iskusniji, ali je i Pjanić godinu ranije došao u top klub nego Modrić kad je prelazio u Real i tek će sad njegova karijera krenuti pravom uzlaznom putanjom.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 11 maj 2017, 19:31

Normalno da se ne mogu porediti Pjanić i Modrić, Pjanić je izmislio fudbal za onog nehljeba :kafa:
Juve osvaja, yebi mali Rejal.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 11 maj 2017, 19:41

IlCapitano je napisao/la:
Čemu smijanje? Niko nije rekao da je Pjanić bolji ili bilo šta takvo, ali da se mogu porediti ove sezone, svakako da mogu.

Obojica su klase, Modrić je puno dokazaniji i iskusniji, ali je i Pjanić godinu ranije došao u top klub nego Modrić kad je prelazio u Real i tek će sad njegova karijera krenuti pravom uzlaznom putanjom.
Pogledas kako Modric vuce loptu, kako otvara kontre i kontrolise citavu igru tima (zajedno s Kroosom) i onda pogledas kako to isto Pjanic radi i sve ti bude jasno. Il jos lakse pogledas sta je sinoc Modric radio veznom redu Atletica (koji je vrhunski), a to Pjanic trenutno samo sanjat moze. Nije slucajnost da Real nije usao u finale LP samo pretprosle sezone dok je Luka povrijedjen bio. Uostalom, Luka je motor Reala, individualno vrlo vjerovatno najkvalitetnije ekipe na svijetu, dok Pjanic sigurno nije motor Juvea.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 11 maj 2017, 19:48

Epidaurus je napisao/la:

Pogledas kako Modric vuce loptu, kako otvara kontre i kontrolise citavu igru tima (zajedno s Kroosom) i onda pogledas kako to isto Pjanic radi i sve ti bude jasno. Il jos lakse pogledas sta je sinoc Modric radio veznom redu Atletica (koji je vrhunski), a to Pjanic trenutno samo sanjat moze. Nije slucajnost da Real nije usao u finale LP samo pretprosle sezone dok je Luka povrijedjen bio. Uostalom, Luka je motor Reala, individualno vrlo vjerovatno najkvalitetnije ekipe na svijetu, dok Pjanic sigurno nije motor Juvea.
Wow, gledanje utakmica, to još nisam probao. :hmmmmm:

Naravno da jeste motor, organizator igre. Pogledaš također utakmice Juventusa bez Pjanića i vidiš koliko se pate. Mora da sam propustio utakmice Pjanića protiv Barcelone i Monaca, nemoguće da je odigrao klasno.

Opet, palite se bezveze, niko (ozbiljan) nije rekao da je Pjanić bolji, daleko bolji, klasa za Luku itd. To bi bilo jednako smiješno kao i ovo da se ne mogu porediti/ne mogu u istu rečenicu. Jednostavno Pjanić ove sezone igra po prvi put u velikom top klubu i dominira protiv najjačih protivnika i dokazuje svoju klasu. Modrić je godinama na tom nivou i Pjanić će morati održati konstantu, ali govoreći samo o ovoj sezoni, Mire je sama klasa i krema veznih igrača i apsolutno spada u svaku diskusiju o istima.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 maj 2017, 19:49

Modrić 4 godine nije ispao iz LP. Generacijski veznjak. Na nivou Xavija sigurno. Najbolji južni Slaven ikad. Trenutno najbolji veznjak svijeta. Svaka čast Pjanketu, al trenutno se ne može porediti s ovim.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 11 maj 2017, 19:51

Kawhi je napisao/la:Modrić 4 godine nije ispao iz LP. Generacijski veznjak. Na nivou Xavija sigurno. Najbolji južni Slaven ikad. Trenutno najbolji veznjak svijeta. Svaka čast Pjanketu, al trenutno se ne može porediti s ovim.
Naučite razliku između karijere i sezone. Kao i to da je moguće da koegzistiraju dva ili čak više vrhunskih veznjaka/igrača, pohvala za jednog ne znači pljuvanje drugog.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 11 maj 2017, 19:53

Kawhi je napisao/la:Na nivou Xavija sigurno.
Ovo se zove preseravanje rođaci.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 maj 2017, 19:53

Kawhi je napisao/la:Modrić 4 godine nije ispao iz LP. Generacijski veznjak. Na nivou Xavija sigurno. Najbolji južni Slaven ikad. Trenutno najbolji veznjak svijeta. Svaka čast Pjanketu, al trenutno se ne može porediti s ovim.
Naučite razliku između karijere i sezone. Kao i to da je moguće da koegzistiraju dva ili čak više vrhunskih veznjaka/igrača, pohvala za jednog ne znači pljuvanje drugog.
Gdje ja pljujem Pjanića?

Što se tiče sezone nemam pojma, ne gledam Juve. Znam da je Isco rame uz rame s Lukom ove sezone. Super ako je i Pjanke na tom nivou.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 11 maj 2017, 19:55

Kupujem kartu do 1500€. PP. :mrgreen:
Ozbiljan sam, sto je najgore...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 11 maj 2017, 19:58

Kawhi je napisao/la:
Gdje ja pljujem Pjanića?

Što se tiče sezone nemam pojma, ne gledam Juve. Znam da je Isco rame uz rame s Lukom ove sezone. Super ako je i Pjanke na tom nivou.
Nisam rekao da pljuješ Pjanića nego generalno kod ovih usporedbi jedna strana (Epi) se naljuti kao da je neko rekao da je Pjanić najbolji veznjak ikad, a Modrić nivo BH PL. :roll:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 maj 2017, 20:01

IlCapitano je napisao/la: Nisam rekao da pljuješ Pjanića nego generalno kod ovih usporedbi jedna strana (Epi) se naljuti kao da je neko rekao da je Pjanić najbolji veznjak ikad, a Modrić nivo BH PL. :roll:
Pusti njega ba. Trol. Ja mislio vi raspravljate ko je više u karijeri uradio. Luka je imao od januara do aprila loš period. Mislim i to je i dalje vrhunski, al ne kao sinoć naprimjer.
Pjanić je glavni veznjak finaliste LP. Logično da igra vrhunsku sezonu.
Gefufna je napisao/la:Kupujem kartu do 1500€. PP. :mrgreen:
Ozbiljan sam, sto je najgore...
Dam ti ja guze. Nemam kartu. :kafa:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 maj 2017, 20:03

Rajaz je napisao/la:
To se zove brukanje i samošamaranje :facepalm: mene stid u njegovo ime :oops: ne vjerujem šta se piše.

Ali dobro, Vasquez je svakako najbolje krilo svijeta, Navas golman, Kopitar GOAT, Isco veznjak, Ramos stoper, Zinedin trener, sad kad dođe Theo i on ce biti najbolji bek, logicno :kafa: mitomanija level 5000

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 11 maj 2017, 20:08

Uđem na temu, vidim Kawhi filozofiše, izađem.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 maj 2017, 20:08

let3 je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:
To se zove brukanje i samošamaranje :facepalm: mene stid u njegovo ime :oops: ne vjerujem šta se piše.

Ali dobro, Vasquez je svakako najbolje krilo svijeta, Navas golman, Kopitar GOAT, Isco veznjak, Ramos stoper, Zinedin trener, sad kad dođe Theo i on ce biti najbolji bek, logicno :kafa: mitomanija level 5000
Osim što ja nikad ništa od toga nisam napisao. Možda nekad za Ronalda da je GOAT u zanosu.
Druga je stvar što vi ne želite priznati Lukinu dominaciju zadnjih godina.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 maj 2017, 20:13

Kawhi je napisao/la: Osim što ja nikad ništa od toga nisam napisao. Možda nekad za Ronalda da je GOAT u zanosu.
Nisam ni reko da si ti to sve napisao, ali to je mitomanska prica koji halaši ovdje prosipaju.
Nema šta nema, cak im je i ekonom i onaj što pere kopačke su najbolji na svijetu...tako ni kolega Romario svojevremeno u doba one njegove "hegemonije" nije pisao :mrgreen: :crazy:

Mislim da i gov.no iz madrida nekako najbolje miriše, po vama :mrgreen:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 maj 2017, 20:16

let3 je napisao/la:
Kawhi je napisao/la: Osim što ja nikad ništa od toga nisam napisao. Možda nekad za Ronalda da je GOAT u zanosu.
Nisam ni reko da si ti to sve napisao, ali to je mitomanska prica koji halaši ovdje prosipaju.
Nema šta nema, cak im je i ekonom i onaj što pere kopačke su najbolji na svijetu...tako ni kolega Romario svojevremeno u doba one njegove "hegemonije" nije pisao :mrgreen: :crazy:

Mislim da i gov.no iz madrida nekako najbolje miriše, po vama :mrgreen:
Hegemonija nikad nije igrala 3 finala u 4 godine ili odbranila titulu. :kafa:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 maj 2017, 20:20

Rajaz je napisao/la:
Došlo je do provale.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.