Ako ne sutra uskoro CE.ElCartel11 je napisao/la:Jos vas nisu izbacili iz lige?

Moderator/ica: GracanicaAA
Ako ne sutra uskoro CE.ElCartel11 je napisao/la:Jos vas nisu izbacili iz lige?
Tako jeeeee!Orjuna je napisao/la:Ogadite im nogomet sutraSamo jako do pobjede!
Sportski i poštenoFliX je napisao/la:Nekako mi neshvatljivo sad gledajuci da je ova ekipa nakon spektakularne pobjedeu Mostaru nad Zrinjskim od 0:2 u narednih 9 utakmica postigla svega tri gola!???
Kad ih toliko volis nek se vrate prije nego tvoj Velez.. Nek mi oproste pravi Velezovi navijaci, al stvarno me vuces za jezik.LegendKiller je napisao/la:Navijao sam da ostanete ali šta se može, svoje ste šanse prokockali u dvobojima sa vitezom i olimpicom. Mislim da vam je afera cener podmetnuta, ali to će već utvrditi nadležni organi.
Zelim vam da se vratite u premijer ligu, ali tek za dvije sezone, jer se nadam da će iduće sezone ipak Velez izboriti ulazak u Premijer ligu.
To za povlačenje jezika ćeš da izvines dečko, ali ja ne diram ništa radioaktivnoFliX je napisao/la:Kad ih toliko volis nek se vrate prije nego tvoj Velez.. Nek mi oproste pravi Velezovi navijaci, al stvarno me vuces za jezik.LegendKiller je napisao/la:Navijao sam da ostanete ali šta se može, svoje ste šanse prokockali u dvobojima sa vitezom i olimpicom. Mislim da vam je afera cener podmetnuta, ali to će već utvrditi nadležni organi.
Zelim vam da se vratite u premijer ligu, ali tek za dvije sezone, jer se nadam da će iduće sezone ipak Velez izboriti ulazak u Premijer ligu.
Ove godine se Celik spasio. Spasavali smo ono sto su napravili do statuta, a to je 9 bodova u (cini mi se) 18kola! U tom periodu su svi bili digli ruke od Celika, pa i navijaci koji su bojkotovali utakmice. Nakon usvajanja statuta, svi smo rukave zagrnuli i u 14 kola ostvarili 26 bodova. Naravno, niz bez poraza.LegendKiller je napisao/la:To za povlačenje jezika ćeš da izvines dečko, ali ja ne diram ništa radioaktivnoFliX je napisao/la:Kad ih toliko volis nek se vrate prije nego tvoj Velez.. Nek mi oproste pravi Velezovi navijaci, al stvarno me vuces za jezik.LegendKiller je napisao/la:Navijao sam da ostanete ali šta se može, svoje ste šanse prokockali u dvobojima sa vitezom i olimpicom. Mislim da vam je afera cener podmetnuta, ali to će već utvrditi nadležni organi.
Zelim vam da se vratite u premijer ligu, ali tek za dvije sezone, jer se nadam da će iduće sezone ipak Velez izboriti ulazak u Premijer ligu.Ove godine se celik nekako spasio, šta će za iduću, pripremi maramice za brisanje suza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.