Pitaj Emira smetali njemu terminScof1eld je napisao/la:ma termin je uzasan tako da nece bit sad neki stravican broj robijasa
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Termin je extra, prvo iftar, akšam, pa tekma, pa opet 3:0 
NEMAM NIŠTA PROTIV "želje": LITEX : nk željezničar 7:0 Joasinho (1., 7., 36.), Beljakov (73., 77.), Silva (13.) i Hidioudad (42.).
7 UP - moje omiljeno piće
7 UP - moje omiljeno piće
Presarali,ne presarali,nego preko naseg grafita crtaju njihov !
I to jedan od nasih najjacih grafita ! Koja smijesna Sabanska grupa !
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 0811_n.jpg
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Nemoj da ja tebi pokažem šta ste vi uradili, i to ne samo jedan grafit da ste prešaraliFare_Sa je napisao/la:Presarali,ne presarali,nego preko naseg grafita crtaju njihov !
Poslao sam ti pp...
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 16 avg 2010, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 0811_n.jpgFk_zeljo_1921 je napisao/la:Nemoj da ja tebi pokažem šta ste prvu uradili, i to ne samo jedan grafitFare_Sa je napisao/la:Presarali,ne presarali,nego preko naseg grafita crtaju njihov !
Pardon !
Da vidim !
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
Ili se meni cini ili su ovaj grafit prosle godine tice presarale a sada timovci normalno iskoritili presaran grafit i odradili svoj ? ?!?
...
Zadnja izmjena: Fare_Sa, dana/u 16 avg 2010, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
Casual-Hordas
- Kontakt:
jaooo....ŠABANI jedni!!!
oj kakav ŠABANLUK!!!
Onakav grafit uništiti....pa seljačine one prave šabanske, jel vi znate šta je umjetnost???
Ne možete parirati onakvom nečemu, pa šarate svojim djetinjarijama!!!
kad negdje vidim pravi grafit TM-a koji lijepo izgleda, žao mi ga je prešarati, ili napraviti ovako nešto jer znam koliko truda, rada i novca treba da se neki veći grafit uradi...
Poslije onog grafita na pofalićima, sad i ovo??? prešli ste granicu...
Nek se sjever pali, večeras nema sna, nek se čuje naša pjesma mi smo Horde Zla...Na sjeveru stojimo nikog se ne bojimo Sarajevo volimo i uvijek ga bodrimo!!!
...
Zadnja izmjena: Fare_Sa, dana/u 16 avg 2010, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
i vi ste nedavno presarali grafit ULTRAS MANIJACI sa strunfom i jointom u ustima...Fare_Sa je napisao/la:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 0811_n.jpgFk_zeljo_1921 je napisao/la:Nemoj da ja tebi pokažem šta ste prvu uradili, i to ne samo jedan grafitFare_Sa je napisao/la:Presarali,ne presarali,nego preko naseg grafita crtaju njihov !
Pardon !
Da vidim !
VAS NACIN ZIVOTA NAVIJACKA SRAMOTA !
...ti sto se sjecas?protiv sirokog nas bilo 20 u mostaru istjerali nas prije kraja,nismo vidjeli gol od Gogalica,bruka raje ostala u istocnom,gledali tekmu na tv-u,docekali nas ko heroje...SLABO SE TI SJECAS...sarajlija89 je napisao/la:2001 u ze je bilo oko 1500 pa mozda i vise hordasa...to je ona ponovljena tekma kad smo dobili 0-3...
play off 98 kad se u mostaru igralo sa sirokim isto veliki broj je bio koliko se sjecam..pa gostovanja protiv veleza i tu je billo dosta hordi...kakanj,visoko..ma bilo je i prije zanimljivo![]()
to je to sto se ja sjecam da je bilo dosta raje na gostovanjima ...
kako ja kontam jedno je presarati grafit...to rade sabani...
a drugo uraditi grafit preko grafita..to znaci da si "osvojio" to podrucje..
a drugo uraditi grafit preko grafita..to znaci da si "osvojio" to podrucje..
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
- sarajlija89
- Kontakt:
moze bit...mlad sam jos tad bioja-hordas je napisao/la:...ti sto se sjecas?protiv sirokog nas bilo 20 u mostaru istjerali nas prije kraja,nismo vidjeli gol od Gogalica,bruka raje ostala u istocnom,gledali tekmu na tv-u,docekali nas ko heroje...SLABO SE TI SJECAS...sarajlija89 je napisao/la:2001 u ze je bilo oko 1500 pa mozda i vise hordasa...to je ona ponovljena tekma kad smo dobili 0-3...
play off 98 kad se u mostaru igralo sa sirokim isto veliki broj je bio koliko se sjecam..pa gostovanja protiv veleza i tu je billo dosta hordi...kakanj,visoko..ma bilo je i prije zanimljivo![]()
to je to sto se ja sjecam da je bilo dosta raje na gostovanjima ...
al se sjecam te velike pobjede,siroki bio bolji mi zabili gol al nam se kasnije to vratilo
onda sam pomjeso sigurno jer smo imali dosta dobrih gostovanja u mostaru(vrapcici pogotovo)...i sam kazes da nas je dosta ostalo u istocnom dijelu na pomenutoj tekmi....
al haj onda reci mi koja je ovo tekma...u mostaru

ja sam konto sve da je ta...ili je ovo kad smo zrinjskog dobili 0-2 par kola do kraja kad nam je trebalo za evropu..idrizovic i obuca zabili cini mi se
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Postuj tudje kao svoje,niciji rad netreba unistavati.Navijac sam Zelje ali onaj pitarski grafit prema Dobrinji bio je super uradjen i nije ga trebalo dirati,kao ni Zeljine grafite na Grbavici i drugim mjestima.Dogovorite se kao ljudi i u svakom naselju nacrtajte svoje grafite neunistavajuci tudjei svim naseljima i jedni i drugi imamo navijace.Puno vremena,rada i sredstava treba da se napravi dobar grafit i ruzno je to unistavati.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
@ sarajlija - to je slika sa utakmice iz 2005. ili 2006. kad smo izgubili 3:1 u Mostaru. Bio sam na toj utakmici.... losa organizacija tekme bila, odnosno gostovanja, ostalo barem jos 200 momaka u istocnom mostaru koji se nisu mogli probiti do stadiona.
[quote="dino lj"]Postuj tudje kao svoje,niciji rad netreba unistavati.Navijac sam Zelje ali onaj pitarski grafit prema Dobrinji bio je super uradjen i nije ga trebalo dirati,kao ni Zeljine grafite na Grbavici i drugim mjestima.Dogovorite se kao ljudi i u svakom naselju nacrtajte svoje grafite neunistavajuci tudjei svim naseljima i jedni i drugi imamo navijace.Puno vremena,rada i sredstava treba da se napravi dobar grafit i ruzno je to unistavati.[/qu
potpis brate svaka cast HZ 87

potpis brate svaka cast HZ 87
- sarajlija89
- Kontakt:
to brateUPS je napisao/la:@ sarajlija - to je slika sa utakmice iz 2005. ili 2006. kad smo izgubili 3:1 u Mostaru. Bio sam na toj utakmici.... losa organizacija tekme bila, odnosno gostovanja, ostalo barem jos 200 momaka u istocnom mostaru koji se nisu mogli probiti do stadiona.
al kad smo vec kod te tekme sa sirokim...bijeli brijeg je bio pun bilo je 15 000 sigurno na toj tekmi,mislim da nije poslije rata bio puniji....nek me neko ispravi
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- sarajlija89
- Kontakt:
bili su i bolji al im gogalic zabi....velika je to pobjeda bila...bas velika...
kasnije nam se u finalu vratilo

kasnije nam se u finalu vratilo