Ne d'o mi bog...ajdohordas je napisao/la:Mi sanjamo o kapitalcima a naši stručni ljudi ganjaju Zeca iz Tuzle...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Zec bi mozda bio bolji od Bekica, koji ima ugovor do ljeta. Vjerovatno ce ici, tj. nadam se da mu nece produziti ugovor.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Navalili na Tuzlu kao neslani... ako baš hoće kvalitet iz Tuzle što ne uzmu Zilkića malog, što ne uzmu Ordagića onda...MortemHz je napisao/la:Ne d'o mi bog...ajdohordas je napisao/la:Mi sanjamo o kapitalcima a naši stručni ljudi ganjaju Zeca iz Tuzle...
Evo sad je Celta protiv Uniteda pokazala da 0-1 iz prve urakmice ništa ne znači. Zabiješ gol i odmah se tresu gaće..
Još ništa nije gotovoo!
Još ništa nije gotovoo!
Yebo te Zec i igrači Slobode više! I onda kažu pritisak! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja da sam se pitao, jos sinoc bi nogirao Calu i postavio Uscuplica. Šok-terapija!! Dzeno bi uzeo duplu krunu! Ako nista, bar bi igrali 4-4-2 polulijevo.. I Hadzic bi bio drugi napadac..
Al' eto, sreca je pa se ja ne pitam..
Al' eto, sreca je pa se ja ne pitam..
IDEMO PONOVO!
4 pobjede i dupla kruna je tu 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Zapravo mi imamo dvije Akademije. Akademija FK Sarajevo i Akademija FK Sloboda. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
tomic,ordagic,stevanovic,obradovic,redzic....
Ne mora ovim redosljedom
Ne mora ovim redosljedom
Ti si brat.Mokes je napisao/la:4 pobjede i dupla kruna je tu
-
ajdohordas
- Kontakt:
koji Stevanovic ?zagorski je napisao/la:tomic,ordagic,stevanovic,obradovic,redzic....
Ne mora ovim redosljedom
Ako se smijem nadovezati, ja bih jos dodao Subica, svakako nemamo lijevog beka a Partizan ce ga sutnuti na ljeto.zagorski je napisao/la:tomic,ordagic,stevanovic,obradovic,redzic....
Ne mora ovim redosljedom
IDEMO PONOVO!
- PitarBordo
- Kontakt:
Kakav Subić, lik haman mrzi FKS više od Zebe. Ja ako ne vidim Hadžića, Veladžića na pripremama sa prvim timom i minutažom u pripremnim, za mene je to samo još jedna sezona kao i ove prethodne. Daj ko ne traži ništa, ko je islužen, ko je horan... Pa šta bude.
Samo Saraj'vo.
Ivetić lijevo. Dovesti pravog def. veznog kojem Rustemović može biti zamjena. I to moliti Boga da se ovaj novi nikad ne povrijedi.MartinSco je napisao/la:Ako se smijem nadovezati, ja bih jos dodao Subica, svakako nemamo lijevog beka a Partizan ce ga sutnuti na ljeto.zagorski je napisao/la:tomic,ordagic,stevanovic,obradovic,redzic....
Ne mora ovim redosljedom
Ja ne bi doveo u klub nikad igrača koji je bar jednom u životu obukao dres Željezničara, Slobode i Širokog.
SARAJEVO
Po zadnjoj izjavi Nedima, ja mislim da će on sljedeće sezone igrati za prvi tim Sarajeva. Bar se nadam. Kakav je Veladžić ove sezone? Znam da je jedno vrijeme bio pao u igri.PitarBordo je napisao/la:Kakav Subić, lik haman mrzi FKS više od Zebe. Ja ako ne vidim Hadžića, Veladžića na pripremama sa prvim timom i minutažom u pripremnim, za mene je to samo još jedna sezona kao i ove prethodne. Daj ko ne traži ništa, ko je islužen, ko je horan... Pa šta bude.
SARAJEVO
U finalu ovom je pokidao sa malim Hadžićem! Majstorski je podvali za prvi gol! Dok se naš Suarez udeblja, valja nam gledati Zeca i neke nove Tuzlake.fico je napisao/la:Po zadnjoj izjavi Nedima, ja mislim da će on sljedeće sezone igrati za prvi tim Sarajeva. Bar se nadam. Kakav je Veladžić ove sezone? Znam da je jedno vrijeme bio pao u igri.PitarBordo je napisao/la:Kakav Subić, lik haman mrzi FKS više od Zebe. Ja ako ne vidim Hadžića, Veladžića na pripremama sa prvim timom i minutažom u pripremnim, za mene je to samo još jedna sezona kao i ove prethodne. Daj ko ne traži ništa, ko je islužen, ko je horan... Pa šta bude.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dobar je Perica.. Zaboravih ga..fico je napisao/la:Ivetić lijevo. Dovesti pravog def. veznog kojem Rustemović može biti zamjena. I to moliti Boga da se ovaj novi nikad ne povrijedi.MartinSco je napisao/la:Ako se smijem nadovezati, ja bih jos dodao Subica, svakako nemamo lijevog beka a Partizan ce ga sutnuti na ljeto.zagorski je napisao/la:tomic,ordagic,stevanovic,obradovic,redzic....
Ne mora ovim redosljedom
Ja ne bi doveo u klub nikad igrača koji je bar jednom u životu obukao dres Željezničara, Slobode i Širokog.
Slažem se za želju.. A Sloboda je imala finih igraca, sjeti se Buce Osmanhodžića..
IDEMO PONOVO!
PitarBordo je napisao/la:Kakav Subić, lik haman mrzi FKS više od Zebe. Ja ako ne vidim Hadžića, Veladžića na pripremama sa prvim timom i minutažom u pripremnim, za mene je to samo još jedna sezona kao i ove prethodne. Daj ko ne traži ništa, ko je islužen, ko je horan... Pa šta bude.

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Jel bio penal?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 21 gost.