NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Nek slobodno promijeni adresu stanovanja ode li u FKS, ne treba se ni vracati u Siroki. Kao da je prespavao 2009. god pa nadalje
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Re: RE: Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Nista se ne zna[emoji1]Evolve je napisao/la:Ide on iz Zrinje, samo ne u Sarajevo...skripar96 je napisao/la:Bas vodimo raspravu o tome....PERO1234 je napisao/la:http://****.ba/tomislav-tomic-na-kraju-sezone-prelazi-u-sarajevo/
Nije valjda toliki paksu[emoji17]
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Dok sportsport ne objavi nista nije sluzbeno. Oni znaju gdje ce ko prije samih igraca[emoji1]
EKONNP
Čuo sam da se tiska 5000 zastavica a ne 3000! Gorit će Pecara!!!
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Lijepo bome, vrlo lijeposb1996 je napisao/la:Čuo sam da se tiska 5000 zastavica a ne 3000! Gorit će Pecara!!!
EKONNP
- UstanikSBII
- Kontakt:
…….. Dannnnn dolaziiiiiii za herojeeeeeee ……. 
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- zenicacelik
- Kontakt:
Jell i danas odmarate ekipu, pa da se očekuje 0-2 za Vitez????
Hahahahahhaha
Hahahahahhaha
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
Naravno... Pa sta ocekujes. Igrali prije dva dana, i opet u srijeduzenicacelik je napisao/la:Jell i danas odmarate ekipu, pa da se očekuje 0-2 za Vitez????
Hahahahahhaha
EKONNP
Cujem da pokrecete humanitarnu akciju prikupljanja financijskih sredstava za nabavku tinte Fudi dopisnicaru, iz razloga sto je istom nestalo nakon smirenja noga Colica za pobjedu na Otoci, sramotnog pustanja Mladosti u Doboj-Kaknju i Zenici. Nego, gledajte da to rjesite prije zadnjeg kola, inace cete biti "ja melem". Biti Ce"institucija","povijest","stadion", i sl. Veliki pozdrav od velike institucije BHT premijer lige-NK Širokog Brijega.zenicacelik je napisao/la:Jell i danas odmarate ekipu, pa da se očekuje 0-2 za Vitez????
Hahahahahhaha
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- zenicacelik
- Kontakt:
Čast je skupa izgleda u Širokom...... Sretno......PERO1234 je napisao/la:Cujem da pokrecete humanitarnu akciju prikupljanja financijskih sredstava za nabavku tinte Fudi dopisnicaru, iz razloga sto je istom nestalo nakon smirenja noga Colica za pobjedu na Otoci, sramotnog pustanja Mladosti u Doboj-Kaknju i Zenici. Nego, gledajte da to rjesite prije zadnjeg kola, inace cete biti "ja melem". Biti Ce"institucija","povijest","stadion", i sl. Veliki pozdrav od velike institucije BHT premijer lige-NK Širokog Brijega.zenicacelik je napisao/la:Jell i danas odmarate ekipu, pa da se očekuje 0-2 za Vitez????
Hahahahahhaha
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
Baš će ljudi riskirati povrede i umor igrača da bi igrali za Čelik, sve trče
Sretno Širokom i da osvoje Kup
Hvala prijatelju...........SemirSema je napisao/la:Baš će ljudi riskirati povrede i umor igrača da bi igrali za Čelik, sve trče
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Re: RE: Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Smog izgleda bas nepovoljno djeluje na mozak...skripar96 je napisao/la:Naravno... Pa sta ocekujes. Igrali prije dva dana, i opet u srijeduzenicacelik je napisao/la:Jell i danas odmarate ekipu, pa da se očekuje 0-2 za Vitez????
Hahahahahhaha
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Android je napisao/la:Smog izgleda bas nepovoljno djeluje na mozak...skripar96 je napisao/la:Naravno... Pa sta ocekujes. Igrali prije dva dana, i opet u srijeduzenicacelik je napisao/la:Jell i danas odmarate ekipu, pa da se očekuje 0-2 za Vitez????
Hahahahahhaha
EKONNP
Počeli su Čelikovci opet, daj smislite svom gradonačelniku štogod za priopćenja prije utakmice... Vitez je kukao kako puštamo Olimpiku sad mole da im se pusti po komentarima...
A ovako, širokobriježani, šta mislite kakav bi rezultat mogao bit danas?
Ma 0-0 najrealnije. Vitez los do bola nasi juniori igrajusb1996 je napisao/la:Počeli su Čelikovci opet, daj smislite svom gradonačelniku štogod za priopćenja prije utakmice... Vitez je kukao kako puštamo Olimpiku sad mole da im se pusti po komentarima...
EKONNP
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Volio bi da danas zaigra Stipo Jurić. 0-0 ili 0-1 danas. U svakom slučaju glavno je u srijedu, danas samo da ne bude nekih ozljeda
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Kako god, samo da Čelik nabijemo u zadnjem kolu pa da imaju pisat o čemu priopćenja, ali svejedno neće ispast...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Lekqqq1921 i 11 gostiju.