PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Pantelija
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Pantelija » 12 maj 2017, 13:58

Neandertalac, od.87 tih o osimu 40 je o namještaju
Logično.da će prikazati toliko

Ja u životu nisam.čuo.osim tebe da neko ima loše.mišljenje o hasetu, a posto mi je stari gledao haseta, njemu ću ipak vjerovati.više nego mitomanu sa Grbavice

Drugo, loše o.vašim legendama se pise.jer su.osuđeni za.namještenje
A pogledaj kakav si.dvoličnjak

U jednom postu pričaš kako je.osimu i želji podmetnuta afera planinic i slične mitove
A onda kažeš da je.mit onaj dio o hasetu i.repki :D

Znaci.dvolični.iskompleksirani jad koji ne bi najranije da izbriše.historiju svog kluba i.da skroji.novu
Od toga da ste se stidili svog imena, pa htjeli drugo, da ste istjerali iz kluba najveću legendu Domorockog
Da vam.je.osim zbog namještenja zajedno.sa misom smailovicem suspendovan (kolateralna šteta hahaha)
Da ga je Matić udarao
Da je.osim Amar u novinama rekao da je sređivao sudije :D pa do Leotara i izbacivanja slobode...

Crna historija ko Vaso Miskin crni:!!!'
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 maj 2017, 14:04

Pantelija ponovo o istoriji, samo ovoga puta bez NDH, što li? :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 12 maj 2017, 14:05

Pantelija je napisao/la:Drugo, loše o.vašim legendama se pise.jer su.osuđeni za.namještenje
neo je budala, jasno, cim vrijedja haseta...

ali tebi i tebi slicnima ne mozes objasniti neke stvari oko te afere planinic... procitaj ponovo gradivo i ne spamuj temu neistinama... ;)
45515

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 maj 2017, 14:12

grbavicka je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Drugo, loše o.vašim legendama se pise.jer su.osuđeni za.namještenje
neo je budala, jasno, cim vrijedja haseta...

ali tebi i tebi slicnima ne mozes objasniti neke stvari oko te afere planinic... procitaj ponovo gradivo i ne spamuj temu neistinama... ;)
Sta imaš objasniti? argumentovano, a ne Udba i slicno?
JESU li suspendovani po godinu? Jesu
Jesu li klubovi kažnjeni.oduzimanjem.bodova? jesu
Je li Matić udario Osima? Jeste

Sve ima papir i.tekst....

Kantica@ igrali ste NDH nekoliko utakmica qurcu sviraj da niste :D

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 12 maj 2017, 14:14

e moj pantelija, veze ti nemas... samo spamuj temu tako... ali sad cuj igrali i ndh utakmice :D hahahaha... mitomanu teski...
45515

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 maj 2017, 14:14

Ovako je nedavno pisao nebuloze pa je bio isprskan k'o Lisa Ann, nije ga bilo par dana na temi :rol:

Budiša :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 maj 2017, 14:21

Ispravan smajlijima i.dubokoumnim rečenicama tipa :sta ti znaš.
Smiješno

A argumenata nula

Vaso Miskin CRNI

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 maj 2017, 14:23

Koliko od Osima prave božanstvo, većina raje nije ni znala za ovo namještanje, Matića, puštanje tekme itd. Dobar je on trener bio, ali nula od čovjeka. Drago mi je da se ova priča proširila i van foruma i da većina raje sada zna ove stvari o Osimu.
Bahati, bahati Željkan!
1946

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 12 maj 2017, 14:25

ovde izgleda ne mozes nekima neke stvari objasniti... kao da glupoj djeci objasnjavas neke stvari... steta... unistili ste i svetu temu nebulozama...
45515

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 maj 2017, 14:26

Ne kontam kakva je uvreda ako kažeš istinu i za očite nebuloze i bajke jasno kažeš da su izmišljotine.

To što je nekima teško prihvatiti činjenice nije moj problem. A činjenica je da Hase nije bio klasa kakvim ga predstavljaju, laže se o nastupima, golovima, reprezentaciji, internacionalnoj karijeri. Ukratko o svemu kako bi mit bio veći.

Prosječan igrač. A pitari su lažovi i mitomani.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 maj 2017, 14:27

Pantelija je napisao/la:vama hrvati, nk, cinjenice
Kaže Pantelija da su Želju osnovali hrvati, i to ono podrugljivo,
I potpredsjednik Vojo Marković, II potpredsjednik Alojz Stanarević, I sekretar Franjo Budimir, II sekretar Dragutin Baković, blagajnik Stjepan Kenig, ekonom Ante Skarić
Delegati za skupštinu Okružnog fiskulturnog odbora: Franjo Budimir, Vojo Marković, Svetozar Ćuk, Aco Trumić, Mirko Ostojić.
Šta mislite čija je ovo prva uprava/skuština :mrgreen:

Pa onda kaže,
Pantelija je napisao/la:-igrali NDH ligu- dokumentovano
Kasnije su Zrinjski i drugi klubovi UGASENI, dok je Zeljeznicar nastavio da se takmici iako je kao i neki drugi klubovi, igrao utakmice NDH lige.
:lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 12 maj 2017, 14:29

vrijedjanje osima i haseta vidim da postaje java... strasno gdje smo dosli kao navijaci klubova... vidim i na nasoj strani ima budala kao na drugoj...
45515

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 maj 2017, 14:33

Gdje su ti što vrijeđaju, pokažite ih.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 maj 2017, 14:35

Avaz: U ovakvoj sadašnjosti teško je zamisliti kako bi mogla izgledati Željina budućnost.

Osim: Ah, kako...? Treba bolja logistika i jači lobi. željezničar je to davno mogao imati, ali nije, a treba znati kako i s kim, jer bez toga nema ništa. Najjači klubovi su najjači upravo zbog lobija
avaz

Stara skola :kafa:
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 12 maj 2017, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 12 maj 2017, 14:37

Pantelija je napisao/la:Avaz: U ovakvoj sadašnjosti teško je zamisliti kako bi mogla izgledati Željina budućnost.

Osim: Ah, kako...? Treba bolja logistika i jači lobi. željezničar je to davno mogao imati, ali nije, a treba znati kako i s kim, jer bez toga nema ništa. Najjači klubovi su najjači upravo zbog lobija.Avaz: U ovakvoj sadašnjosti teško je zamisliti kako bi mogla izgledati Željina budućnost.
avaz

Stara skola :kafa:
i?
45515

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 maj 2017, 14:39

Čekamo dokaz da je Željezničar igrao NDH ligu, kaže Pantelija da je dokumentovano.
Voli te tvoje Sarajevo.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 12 maj 2017, 16:08

jel se to pepeljara vratila na temu? :clap:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 12 maj 2017, 16:10

simidobar je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Jbga pa zar nije jednom dovoljno da ti napisem nemoj me citirati, nemas green light muflone.
Sta ti znas sta je jalija malisa dresirani, opusteno :) evo ponavljam ti opet, mi te docekali kako dolici ovoj temi i ti se bunis.
Budi ponosan sto postojis na forumu nakon onog sta su ti uradili prije 2 dana na temi.
Ja sam mogao ti zabiti ekser u kovceg ali sam te ostavio zivog da te mogu zaliti s vremena na vrijeme.
E cuj muflone :lol: kako si simpatican, staces ti koga docekivat jesil normalan uopste ?

Ponavljaj sad zamnom: Ja sjedim pored kompjutera i pokusavam da uvrijedim nekog, zelim da budem forumski jalijas.. Probaj 3-4 puta pa se pogledaj u ogledalo i svatices koliko si glup, ako ne svatis probaj sa 10-ak ponavljanja.

Ti si mogao, vi ste mogli... Mozda isprosit za nekog sudiju, otic ispred katedrale skupit za neku stolicu
Rekao sam ti muflone nemoj me citirati ali onda skontam da si ti jado jadni jadnicak i kazem sam sebi nemoj biti loš prema malom simi, nije on kriv sto je mladi debil.

1. Nemoj ponavljati jedno te isto, cini te jos glupljim.
2. Vrijeđas Osima i kad te ja popišam onda se buniš dok urin ti prekrije rumene obraze.
3. Rekoh ti vec ovi ti klanjali dzenazu bili, reko neka ga neka diše na škrge.

Vidis sta se desilo s pablicom eskobarcicem, unistili ga na orginalnom acc pa jadnik morao napraviti drugi.

Nemoj mi cuclati glavic tako nježno navali ko da ti je prvi put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 12 maj 2017, 16:46

avenija je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la: Koliko to sjever ima sjedecih mjesta molim te? Ti pametan svi ovdje debili, ti vidis mi svi slijepi, haj ba nauci nekad objektivan biti. Ove sezone vam je ovo najveca brojka na sjeveru a s obzirom da isti taj sjever prima 5 000 i bio je polu prazan dodjes na brojku od neke 2.500 maximalno 3000, i.to tih 500 da te bratski poguram zbog ine rupe iiptickog varanja drugih da izgleda da vas ima vise. I onda se pravis debil i kazes ima vas duplo vise, nego nas na svim ostalim utakmicama. Brat bratu opet bilo.vas je plafon 7-8 hiljada mada.i ja sad pretjerujem a nas je na 6-7 utakmica bilo preko 10 000. Zato se ne provaljuj bolje ti je, jer nije niko ni slijep ni glup. Po tvojoj prici bilo vas je 20 000, a ako i dalje ostajes pri svojoj tvrdnji kapa do poda jarane!
nauci se biti bar malo objektivan. ja samo pisem istinu i za sve svoje tvrdnje imam cvrste argumente. zbog takvih kao ti nam je liga u qurcu jer samo gledate kako bi nekog zayebavali i smijali se drugima. vjerujete u neke tamo zvanicne gluposti a ne vjerujete ljudima poput mene i jos nekih momaka sa ove teme koji samo pokusavamo biti malo realni. ova slika koju neki pokusavaju ismijati je cisti dokaz da niste objektivni. tribina sjever ima 6000 stolica a na slici se jasno vidi da nema vise od 500 praznih mjesta. znaci samo na toj trebini nas je bilo oko 5500, dodaj tu jos istok i zapad i vidces da nas je bilo najmanje 16000. vas je najvise bilo na otvorenju istoka, protim slobode i to preko 8000. i povedi malo racuna o praovopisu, zarezima, uzvicnicima, velikom slovu itd.
Ovo sam i ja mislio napisati ali rekoh valjda oni znaju bolje u Sarajevu , znaci ipak je moguce da jucerasnja posjeta na Kosevu ne bih mogla stati na cijelu Grbavicu. Po meni nekih 18 do 19 hiljada jucer na Kosevu.
Cuj ovog teletabisa i brojke od 18 000 ahahahahaahahahahah nevjerovatno!!!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 12 maj 2017, 16:51

TobeYarabi je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la: Koliko to sjever ima sjedecih mjesta molim te? Ti pametan svi ovdje debili, ti vidis mi svi slijepi, haj ba nauci nekad objektivan biti. Ove sezone vam je ovo najveca brojka na sjeveru a s obzirom da isti taj sjever prima 5 000 i bio je polu prazan dodjes na brojku od neke 2.500 maximalno 3000, i.to tih 500 da te bratski poguram zbog ine rupe iiptickog varanja drugih da izgleda da vas ima vise. I onda se pravis debil i kazes ima vas duplo vise, nego nas na svim ostalim utakmicama. Brat bratu opet bilo.vas je plafon 7-8 hiljada mada.i ja sad pretjerujem a nas je na 6-7 utakmica bilo preko 10 000. Zato se ne provaljuj bolje ti je, jer nije niko ni slijep ni glup. Po tvojoj prici bilo vas je 20 000, a ako i dalje ostajes pri svojoj tvrdnji kapa do poda jarane!
nauci se biti bar malo objektivan. ja samo pisem istinu i za sve svoje tvrdnje imam cvrste argumente. zbog takvih kao ti nam je liga u qurcu jer samo gledate kako bi nekog zayebavali i smijali se drugima. vjerujete u neke tamo zvanicne gluposti a ne vjerujete ljudima poput mene i jos nekih momaka sa ove teme koji samo pokusavamo biti malo realni. ova slika koju neki pokusavaju ismijati je cisti dokaz da niste objektivni. tribina sjever ima 6000 stolica a na slici se jasno vidi da nema vise od 500 praznih mjesta. znaci samo na toj trebini nas je bilo oko 5500, dodaj tu jos istok i zapad i vidces da nas je bilo najmanje 16000. vas je najvise bilo na otvorenju istoka, protim slobode i to preko 8000. i povedi malo racuna o praovopisu, zarezima, uzvicnicima, velikom slovu itd.
Ako je ovo sto si ti napisao objektvino onda ti pasa moj nemas blage veze sa objektivnoscu. Jel te stid reci da je 500 stolica na sjeveru bilo prazno a napravili ste krater na sredini sjevera da nebi koreografija propala, jel te stid ko navijaca sarajeva izjaviti da sjever prima 6 000 a ja kao navijac Zeljeznicara znam da prima 5.300 sjedecih mjesta a jug 4.800 cca, i jel te stid citirati se s nekim debilima i pricati o objektivnoscu na post u kojem navodi da je bilo 18 000 a svjestan si da i sarajevo i zeljo samo u evropskim utakmicama na kosevu imaju tu brojku na tribinama. I na kraju imas izvjestaj na stranici saveza gdje pise da vas je bilo 7 000, a ja sam opet napisao 8-9, i nema teorije da mi neko dodje i kaze da je bilo vise. JEL TE ALLAHA TI STID NAPISATI DA VAS JE BILO 16 000. I imas meni nesto reci da si objektivan. Umi se jarane benzinom i zapali, jer nisi svjestan kakve gluposti pises!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.