Imam neki osječaj da ce u nekoj od naredne tri utakmice uraditi nešto, vidjecemo.Evander je napisao/la:Nego, nakon sto prodje pripreme, hoce li Said biti najbolji igrac lige?
@Lakoste, rekoh li ti ja jos u martu, da do kraja prvenstva on nece tri utakice uvezati?
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Historicar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako mladima necemo dati sansu onda je bolje da ih prodamo, za dobrobit BiH fudbala. Ovdje ce samo propasti a talentovani su momci.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Historicar je napisao/la:Imam neki osječaj da ce u nekoj od naredne tri utakmice uraditi nešto, vidjecemo.Evander je napisao/la:Nego, nakon sto prodje pripreme, hoce li Said biti najbolji igrac lige?
@Lakoste, rekoh li ti ja jos u martu, da do kraja prvenstva on nece tri utakice uvezati?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bordo porodica bogatija je za jednog novog člana. Naime, domaćna firma Semagri d.o.o. odlučila je podržati Fudbalski klub Sarajevo u predstojećoj godini, a ugovor između našeg kluba i novog partnera je zvanično potpisan. Semagri d.o.o. osnovan je 2000. godine i u sklopu svojih djelatnosti bave se snabdijevanjem i prodajom repromaterijala za poljoprivrednu proizvodnju u maloprodaji i veleprodaji.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
20.5 17:00Lik je napisao/la:Jel neko zna datum i satnicu derbije slucajno ?
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ima li kakvog popusta ovdje.MortemHz je napisao/la:Bordo porodica bogatija je za jednog novog člana. Naime, domaćna firma Semagri d.o.o. odlučila je podržati Fudbalski klub Sarajevo u predstojećoj godini, a ugovor između našeg kluba i novog partnera je zvanično potpisan. Semagri d.o.o. osnovan je 2000. godine i u sklopu svojih djelatnosti bave se snabdijevanjem i prodajom repromaterijala za poljoprivrednu proizvodnju u maloprodaji i veleprodaji.
Šta mislite kakav bi bio Vule Trivunović za šefa sš? 
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sta mislite da Trivunovic dodje kod nas kao trener? Posto nema Pro licencu, moze biti pomocnik dok to ne zavrsi. I onda samo naslijedi Mehmeda.
Govorim iz razloga sto ide iz Borca na kraju sezone. Mislim da ne moze voditi Klub iz prve lige bez Pro licence.
A mlad je, onako, bio je profesionalac kad je igrao, zanima ga trenerski posao, zeli napredovati.
Treba pokusati...
Govorim iz razloga sto ide iz Borca na kraju sezone. Mislim da ne moze voditi Klub iz prve lige bez Pro licence.
A mlad je, onako, bio je profesionalac kad je igrao, zanima ga trenerski posao, zeli napredovati.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit ce između 10-20% ali pusti to, valja li ona slika sta?Sarajlijica1946 je napisao/la:Ima li kakvog popusta ovdje.MortemHz je napisao/la:Bordo porodica bogatija je za jednog novog člana. Naime, domaćna firma Semagri d.o.o. odlučila je podržati Fudbalski klub Sarajevo u predstojećoj godini, a ugovor između našeg kluba i novog partnera je zvanično potpisan. Semagri d.o.o. osnovan je 2000. godine i u sklopu svojih djelatnosti bave se snabdijevanjem i prodajom repromaterijala za poljoprivrednu proizvodnju u maloprodaji i veleprodaji.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Slika je TonBe.MortemHz je napisao/la:Bit ce između 10-20% ali pusti to, valja li ona slika sta?Sarajlijica1946 je napisao/la:Ima li kakvog popusta ovdje.MortemHz je napisao/la:Bordo porodica bogatija je za jednog novog člana. Naime, domaćna firma Semagri d.o.o. odlučila je podržati Fudbalski klub Sarajevo u predstojećoj godini, a ugovor između našeg kluba i novog partnera je zvanično potpisan. Semagri d.o.o. osnovan je 2000. godine i u sklopu svojih djelatnosti bave se snabdijevanjem i prodajom repromaterijala za poljoprivrednu proizvodnju u maloprodaji i veleprodaji.
![]()
Hoce li Duljevic igrati protiv Zrinjskog ??
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 12 maj 2017, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sve da odluci derbi svojim golom, on je flop za ovu sezonu. Igrac kojeg smo doveli da hladi j... i da za to bude odlicno placen.Historicar je napisao/la:Imam neki osječaj da ce u nekoj od naredne tri utakmice uraditi nešto, vidjecemo.Evander je napisao/la:Nego, nakon sto prodje pripreme, hoce li Said biti najbolji igrac lige?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Polufinale Kupa BiH
Mladost - Sarajevo FK „Sarajevo“, novčana kazna u iznosu 1.500,00 KM (upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača)
VII kolo BH Telecom Premijer liga BiH
Sarajevo - Sloboda FK „Sarajevo“, novčana kazna u iznosu 5.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba veće količine pirotehničkih sredstava što je prouzrokovalo tjelesne povrede jednog navijača)
Mladost - Sarajevo FK „Sarajevo“, novčana kazna u iznosu 1.500,00 KM (upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača)
VII kolo BH Telecom Premijer liga BiH
Sarajevo - Sloboda FK „Sarajevo“, novčana kazna u iznosu 5.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba veće količine pirotehničkih sredstava što je prouzrokovalo tjelesne povrede jednog navijača)
Svake godine ovde momci kroje ekipu i planove za buducnost Sarajeva, ali na kraju to nikako nije na nama i ne ostvari se, nazalost.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
- TobeYarabi
- Kontakt:
sliskovic igro dvojku na kladari 
Vidim sad broj skeniranih ulaznica na mecu sa SB-om, pa onda vratim malo sjecanje i ne mogu se oteti dojmu odnosno zakljucku da je VELIKI BROJ ljudi usao dzabe, preko "stele" i na razne druge nacine. Fuj yeb'o vam ja mater, zadnjih deset maraka iz kuce dao da odem na utakmicu, cijeli dan faks imao nisam jeo. **** SMRDLJIVA I NISTA DRUGO
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Hvalahrn je napisao/la:20.5 17:00Lik je napisao/la:Jel neko zna datum i satnicu derbije slucajno ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Vidim sad broj skeniranih ulaznica na mecu sa SB-om, pa onda vratim malo sjecanje i ne mogu se oteti dojmu odnosno zakljucku da je VELIKI BROJ ljudi usao dzabe, preko "stele" i na razne druge nacine. Fuj yeb'o vam ja mater, zadnjih deset maraka iz kuce dao da odem na utakmicu, cijeli dan faks imao nisam jeo. **** SMRDLJIVA I NISTA DRUGO
A ja imam dojam da klub namjerno prijavi 2-3 hiljade manje u ovim izvještajima, da li zbog poreza ili nečeg drugog, ne znam. Pogledaj ovaj izvještaj nakon Zrinjskog, u izvještaju stoji 5.300 skeniranih ulaznica, na oficijalnoj fb stranici napisali 9.000 a mi svi vjerujemo da je bilo preko 10 milja. Uostalom, ako su skenirali 5.300 ulaznica odakle im brojka od 9.000? Od oka, brojali pojedinačno...? Ima i tog da ljudi ulaze džaba al ne može 4.000 ljudi džaba uć'.Sabinho je napisao/la:Vidim sad broj skeniranih ulaznica na mecu sa SB-om, pa onda vratim malo sjecanje i ne mogu se oteti dojmu odnosno zakljucku da je VELIKI BROJ ljudi usao dzabe, preko "stele" i na razne druge nacine. Fuj yeb'o vam ja mater, zadnjih deset maraka iz kuce dao da odem na utakmicu, cijeli dan faks imao nisam jeo. **** SMRDLJIVA I NISTA DRUGO
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: kupus army, MSOZ101, Napapijri i 34 gosta.