Gojko Cimirot
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Gojko Cimirot
Navijaci. Standardno.esprit24 je napisao/la:Zasto je odgodjeno finale grckog kupa??
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Zbog sukoba navijača.esprit24 je napisao/la:Zasto je odgodjeno finale grckog kupa??
Hvala brate, ev sad su se i ovi ukljucili na areni, izgleda da ce se igratiGefufna je napisao/la:Navijaci. Standardno.esprit24 je napisao/la:Zasto je odgodjeno finale grckog kupa??
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bravo momcino!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Bassha je napisao/la:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Bassha je napisao/la:
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
amin, da i mi kakvu paru vidimoRaonffa je napisao/la:Komotno bi mogao napraviti transfer u Lige petice ovo ljeto, mislim da je sazrio za taj korak
Al' za jedno 1,5 ili 2 miliona, ne treba ga sad preplaćivatiFrancescoTotti je napisao/la:amin, da i mi kakvu paru vidimoRaonffa je napisao/la:Komotno bi mogao napraviti transfer u Lige petice ovo ljeto, mislim da je sazrio za taj korak![]()
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, al87, aqarius, B1988K, BarbareZeljin, Bejker, bhfanatic14, Biscione, Bordo10, BosnianDragon2024, Brazzzoo123, CHR, DeeWa, delko, denza, Edincapitano, enobarca, FerdinandF, Fudo, fukare987, Gomis99, grbavicka1921, HariTz, harko35, IgmanskiVukovi, inzomni, Jegres, kakarut, KarlMarx, kladionicar30, kogmagie46, Konzerva, L-Train, lol89, Maestro^^, Majstorinho, marlostanf1eld, Meshko91, Micron, moreno123, myself, Pensioner26, RaymondRed, RaZuti, shminka, SHZ82, signalidunapark, sLucajni, soxx, tale07, teamnorth1989, TofiTofita, Toxin, TripleThreat, TrueBlue, unavita, Vaya, VolimBiH96, Wisey, Wolffire, Yucca, Zaboljesutra, zemuntrg i 527 gostiju.