FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 maj 2017, 17:35

Sabinho je napisao/la:Vidim sad broj skeniranih ulaznica na mecu sa SB-om, pa onda vratim malo sjecanje i ne mogu se oteti dojmu odnosno zakljucku da je VELIKI BROJ ljudi usao dzabe, preko "stele" i na razne druge nacine. Fuj yeb'o vam ja mater, zadnjih deset maraka iz kuce dao da odem na utakmicu, cijeli dan faks imao nisam jeo. **** SMRDLJIVA I NISTA DRUGO
suosjecam brate.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 12 maj 2017, 17:37

FrancescoTotti je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Vidim sad broj skeniranih ulaznica na mecu sa SB-om, pa onda vratim malo sjecanje i ne mogu se oteti dojmu odnosno zakljucku da je VELIKI BROJ ljudi usao dzabe, preko "stele" i na razne druge nacine. Fuj yeb'o vam ja mater, zadnjih deset maraka iz kuce dao da odem na utakmicu, cijeli dan faks imao nisam jeo. **** SMRDLJIVA I NISTA DRUGO
suosjecam brate.
+1

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 maj 2017, 18:50

Velika pohvala za sjever sto ovako fino pocasti klub i olaksa ga svake sedmice za nekoliko hiljada KM.
Samo tako nastavite!!!

Bravo, ne odustajte od pirotehnike.. Jer ipak je to vas stil zivota, yebo klub i sve... Najbitniji ste vi!!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 maj 2017, 18:52

Koliko smo platili da Alispahić i Husejinović dadnu po gol... Mogli smo dovesti sve Ordagiće, Tomiće i iće koje želimo u ovoj ligi. Al' haj.

@Zip vidjelo se čak i nakon onog incidenta u saopštenju koje je na koncu bilo "palili smo, palit' ćemo..." Nikada mi to neće biti jasno.
Samo Saraj'vo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 maj 2017, 18:55

Bolje da su sutili nego izdali ono saopstenje.
Kakva smijurija... Srozali tribinu na 200 ljudi, prave stete od po nekoliko hiljada maraka..
Bravo sjever :lol: :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 maj 2017, 19:04

Gledaj lige,gledaj cime se mi zamaramo i zivce gubimo,joj joj tacno cu sve prestati pratiti.Kljuc u bravu BH fudbalu,Amin :pray:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 12 maj 2017, 19:08

poreza...pa to je logicno i jasno ko dan.
Al definitivno je ova liga jedna velika lakrdija...kakva stimaljka je sad ova tekma u listici pa ovo je za prijaviti uefi. Samo sto se to nece desiti i nikom nista. U Hrvatskoj je nekoliko fudbalera zavrsilo u zatvoru i to poznatih igraca...slucaj Agic&Company...a kod nas se stima i prodaje ko na pijaci.
Ne zanima me ni utakmica u Mostaru...ni revans Kupa...samo zelim da vidim derbi i koliko ce ulaznica dati anamo njima. Otici cu na derby, uredno platiti kartu za istok. Ako vidim svojom slobodnom procijenom vise od 1750 gostujucih navijaca iste sekunde izlazim sa stadiona.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 12 maj 2017, 19:17

Kad je mogao Vitez danas, mozemo i mi u srijedu. Hebem ti ligu i savez i drzavu. Tacno mi dodje da se iskljucim iz svih desavanja u ovoj hebenoj drzavi. :puke:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 maj 2017, 19:21

Pa naravno da će Vitez uzeti, ljudi se čuvaju za uzvratnu utakmicu, totalno im ovo danas nije bitna utakmica. Druga stvar što je nama guzica zinula pa ćemo kao i Sloboda prošle godine čučnut'.
Samo Saraj'vo.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 12 maj 2017, 19:23

Mene je sramota, da svaku utakmicu klub plaća kazne, ali baš svaku... pa dokle više???? Jel to normalno??? Svaka čast Sjeveru, na podršci koju pružaju i kod kuće i na strani, ali što je previše -previše je! Sve više i više pada, iz utakmice u utakmice, pogotovo zbog slučaja koji se desio pretprošlu tekmu, treba mrtva glava da padne da bi se neke promjene desile i na Sjeveru?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 maj 2017, 19:32

Ova sezona će završiti na nekih 80.000 KM kazni samo za pirotehniku. Što kaže kolega sa Zapada parama od baklji i Saida ove sezone smo mogli zadržati i Benku i dovesti zdravog veznog i prekucati ovo.
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 maj 2017, 19:34

Brate isti sam ti, ima jos nas bolesnika koji daju zadnju marku. More ih ulazi na razlicite nacine. Svaka cast. :bow:

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 12 maj 2017, 19:44

PitarBordo je napisao/la: i prekucati ovo.
Nikad mi ovo necemo prekucati, dzaba nam i da imamo duplo bolju ekipu od ostatka lige. Takav klib :(
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 maj 2017, 19:57

Ima i toga, malo sam tendenciozno taj termin napisao. Mi nemamo muda da napadnemo nekog na Koševu, kamoli da prekucamo ligu.
Samo Saraj'vo.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 12 maj 2017, 20:10

PitarBordo je napisao/la:Pa naravno da će Vitez uzeti, ljudi se čuvaju za uzvratnu utakmicu, totalno im ovo danas nije bitna utakmica. Druga stvar što je nama guzica zinula pa ćemo kao i Sloboda prošle godine čučnut'.
Hajmo realno pričati. U onom kolu kad smo uzeli Radnika, i Zrinjski i Željezničar su kiksali. Da je u tom kolu Čala izveo juniore i izgubio ili nerješeno odigrao, a konkurenti također kiksali, u tom slučaju bismo Čalu otjerali u roku od 24 sata. Svi bi pričali kako je on pichka, kako smo mi najveći klub na dunjaluku koji se mora boriti za sve trofeje... Nije ni Petrović ništa kalkulisao, protiv Širokog je izveo najbolji sastav, ali je druga stvar što su im ovi uvalili 3 komada. Nije se pojavio niti će se ikad pojaviti mudonja koji će reći pitarima ili štrumfovima, "slušajte nemamo kvalitet, fokusirat ćemo se samo na jedno takmičenje." Takav ne postoji. I da ne osvojimo ništa ili da osvojimo Duplu, obojica smo svjesni glavnih problema, koji se nažalost neće rješiti pa taman osvojili makar jedan trofej.
SARAJEVO

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 maj 2017, 20:12

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Brate isti sam ti, ima jos nas bolesnika koji daju zadnju marku. More ih ulazi na razlicite nacine. Svaka cast. :bow:
Odvratno brate moj, jjos vise odvratno jer vjeruj mi to su ti vecinom oni koji su najglasniji o ljubavi prema klubu i prvi u yebavanju svega i svacega svakom zivom. Sto je najgore, 90% tih nije da nemaju vec jednostavno nece da daju koju marku za ulaznicu jer im taj neko radi na ulazu. :puke:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 maj 2017, 20:15

Moj Sabinho, kad bih ti sve ispricao sta sam se nagledao trebalo bi nam 500 gr kafe da se ispricamo. :mrgreen:
Ne vrijedi. :salut:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 12 maj 2017, 20:30

Pitam se ima li u ovoj drzavi neki sportski novinar koji ima damu da malo istrazi ove utakmice, a ne moras biti puno pametan da to radis nego je dovoljno da pogledas utakmicu kluba koji gubi 5 (citaj rijecima petu) utakmicu za redom i cini mi se gola da nije dao. Ili je ova liga kao i drzava jad, bijeda i cemer. Ili cemo da citamo naslove "Zlatna vrijedna pobjeda Viteza" i pravimo se ludi. Ima li savez pravo da kazni taj klub koji ocito pravi lakrdiju od ove lige...prodaje utakmice koje ce sljedece sezone kompenzirati sa 3boda od doticne ekipe. Ili ovdje svi cuvaju svoj posao i platu koju imaju pa nece nikome da se zamjere. Tuzno je ovo sve gledati i pratiti. Kaznio bih svaki klub, izbacio ga u drugu ligu pa materi namjestaj pocev od nas i Olimpika prosle sezone samo sto znam da se to nece desiti nikad. Nikad se nece ni pomisliti da se uradi nesto po tom pitanju a kamo li da se pokrene istraga. A da se i pokrene neka istraga ili bi se sakrili dokazi ili bi nas pored ociju napravili budalama i dokazali da je sve bilo posteno. Tuga ziva

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 12 maj 2017, 20:38

ado-hz je napisao/la:Pitam se ima li u ovoj drzavi neki sportski novinar koji ima damu da malo istrazi ove utakmice, a ne moras biti puno pametan da to radis nego je dovoljno da pogledas utakmicu kluba koji gubi 5 (citaj rijecima petu) utakmicu za redom i cini mi se gola da nije dao. Ili je ova liga kao i drzava jad, bijeda i cemer. Ili cemo da citamo naslove "Zlatna vrijedna pobjeda Viteza" i pravimo se ludi. Ima li savez pravo da kazni taj klub koji ocito pravi lakrdiju od ove lige...prodaje utakmice koje ce sljedece sezone kompenzirati sa 3boda od doticne ekipe. Ili ovdje svi cuvaju svoj posao i platu koju imaju pa nece nikome da se zamjere. Tuzno je ovo sve gledati i pratiti. Kaznio bih svaki klub, izbacio ga u drugu ligu pa materi namjestaj pocev od nas i Olimpika prosle sezone samo sto znam da se to nece desiti nikad. Nikad se nece ni pomisliti da se uradi nesto po tom pitanju a kamo li da se pokrene istraga. A da se i pokrene neka istraga ili bi se sakrili dokazi ili bi nas pored ociju napravili budalama i dokazali da je sve bilo posteno. Tuga ziva
+1

ovo za ulaznice mene bi sramota bilo da udjem a da ne platim :?
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 12 maj 2017, 20:43

ado-hz je napisao/la:Pitam se ima li u ovoj drzavi neki sportski novinar
Nema u drzavi novinara, a tek sportskog. Copy-paste uz los prevod je vrhunac. Tako da mozes zaboraviti da ces ikad procitati smislen i pismen tekst.

Za raju sto se sekira oko ovih upadanja na stadion guzovace. Bezveze se nervirate, vi svoj obraz imate, a njihov kosta cener plafon.

P.S. Sta bi oni za Ahmeta? Jel penal?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, kupus army, Napapijri i 32 gosta.