Pristrasan sam zbog provokatora koji su oličje pristrasnosti. Ali može se komotno i tako reći, s tim da mislim da Rovčanin daleko više liči na fudbalera od Popovića, pa je veći kontrast u pogledu fudbalskog znanja na relaciji Hodžić - Popović. Možda je i greška što se ovaj momak nije vodio u Fojnicu na prvi dio priprema, gdje je bio godinu stariji Zolotić, koji je isto tako igrač za svaku pohvalu, zasad. A pohvalno je što mu je ponuđen stipendijski ugovor. Ima neki manji intervju na TVSA(youtube), gdje mali kaže da ne bi rano išao vani. Dobro bi bilo da održi riječ i da nastavi ovako napredovati.boccaccio je napisao/la:Ako vec nisi pristran,onda si u istom kontekstu trebao pomenuti i Rovcanina...pa da kazes,svaka cast majstore! Za Popovica i Rovcanina si izmislio fudbal ! NJIMA godina dana treba za takav ucinakŽeljovac je napisao/la:Armin Hodžić u prva dva kola omladinske lige za kadete zabio po hattrick. Svaka čast, majstore! Za Popovića si izmislio fudbal! Njemu godina treba za takav učinakDoslovno!
...nadam se da neces ponovo uci u raspravu samnom,necu ti to dopustiti
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Dresovi su ja mislim kakvi i jesu. Bijeli ovi, svijetlo plavi na pruge, i ne znam jel ima crne ili tamno plave kao trece.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Kopanje ćumura je zdravo
Nakon zdravljaka da malo prodiskutujemo, iako se diskusija završila, o utakmici u Travniku.
Imamo dvije "struje" navijača:
1. Oni koji misle da je sramota izgubiti od ovakvog Travnika
2. Oni koji su sretni što su nam se igrači vratili živi i zdravi bez otkinutih ekstremiteta i tako.
Za početak konstatacija da smo odigrali kako smo odigrali i da je "igra" bila bolja nego prošle godine kada bukvalno nismo prešli centra kako treba a ne napravili šansu. U Subotu je bila ipak drugačija situacija. Da smo iskoristili šanse mogli smo pobijediti. Mašili, popušili.
O suđenju. Sudija je "dobro sudio"(iako je i to diskutabilno) do isključenja. Nakon isključenja, aaaaaaaaa. Mesari su zaslužili još BAREM DVA isključenja a sudija je svirao faulove u napadu kao da je košarka. Šega.
Bez obzira na sve, odigrali smo lošu utakmicu. Igrači su se (malo) previše
uplašili pogibeljnih startova papaka, čuvali živu glavu u drugom poluvremenu, fulili dvije-tri šanse i fasovali. ****.
E sad dolazimo da priče "trebali smo i mi udarati"
Jest, trebali smo da se udaramo sa amaterima iz Travnika i da izgubimo Zebu i Višću do kraja sezone. Vrlo pametno razmišljanje. Ti što su sada pričali "trebali smo im vratiti" bi onda pričali kako nemamo rezultat i što nemamo adekvatne zamjene za navedene
Našem je čovjeku veoma teško ugoditi. Hoće odmah i hoće sve. A nema osnova bilo šta da traži, realno.
Jer, da su naši igrači plaćeni bolje nego što su jesu, prosjek je negdje 2000,00 KM, što je SMIJEŠNO za ozbiljne fudbalere od kojih se očekuje da "haraju"
šta god neko pričao i ja bih očekivao da idu glavom na krampone. Na žalost, nisu dobro plaćeni. Ne možeš očekivati, barem ja ne mogu, da fudbaler koji zarađuje 2000,00 KM rizikuje da ostane invalid u seljačkom Travniku zbog boda. Pa bolje su plaćeni igrači Dinama iz Tirane. Mnogo bolje su plaćeni. Da ne pričam o ostalim u regionu.
Očigledno je da će biti problema sa mesarimau našoj ligi u gostima. Ipak, nisu svi mesari. Očekujem da se možemo nositi sa Borcem, Širokim, Zrinjskim, njanjama, Zvijezdom, Čelikom. Nisu svi mesari u našoj ligi
Ima i "normalnih ekipa". Kod mesara poslati drugi timom, neka se bore za mjesto u timu
Ko misli da smo mogli bolje odigrati u Travniku jer smo imali igrača više i sudiju koji je poslije(a bogme i prije) isključenja domaćinima tolerisao dramatične startove, zovem na okršaj u fudbalu
Ja ću biti igrač Travnika kojem sudija toleriše onakve startove a ovi seratori neka budu igrači Želje. Neka ne kukaju poslije da sam im slomio nogu iako su bolji igrači od mene
Za kraj, napadi na Lazara su NAPADI NA AMARA. Amar ga je doveo. Amar ga forsira. Očito ste vi pametniji. Ili niste. Samo serete kvake i brzo se zaboravilo gdje smo bili zadnjih pet-šest godina

2. Oni koji su sretni što su nam se igrači vratili živi i zdravi bez otkinutih ekstremiteta i tako.
Za početak konstatacija da smo odigrali kako smo odigrali i da je "igra" bila bolja nego prošle godine kada bukvalno nismo prešli centra kako treba a ne napravili šansu. U Subotu je bila ipak drugačija situacija. Da smo iskoristili šanse mogli smo pobijediti. Mašili, popušili.
O suđenju. Sudija je "dobro sudio"(iako je i to diskutabilno) do isključenja. Nakon isključenja, aaaaaaaaa. Mesari su zaslužili još BAREM DVA isključenja a sudija je svirao faulove u napadu kao da je košarka. Šega.
Bez obzira na sve, odigrali smo lošu utakmicu. Igrači su se (malo) previše

E sad dolazimo da priče "trebali smo i mi udarati"

Jer, da su naši igrači plaćeni bolje nego što su jesu, prosjek je negdje 2000,00 KM, što je SMIJEŠNO za ozbiljne fudbalere od kojih se očekuje da "haraju"

Očigledno je da će biti problema sa mesarimau našoj ligi u gostima. Ipak, nisu svi mesari. Očekujem da se možemo nositi sa Borcem, Širokim, Zrinjskim, njanjama, Zvijezdom, Čelikom. Nisu svi mesari u našoj ligi

Ko misli da smo mogli bolje odigrati u Travniku jer smo imali igrača više i sudiju koji je poslije(a bogme i prije) isključenja domaćinima tolerisao dramatične startove, zovem na okršaj u fudbalu

Ja ću biti igrač Travnika kojem sudija toleriše onakve startove a ovi seratori neka budu igrači Želje. Neka ne kukaju poslije da sam im slomio nogu iako su bolji igrači od mene

Za kraj, napadi na Lazara su NAPADI NA AMARA. Amar ga je doveo. Amar ga forsira. Očito ste vi pametniji. Ili niste. Samo serete kvake i brzo se zaboravilo gdje smo bili zadnjih pet-šest godina

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
-
- Kontakt:
e moze info koliko su dresovi,majice(one iz uduruzenja),salovi ???? 

- nikad_izvini
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:Bukvalno dominirao,ko je bio zna,nakon Viscine povrede oko 30.minute i ulaska Lazinog mi smo bili druga ekipa skroz,dominirali utakmicom do kraja,najbolja Lazina partija.Protiv Zrinjskog se tek prikljucio bio Želji cini mi upravo te sedmice,protiv Prijedora Alen igrao bio skroz los,na silu ga utrpali,svi bili losi.Mislim da je fakat dosta ustvari i previse receno o drugom ligaskom porazu u zadnjih 9 i pol mjeseci...Željovac je napisao/la:Čuj dominirao u Širokom?!Esii TM87 je napisao/la:ma bolje ti mene nego ja tebe,postenoSiroki kljucna tekma po izjavam svih igraca za titulu Lazar dominirao(zaboravih da je tebi gostovanje misaona imenica
) protiv Zrinjskog usao zadnjih 10 min,protiv Rudara mislim nije ulazio
toliko o tvom poznavanju ,sve kljucne tekme on je zabio.Nemozemo ga ostaviti na miru kad drugi pokusavaju omalovazavati njegovo zalaganje za sveti dres...
Smiješan si, majke mi mile. Pa što nije igrao protiv Prijedora i Zrinjskog? Povreda neka?
Željovac, što je najgore, pričaš o nečemu čemu nisi prisustvovao. Nisam stigao da odgovorim zbog objektivnih razloga, zato ljudi jesu, koji su bili. Bio sam i ja. Nemam ništa da dodam a ni oduzmem. Osim možda da spomenem luđački presing koji je odigrao Lazar na odbrani Širokog. Da se razumijemo, nije mi omiljeni igrač ŽeljeEsii TM87 je napisao/la:Da si bio u Sirokom,znao bio...protiv Zrinjskog nije igrao zato sto mu je bila prva tekma kako je dosao na Grbavicu (vidim koliko znas ako ne googlas
) i usao zadnjih 10 min totalno nespreman,protiv Rudar isti razlog, nespreman,kad se spremio niko ga nemoze puskom istjerati iz prvih 11
jer Amar gotivi takve tipove igraca,usput momak svaku tekmu daje 120% svojih mogucnosti,sto ti pikas samo golove,to je druga stvar,a ne ucinak za ekipu.
Mnogo si smjesan

Ovakva tvoja priča, dovodi u sumnju sve tvoje tvrdnje. Jer pričaš a ne znaš. Evo, dokazano, crno na bijelo. Realno se trpaš i gdje ti jeste mjesto a bogme i gdje nije. Ako ne znaš, nemoj pričati. Ispadaš smiješan

De malo, podigni ručnu, ne znaš baš sve. To si sam dokazao

Živio
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
@nikad_izvini legenda nad legendama,
svrati nekad na stari forum... 

ali nema para,sve se rastalilo....
Onako laičko pitanje, zašto ne odigra "luđački presing" protiv Olimpika i Zvijezde, gdje doslovno za cijelu utakmicu ni u jednom momentu ne omete nijednog protivničkog odbramenog igrača? Tačnije, ne stigne da se dovuče ni blizu nijednog kad treba(presing). Nemam vremena ni želje da se prepucavam sa cijelim forumom, ali vjeruj mi na riječ da nisi toliko inteligentan, pun argumenata, ni šarmantan koliko izgleda da misliš. Džaba ti milion smajlija. Neću ti više ni proturiječiti, "poništi" me slobodnonikad_izvini je napisao/la:luđački presing koji je odigrao Lazar na odbrani Širokog.

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Postoji i treća: jeste sramota izgubiti od Travnika, ali je bolje biti osramoćen nego osakaćen. 3 boda možeš nadoknaditi, nogu ne.nikad_izvini je napisao/la:Kopanje ćumura je zdravoNakon zdravljaka da malo prodiskutujemo, iako se diskusija završila, o utakmici u Travniku.
Nikad_izvini je svojim dosadašnjim postovima i ponašanjem zavrijedio poštovanje mnogih na ovom forumu za razliku od tebe koji si se posvađao sa pola foruma.Željovac je napisao/la:Onako laičko pitanje, zašto ne odigra "luđački presing" protiv Olimpika i Zvijezde, gdje doslovno za cijelu utakmicu ni u jednom momentu ne omete nijednog protivničkog odbramenog igrača? Tačnije, ne stigne da se dovuče ni blizu nijednog kad treba(presing). Nemam vremena ni želje da se prepucavam sa cijelim forumom, ali vjeruj mi na riječ da nisi toliko inteligentan, pun argumenata, ni šarmantan koliko izgleda da misliš. Džaba ti milion smajlija. Neću ti više ni proturiječiti, "poništi" me slobodnonikad_izvini je napisao/la:luđački presing koji je odigrao Lazar na odbrani Širokog.
-
- Kontakt:
drug..mogu li ja biti sudijanikad_izvini je napisao/la:Ko misli da smo mogli bolje odigrati u Travniku jer smo imali igrača više i sudiju koji je poslije(a bogme i prije) isključenja domaćinima tolerisao dramatične startove, zovem na okršaj u fudbalu![]()
Ja ću biti igrač Travnika kojem sudija toleriše onakve startove a ovi seratori neka budu igrači Želje. Neka ne kukaju poslije da sam im slomio nogu iako su bolji igrači od mene![]()

pa mozda se pokazem 'dobar' i budem izabran za mec 'Mesari' vs 'Uski'

Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
-
- Kontakt:
manijaci.bajuveboy je napisao/la:Dajte ljudi tragam za klipovima iz Travnika, nigdje ne mogu nac', ako neko zna molim za pomoc !

Fenerbahçe SK...1907♥
1921♥
1921♥
Iz prvih 11 su ispali colic, savic i mesic koji je povrijedjen, zamjenili su ih stana, culum i kerla.
Veceras je culum jako dobro odigrao poredeci sa igrama za drugi tim koje su kriticne bile, presjecao lopte, dobre pasove imao ali nema snage nazalost. Neznam kako mu fali kondicije, prosao je pripreme, ali i pored toga veceras je pokazao da on moze itekako dobro odigrati. Stana je jako dobro odigrao, imao je par gresaka kad je zadrzavao loptu nepotrebno i izgubio, ali roWa i redzepi nisu mu mogli nista, nadmudrio je roWu par puta u defanzivi i pokupio mu loptu hladno ko da se rodio na bek poziciji. Bogicevic sve bolji i bolji, kerla samo da se uigra sa njim i stoperi su za 100
Zeba standardno par mandji napravio, visca pucao i zabijao, lazo dao 1ili2, seha imao par odlicnih odbrana i jedan kiks (meljao loptu i izgubio)...fino sve izgleda ali druga ekipa i nemoze bas da parira prvom timu...beslija stana i zeba jako dobro funkcionisu...
Veceras je culum jako dobro odigrao poredeci sa igrama za drugi tim koje su kriticne bile, presjecao lopte, dobre pasove imao ali nema snage nazalost. Neznam kako mu fali kondicije, prosao je pripreme, ali i pored toga veceras je pokazao da on moze itekako dobro odigrati. Stana je jako dobro odigrao, imao je par gresaka kad je zadrzavao loptu nepotrebno i izgubio, ali roWa i redzepi nisu mu mogli nista, nadmudrio je roWu par puta u defanzivi i pokupio mu loptu hladno ko da se rodio na bek poziciji. Bogicevic sve bolji i bolji, kerla samo da se uigra sa njim i stoperi su za 100

Zeba standardno par mandji napravio, visca pucao i zabijao, lazo dao 1ili2, seha imao par odlicnih odbrana i jedan kiks (meljao loptu i izgubio)...fino sve izgleda ali druga ekipa i nemoze bas da parira prvom timu...beslija stana i zeba jako dobro funkcionisu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
De neka mi neko kaže kakva je to furka sa tim "roWa"? 

ista furka ko i tebi ovaj nick "elSaik"
sta je sa baljicima,sabanima i ostalim prinovamaSeyo_TM je napisao/la:Iz prvih 11 su ispali colic, savic i mesic koji je povrijedjen, zamjenili su ih stana, culum i kerla.
Veceras je culum jako dobro odigrao poredeci sa igrama za drugi tim koje su kriticne bile, presjecao lopte, dobre pasove imao ali nema snage nazalost. Neznam kako mu fali kondicije, prosao je pripreme, ali i pored toga veceras je pokazao da on moze itekako dobro odigrati. Stana je jako dobro odigrao, imao je par gresaka kad je zadrzavao loptu nepotrebno i izgubio, ali roWa i redzepi nisu mu mogli nista, nadmudrio je roWu par puta u defanzivi i pokupio mu loptu hladno ko da se rodio na bek poziciji. Bogicevic sve bolji i bolji, kerla samo da se uigra sa njim i stoperi su za 100![]()
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
napokon malo da se prestane pricat o roWi, lazi i travniku, okrenimo se tuzli

Za zivot cijeli!
svi su tu igraju, ali veceras nisu mogli doci do izrazaja jer je prvi tim bas dominirao...nesto se pokusalo preko roWe ali je odmah propalo...uglavnom sve prilike koje su imali su se desile slucajno zbog greske ili dalekometni sut...rus je prodao par lopti i ako nastavi onako ode on...nick je napisao/la:sta je sa baljicima,sabanima i ostalim prinovamaSeyo_TM je napisao/la:Iz prvih 11 su ispali colic, savic i mesic koji je povrijedjen, zamjenili su ih stana, culum i kerla.
Veceras je culum jako dobro odigrao poredeci sa igrama za drugi tim koje su kriticne bile, presjecao lopte, dobre pasove imao ali nema snage nazalost. Neznam kako mu fali kondicije, prosao je pripreme, ali i pored toga veceras je pokazao da on moze itekako dobro odigrati. Stana je jako dobro odigrao, imao je par gresaka kad je zadrzavao loptu nepotrebno i izgubio, ali roWa i redzepi nisu mu mogli nista, nadmudrio je roWu par puta u defanzivi i pokupio mu loptu hladno ko da se rodio na bek poziciji. Bogicevic sve bolji i bolji, kerla samo da se uigra sa njim i stoperi su za 100![]()
Sutra je, ako se ne varam, trening u 9 sati? Onaj drugi u 18:30?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
Čini se da igrači Travnika nisu bili prijatni domaćini jer se na licima fudbalera Željezničara moglo vidjeti veliko razočarenje i pri samom spomenu posljednje prvenstvene utakmice. Igrači domaćina nisu birali sredstva da zaustave prvaka zemlje u čemu su na kraju i uspjeli. Pored niza lakših povreda, čini se da je defanzivac Elvis Mešić izvukao najdeblji kraj. Naime, on je susret u Travniku završio sa velikom posjekotinom i pet šavova na usni. Zalutali lakat nekog od borbenih domaćih igrača je završio na Mešićevom licu pa je njegov nastup protiv Slobode pod znakom pitanja. Ipak, liječnički tim je uvjeren da će ga uspjeti osposobiti za nastup u Tuzli.
o ovome nije bilo govora..msm o Mešiću i povredi
o ovome nije bilo govora..msm o Mešiću i povredi

Fenerbahçe SK...1907♥
1921♥
1921♥
ja se nadam da imaju po dva treninga jer ovo sto su veceras radili nije nista...zagrijali se, naruzio ih u krugu i igrali lopte...MinistaR je napisao/la:Sutra je, ako se ne varam, trening u 9 sati? Onaj drugi u 18:30?