NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ispast cemo mi iz lige na kraju hahah
Ovo danas... Ja iskreno ne znam sta bih rekao...
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Ovo danas... Ja iskreno ne znam sta bih rekao...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
hahah ma necete
a razumijem sve kup cuva se, al **** nemate vi ni losu klupu
al ovo danas bas nekako nidje veze
**** pitare u kupu
a razumijem sve kup cuva se, al **** nemate vi ni losu klupu
al ovo danas bas nekako nidje veze
**** pitare u kupu
Meni je ovo danas bilo smijesno i zalosno u isto vrijeme....
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Ovo mi se ne sviđa ni malo, nismo opstanak osigurali, može se desiti ako se rezultati poklope da igramo zadnje kolo na Pecari za opstanak
. Ja goru ekipu od Viteza nisam gledao na Pecari, ljudi izgledaju totalno pogubljeni, još s Musom na klupi i njegovom tradicionalnom pozom tijekom cijele utakmice, kod da ga boli neka stvar hoće li ostati ili ispasti. Šteta, kvarimo bez veze atmosferu pred kup a iskreno me zaboli tko će ispasti(samo da mi ne fasujemo).
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Kup je važniji, pustite vi ovo. Opstanak osiguravamo u idućem kolu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Porazom u iducem kolu i pobjedom Viteza mi se protiv Čelika borimo za osiguravanje prvoligaškog statusa iduće sezone...
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Je vazniji ali doveli smo se u situaciju da se borimo za ostanak u ligi jbt. U Banja Luci mora komplet prva postava izaci jer ovi danas sto su igrali ne mogu pobjediti ni NK CimKingJamesMVP je napisao/la:Kup je važniji, pustite vi ovo. Opstanak osiguravamo u idućem kolu
Wagner od prve minute u srijedu, Dino jos nije spreman
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Nista nije vaznije od imena i ugleda kluba!! Nista apsolutno nije iznad toga!! Ni igraci, ni uprava, ni titule ni je.beni Kupovi!!KingJamesMVP je napisao/la:Kup je važniji, pustite vi ovo. Opstanak osiguravamo u idućem kolu
Ovo sto se sada desava, povraca mi se, najiskrenije...
NK Široki Brijeg
Uf malo smo se preračunali. Iako, ja moram biti iskren, nije mi nimalo krivo za ovo danas. Samo dovedeni smo u opasnu situaciju. Ako dobiju od ova tri davljenika, dva sve iduce utakmice a mi izgubimo obje (sto se s tim podrazumijeva) selimo u nizu rang. Ni sutrasnja pobjeda Čelika nam ne odgovara jer imamo negativan skor i sa Vitezanima i sa jajcanima. Izgubimo li u Banja Luci, lako je moguće da mi trebamo pobjedu ili nerijesio protiv Celika, a njima da ne treba. Da nebi bilo, karma je cudo.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ajmo o tom po tom, imamo prvo utakmicu kupa u srijedu i to idemo osvojiti. E onda o prvenstvu
LeBron James
Zamisli zadnje kolo nama visi ispadanje protiv celika.... uh to bi bilo gadno u svakom smisluPERO1234 je napisao/la:Uf malo smo se preračunali. Iako, ja moram biti iskren, nije mi nimalo krivo za ovo danas. Samo dovedeni smo u opasnu situaciju. Ako dobiju od ova tri davljenika, dva sve iduce utakmice a mi izgubimo obje (sto se s tim podrazumijeva) selimo u nizu rang. Ni sutrasnja pobjeda Čelika nam ne odgovara jer imamo negativan skor i sa Vitezanima i sa jajcanima. Izgubimo li u Banja Luci, lako je moguće da mi trebamo pobjedu ili nerijesio protiv Celika, a njima da ne treba. Da nebi bilo, karma je cudo.
EKONNP
To bi bila pravda, jer nas ne bi dobili u to sam siguran.skripar96 je napisao/la:Zamisli zadnje kolo nama visi ispadanje protiv celika.... uh to bi bilo gadno u svakom smisluPERO1234 je napisao/la:Uf malo smo se preračunali. Iako, ja moram biti iskren, nije mi nimalo krivo za ovo danas. Samo dovedeni smo u opasnu situaciju. Ako dobiju od ova tri davljenika, dva sve iduce utakmice a mi izgubimo obje (sto se s tim podrazumijeva) selimo u nizu rang. Ni sutrasnja pobjeda Čelika nam ne odgovara jer imamo negativan skor i sa Vitezanima i sa jajcanima. Izgubimo li u Banja Luci, lako je moguće da mi trebamo pobjedu ili nerijesio protiv Celika, a njima da ne treba. Da nebi bilo, karma je cudo.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
To bi bila pravda, jer nas ne bi dobili u to sam siguran.[/quoteAlban je napisao/la:skripar96 je napisao/la:Zamisli zadnje kolo nama visi ispadanje protiv celika.... uh to bi bilo gadno u svakom smisluPERO1234 je napisao/la:Uf malo smo se preračunali. Iako, ja moram biti iskren, nije mi nimalo krivo za ovo danas. Samo dovedeni smo u opasnu situaciju. Ako dobiju od ova tri davljenika, dva sve iduce utakmice a mi izgubimo obje (sto se s tim podrazumijeva) selimo u nizu rang. Ni sutrasnja pobjeda Čelika nam ne odgovara jer imamo negativan skor i sa Vitezanima i sa jajcanima. Izgubimo li u Banja Luci, lako je moguće da mi trebamo pobjedu ili nerijesio protiv Celika, a njima da ne treba. Da nebi bilo, karma je cudo.
A ja sam siguran da bi vas razvalili. Nebi nam ni u Zenici rezervnu ekipu dobili da Vas nismo pustili.
Vec moli Boga da do toga ne dodje. Necemo biti milostivi i dijeliti bodove
To cemo vidjeti ako Bog da, moli ti Boga jer cemo mi tad imati osiguran opstanak i doci dole da vas maznemo. 
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Kako si tako siguran u opstanak? Imate Mettaleghe i Olimpik do togaAlban je napisao/la:To cemo vidjeti ako Bog da, moli ti Boga jer cemo mi tad imati osiguran opstanak i doci dole da vas maznemo.
LeBron James
Nego gledaj prijatelju da sutra dobijete.Alban je napisao/la:To cemo vidjeti ako Bog da, moli ti Boga jer cemo mi tad imati osiguran opstanak i doci dole da vas maznemo.
Jer ne dobijete li vrlo lako bi mogli
Da nebi bili melem, te na kraju
A ko kaze da necemo dobiti obe, a onda i trecu da nastavimo niz i sve bez primljenog gola.PERO1234 je napisao/la:Nego gledaj prijatelju da sutra dobijete.Alban je napisao/la:To cemo vidjeti ako Bog da, moli ti Boga jer cemo mi tad imati osiguran opstanak i doci dole da vas maznemo.
Jer ne dobijete li vrlo lako bi mogli![]()
![]()
![]()
![]()
Da nebi bili melem, te na kraju![]()
![]()
Ma Olimpik ne računaj. Pustiti Ce ih kao na Otoci. Zabiti Ce ga Colic sam sebiKingJamesMVP je napisao/la:Kako si tako siguran u opstanak? Imate Mettaleghe i Olimpik do togaAlban je napisao/la:To cemo vidjeti ako Bog da, moli ti Boga jer cemo mi tad imati osiguran opstanak i doci dole da vas maznemo.
Nemojte obracati paznju na ovog blitvara sa prepucavanja, on je tu samo radi provokacija.
A mi cemonu srijedu uzet kup a u subotu Metalce gore i pozdraviti ih na putu u 2.ligu
A mi cemonu srijedu uzet kup a u subotu Metalce gore i pozdraviti ih na putu u 2.ligu
EKONNP
Ne provociram samo sam realan, vrlo moguc scenario i jako izvjestan, da zadnje kolo odlucuje vasu sudbinu.skripar96 je napisao/la:Nemojte obracati paznju na ovog blitvara sa prepucavanja, on je tu samo radi provokacija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.