Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Esport
-
Kontakt:
Bordomen je napisao/la:ado-hz je napisao/la:Pitam se ima li u ovoj drzavi neki sportski novinar koji ima damu da malo istrazi ove utakmice, a ne moras biti puno pametan da to radis nego je dovoljno da pogledas utakmicu kluba koji gubi 5 (citaj rijecima petu) utakmicu za redom i cini mi se gola da nije dao. Ili je ova liga kao i drzava jad, bijeda i cemer. Ili cemo da citamo naslove "Zlatna vrijedna pobjeda Viteza" i pravimo se ludi. Ima li savez pravo da kazni taj klub koji ocito pravi lakrdiju od ove lige...prodaje utakmice koje ce sljedece sezone kompenzirati sa 3boda od doticne ekipe. Ili ovdje svi cuvaju svoj posao i platu koju imaju pa nece nikome da se zamjere. Tuzno je ovo sve gledati i pratiti. Kaznio bih svaki klub, izbacio ga u drugu ligu pa materi namjestaj pocev od nas i Olimpika prosle sezone samo sto znam da se to nece desiti nikad. Nikad se nece ni pomisliti da se uradi nesto po tom pitanju a kamo li da se pokrene istraga. A da se i pokrene neka istraga ili bi se sakrili dokazi ili bi nas pored ociju napravili budalama i dokazali da je sve bilo posteno. Tuga ziva
+1
ovo za ulaznice mene bi sramota bilo da udjem a da ne platim

Mene više nerviraju oni koji prodaju ulaznice, dobiju ih besplatno i onda dodju na utakmicu i prodaju ih.
Za razliku od nas koji potrošimo novac da gledamo utakmice, oni budu dobri(zarade) na svakoj utakmici
-
dundee
-
Kontakt:
Na stranu sve..mi smo na zimskim pripremama vidjeli da ovo nije ekipa za neke vece domete..zadovoljni bi bili i evropom..sad kad se trofej ukazao svi smo se ponadali necemu..neki i duploj..meni ce jedino biti krivo ako cala sutra opet izvede istu ekipu..oni od umora nece nista napravit i izgubit cemo i titulu i kup..sto se tice saida..ja ne kontam sto raja govori da se on uhljebio da mu se placa da bi sjedio u metropolisu i tako to, kako ga nije trebalo dovesti..pa sto smo lelica onda i livaka doveli..nije ni njih trebalo dovoditi..uhljebili se momci...nisu oni krivi sto cala nema hrabrosti malo sta zamijeniti..
-
Sabinho
-
Kontakt:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
Historicar
-
Kontakt:
Postao/la Historicar » 12 maj 2017, 21:13
Lakše je otkriti tajne dokumente iz Pentagona, nego dobiti neke informacije iz našeg kluba.Nije se održao ni press pred Zrinjski, niti je ko zvanično saopštio stepen Duljevićeve povrede i koliko ce pauzirati, danima niko da kaže kakva je Balićeva povreda...
-
KrajisnikBosnjak
-
Kontakt:
Postao/la KrajisnikBosnjak » 12 maj 2017, 21:53
Tanko je ovo sve, od obraza pojedinaca, pa do igre na terenu.
Kako god VOLIM TE SARAJ'VO! Uz ovaj klub biti moramo i kad ne ide, ako ništa evropske utakmice smo izborili.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
Lakoste
-
Kontakt:
Bez Duljevica sutra.
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 12 maj 2017, 22:39
fico je napisao/la:u tom slučaju bismo Čalu otjerali u roku od 24 sata
Hajde da prestanemo ovo pričati. Koga to mogu navijači otjerati? Pa Upravu se prozivalo otvoreno pa ništa se ne desi. Kantardžića haman evo godinu i po' prozivaj i žele van kluba navijači pa ništa. S toga mojne mi to "da se XX desilo mi bi YY otjerali odmah."
Samo Saraj'vo.
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 12 maj 2017, 22:43
dundee je napisao/la:ja ne kontam sto raja govori da se on uhljebio da mu se placa da bi sjedio u metropolisu i tako to, kako ga nije trebalo dovesti..pa sto smo lelica onda i livaka doveli..nije ni njih trebalo dovoditi..uhljebili se momci...
Ja nemam pojma šta si ti ovdje htio tačno da kažeš.

Samo Saraj'vo.
-
Bordomen
-
Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:dundee je napisao/la:ja ne kontam sto raja govori da se on uhljebio da mu se placa da bi sjedio u metropolisu i tako to, kako ga nije trebalo dovesti..pa sto smo lelica onda i livaka doveli..nije ni njih trebalo dovoditi..uhljebili se momci...

Da pljujemo po Saidu dok smo Lelica i Livaka zaboravili
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
-
Evolution87
-
Kontakt:
Postao/la Evolution87 » 12 maj 2017, 22:49
sutra dvica, citirajte me poslije utakmice

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
Sarajlijica1946
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijica1946 » 12 maj 2017, 22:50
Bordomen je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:dundee je napisao/la:ja ne kontam sto raja govori da se on uhljebio da mu se placa da bi sjedio u metropolisu i tako to, kako ga nije trebalo dovesti..pa sto smo lelica onda i livaka doveli..nije ni njih trebalo dovoditi..uhljebili se momci...

Da pljujemo po Saidu dok smo Lelica i Livaka zaboravili
Said je debel, povrijeden. Lelic je zdrav, spreman lici na igraca Livak takode. Ne moze porediti nikako. Osim ako nisi Said licno
-
Sabinho
-
Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:sutra dvica, citirajte me poslije utakmice

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
zagorski
-
Kontakt:
Lakoste je napisao/la:Bez Duljevica sutra.
Imamo mi Saida urinatora zato

-
Sarajlijica1946
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijica1946 » 12 maj 2017, 22:54
zagorski je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Bez Duljevica sutra.
Imamo mi Saida urinatora zato

Kakav on. Dat mu maskotu i na Istok ga poslati.

Saric je u rosteru najbolji igrac trenutno za te pozicije, jest da mu je forma rinaka ali stas.

-
Bordomen
-
Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
Said je debel, povrijeden. Lelic je zdrav, spreman lici na igraca Livak takode. Ne moze porediti nikako. Osim ako nisi Said licno
Isti su qrac kad su na klupi/tribinama
da je Ronaldo i da je bez obrazlozenja na klupi nek ide u pm pa nek uzima pare
-
Sarajlijica1946
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijica1946 » 12 maj 2017, 22:59
Bordomen je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:
Znam brate, ali npr kad se Duljevic lupam povrijedi Said je tu samo broj. Na ove se mozes bar osloniti.

Ne ide mi u glavu da su Lelic Livak isto kao Said.

-
skoroalen
-
Kontakt:
Ako uzmemo Zrinju sutra, protiv Lištice maksimalno izrotirat igrače, odmorit najbolje i sve položit u derbi i titulu. Ako kiksamo sutra, yebaji ga onda, ostat će ekipa umorna za Lišticu, al' opet bi se moglo uz par promjena nešta očekivat'. Nada umire zadnja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
THEC
-
Kontakt:
Said voli hranu, Lelic voli nargilu i na kraju ne igra ni jedan, isti ku.rac, dok za Livaka pojma nemam sto ne igra, mora da se i on navukao na nesto ili je bas kriminalan igrac

Pyro is not a crime !
-
Sarajlijica1946
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijica1946 » 12 maj 2017, 23:04
THEC je napisao/la:Said voli hranu, Lelic voli nargilu i na kraju ne igra ni jedan, isti ku.rac, dok za Livaka pojma nemam sto ne igra, mora da se i on navukao na nesto ili je bas kriminalan igrac

Livak ima padavixu zestoku. Ne znam na kakvmi je terenima do sada imao priliku igrati, ali lik non stop je na travi.

Nargila ne dolazi u obzir. A hrana da, pocijepaj misicna vlakna svaki trening pa jedi kao medo.

-
Bordomen
-
Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Bordomen je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:
Znam brate, ali npr kad se Duljevic lupam povrijedi Said je tu samo broj. Na ove se mozes bar osloniti.

Ne ide mi u glavu da su Lelic Livak isto kao Said.

Ako Livak ne moze biti na klupi vec dobar broj tekmi kako se mozes osloniti na njega(osim ako nije dzoker

sad ce on dobit sve tekme sam)
Pitanje je koliko je on zdrav
za lelica nez sta bih rekao fula ili mu jos treba vremena
ne kazem da su isto ali trenutno je korisniji(minutazom) Said koliko god smijesno zvucalo
Zadnja izmjena:
Bordomen, dana/u 12 maj 2017, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []