propuh je napisao/la:Ne znam sta ste ocekivali i prije pocetka prvenstva se znalo da ce se Siroki svima naguziti pogotovo dok god je u igir za kup, isto je vazilo i za Mladost.
Svaka ekipa u toj situaciji bi isto postupila sad koliko je to regularno i nekome se svidja je drugi par rukava. O namjestanju nekom je smjesno pricati, ok da su recimo natrpali Celik a Ovima se naguzili ali ljudi sve i jednu manje vise isto igraju. To je boljka ovog sistema, ali i ranije su oni iz sredine slicno radili pa i gore oni su odlucivali i titule u odnosu ko ih premira da igraju protiv nekoga. Jedini nacin da se ne desavaju slicne stvari je da se svi klubovi bore za nesto a to je skoro pa nemoguce, drzava smo u qurcu. Da svaka pozicija na tabeli donosila lovu kao u ligama petice pa svako ispred mjesto na tabeli donosi recimo kod engleza milion funti vise, pa se timovi imaju za sta i boriti.
Ovo je boljka u svim manjim ligama samo sto ih mi ne pratimo i ne obaziremo se.
Eto ekipe se satrle natrpavajuci Celik u Zenici. Pa bolan i da im je trebalo u Zenici oni bi opet zijanili. Ne znam koji **** poredite ekipu Celika koja je dobila Vitez, Olimpik i odigrala nerijeseno sa Jajcem u gostima sa ekipama koje ne mogu nikome dati gol osim Sirokom. Sto je najgore obe daju po gol i to na strani uz tri boda.
Ja sam prvi bio protiv nekih teorija zavjere ali poslije danasnje tekme vise nisam siguran. I da, pogledaj kakav mec je odigrao Siroki protiv Mladosti DK ili nas i uporedi s ovim lakradijama.