respect.GunnerS je napisao/la:Wenger intervju
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Arsenal
Iskreno, ako je bolji nek dođe, može bit tu ove sezone i pomoć Arsenalu. Al Wenger vjerujem da nije glup i da sigurno gleda on i neko dugoročnijeg golmanaBosco je napisao/la:Navodno se svake minute očekuje transfer Marka Schwarzera u Arsenal. Dobro da se ne kladih onda sa GunnerS-om jer bi zijanio, ali izgleda da će ipak da potpiše.
Al hitno nam je potreban golman i štoper.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Wenger: Chamack je dokazao da vrijedi
I jest, trudi se i pokazao je da je došao igrat fudbal srcem a ne da mu je guzica zinula za lovom. Izgleda d aćemo gledat dobra izdanja Chamacka
I jest, trudi se i pokazao je da je došao igrat fudbal srcem a ne da mu je guzica zinula za lovom. Izgleda d aćemo gledat dobra izdanja Chamacka
Ne gleda dugoročnijeg jer ima Wojciech Szczesny. (sjeeba se dok napisa ime, a opet nisam siguran jel' tačno napisano
)
Pa zato ti i govorim, vjerovatno u njega se uzda pa neće da dovodi ništa veliko ( po transferu ) jer ima njega, pa će možda da dovede Schwarzera....
Ja ne znam zasto AW ne pruzi priliku Vitu. Mislim da bi on mogao postati golman prve klase.
To samo Wenger zna. Evo jedan video od Vite.niccolo je napisao/la:Ja ne znam zasto AW ne pruzi priliku Vitu. Mislim da bi on mogao postati golman prve klase.
[youtube][/youtube]
Heh, Wenger izgleda da je dao Almuniji još kredita, al ga ovaj troši nenormalno
Dobre vijesti.
Almunia nagovjestava dolazak novog golmana i spreman je napustiti Arsenal.
eurosport.com
Almunia nagovjestava dolazak novog golmana i spreman je napustiti Arsenal.
eurosport.com
Ma i meni je naš Žučo bez obzira na sve kikseve i dalje drag ali ovo je najbolje i za klub a i za njega.GunnerS je napisao/la:Heh...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Wengeru reaguj, dovedi Begovića 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne treba, imaćemo četiri puta boljeg golmana.Monolog je napisao/la:Wengeru reaguj, dovedi Begovića
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Koga to dovodite? Casillasa? Ozbiljno pitam, nije valjda Schwarzer?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Samo nek se dovede bolji... Po nekim nagađanjima najbliži je Schwarzer, jer imamo dobre mlade golmane, al ko će Wengeru vjerovat 
Ako dovedemo bit će to kratkoročno rješenje tipa Schwarzer jer je to stariji golman koji može prenijeti to iskustvo na mlađe, a u pripremi imamo veliku golmansku nadu, neki se usuđuju reći trenutno i najveću mladu golmanku nadu. Momak je Poljak i zove se Wojciech Sczcesny. A tu je i Mannone od kojeg se također puno očekuje.Monolog je napisao/la:Koga to dovodite? Casillasa? Ozbiljno pitam, nije valjda Schwarzer?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jao kako brani, svaka mu čast. Sigurno je da će biti No.1 Arsenala, a ako poslušaj Wengera i Engleska će napokon dobiti odličnog golmana
"Give him English passport"
"Give him English passport"
Nisam ni ja znao da je ovako dobar
Ma ja sam za to a brani od početka, ali eto ona mraka Wenger svim mladićima daje priliku osim kome baš treba.
A možda je i bolje da malo stekne iskustva na posudbama pa onda nek brani.
@OTNYS_YNWA
Ma pusti Wengera, opet prosipa šupljake, momak je već ubilježio nastup za reprezentaciju Poljske.
@OTNYS_YNWA
Ma pusti Wengera, opet prosipa šupljake, momak je već ubilježio nastup za reprezentaciju Poljske.
da se mene pita(ali se ne pita) ja bih njega ili eventualno manonea za prvog golmana... lakse bi mi bilo gledati jer bi svaki gol primljeni bio ucenje za njih dvojicu dok ova dva tupana druga ne mogu nauciti da prime 10 istih golova... ja ne znam za druge navijace arsenala ali meni je svaki korner strepnja,skoro srcani dobijem kad je almunia/fabianski na golu... kaze wenger da nece on vjerovatno biti prvi golman radi neiskustva, a ja se pitam almunia ima iskustvo ali djabe mu sve to kad je slab...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.