Brzinu.joker90 je napisao/la:Moj Mehmede, šta li ti vidiš u Almiru što niko više na svijetu ne vidi?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SRETAN BROJ - 1725
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta je sa Balicem? Jbt, klub nam je na nivou Srednje skole. Niko ne zna sta je sa likom, nigdje ga. 
kako lik prokomentarisa neki dan na zapadu: 'pa mehmede imas li IŠTA umjesto njega'joker90 je napisao/la:Moj Mehmede, šta li ti vidiš u Almiru što niko više na svijetu ne vidi?
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
???KEC je napisao/la:Ordagic u Sarajevu na ljeto
Sta smo drugo ocekivali od cale nego da izvede iste invalide e moj cala hvataj se ti opcine
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ako ima neko link zamolio bih da proslijedi u pp, moze i ovdje ja sam obolio i gotovo je.
Ovisni 1946
Ovisni 1946
Provjerena informacija izvor ne smijem otkritSiouxLukavac je napisao/la:???KEC je napisao/la:Ordagic u Sarajevu na ljeto
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Link?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nw pljujem samo pitam. Sto odmara Marka i Hodzu nece oni prevagu napraviti u Kupu. 
Hodžu radi očite povrede, a ovaj prvi nije odigrao ništa protiv Lištice.Sarajlijica1946 je napisao/la:Nw pljujem samo pitam. Sto odmara Marka i Hodzu nece oni prevagu napraviti u Kupu.
SRETAN BROJ - 1725
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Pljuješ, ne pitašSarajlijica1946 je napisao/la:Nw pljujem samo pitam. Sto odmara Marka i Hodzu nece oni prevagu napraviti u Kupu.
Vjerovatno nisu svježi za ovu utakmicu, mada, po meni, ja bi prije nekog drugog u vezu stavio nego Mihojevića, loše se snalazi, za njega je stoperska pozicija.
-
belosevic28
- Kontakt:
Mozda cemo se braniti u KupuSarajlijica1946 je napisao/la:Nw pljujem samo pitam. Sto odmara Marka i Hodzu nece oni prevagu napraviti u Kupu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
On jedino brzo griješi..pitic je napisao/la:Brzinu.joker90 je napisao/la:Moj Mehmede, šta li ti vidiš u Almiru što niko više na svijetu ne vidi?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne valja ti informacija jer nije tačnaKEC je napisao/la:Provjerena informacija izvor ne smijem otkritSiouxLukavac je napisao/la:???KEC je napisao/la:Ordagic u Sarajevu na ljeto
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
dajte link ako ko ima ili ovdje ili na pp
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ako neko ima link moze li mi poslati na pp? Hvala.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
I MENIzagorski je napisao/la:dajte link ako ko ima ili ovdje ili na pp
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
gase ga ovi sa moja tv mamu im je bem ustaaa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.