FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dzaba se nervirate. Ne vrijedi.
Ugasio mjesalicu i smoto kablove kad sam vidio da gubimo a rustemovic ulazi umjesto radovca. Jednosravno van svake pameti, cak bi i jesic bolju izmjenu izvrsio..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ja igracima ne zamjerim na ovoj utakmici i vjerovatno porazu, borili su se, nisu izgledali kao 11 amatera, dok ono protiv listice...
Meni samo nije jasno po kojem osnovu ovaj Ahmetovic igra. Jarane, pa bandera je Ronaldo za njega. Ka-ta-strofa!
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Ne znam da li gledamo istu utakmicu. Momci se s obzirom na sve baš zalažu, barem ovu utakmicu. Drugo je što ima pojedinaca što ne znaju potrčati a ne loptu šutati.scudetto89 je napisao/la:Ja nikako ne mogu da vjerujem da nece da poginu na terenu ako treba pa zbog ovih nasih navijaca koji idu na tekme i rizikuju zivote ,a njih **** boli jednostavno !!!,fuj sminkeri jedni stidite se navijaca ovog kluba,povraca mi se vise !!, PS Rustem kapiten
![]()
Poslije utakmice daj bilo kome ko nešta zna da uradi isto, rezultat nemože biti drukčiji.PitarBordo je napisao/la:Je l' me to fakat trolaš?Esport je napisao/la:Ofsajd
Hahahahahahahaha, reci mi da se šališ s ovom linijom.
Nije šala uvukao sliku u korel povukao crto po liniji šesnesterca i samo je pomjerio desno do noge našeg igraća.
Ove dvije crvene linije su paralelne, vektorski preslikane, a prva je povučena po liniji šesnesterca,
Mogu biti neka sitna odstupanja radi perspektive ali i dalje će Mešanović biti ispred.
Sam sam se iznenadio kada sam vidio rezultat.
Svako može sa dva trokuta na monitoru provjeriti da su crvene linije paralelne.
Zadnjih 5-6 stranica kad citas malo brze ne znas bil plako ili se smijao.
Hebem vam hljeb...luzeri...mrs majku vam...pa ondaaa idee
TOOOOOO....BRAVOOOO...IDEMOOOO...JURISSSS
Pa opet puuu majku vam...eee hebo ga Bog...pa opet
Bravooooo...idemooooo....Saricuuuuuu....tooo bozeeee
I onda jako brzo opet pljuvanje
Da se hoce vise zavrsiti ova cirkus liga i ovaj kup pa sa pisemo o tome ko ide a ko dolazi.
Bolje mi je slusati i insajderske i lovacke price o pojacanjima nego ovo.
Hebem vam hljeb...luzeri...mrs majku vam...pa ondaaa idee
TOOOOOO....BRAVOOOO...IDEMOOOO...JURISSSS
Pa opet puuu majku vam...eee hebo ga Bog...pa opet
Bravooooo...idemooooo....Saricuuuuuu....tooo bozeeee
I onda jako brzo opet pljuvanje
Da se hoce vise zavrsiti ova cirkus liga i ovaj kup pa sa pisemo o tome ko ide a ko dolazi.
Bolje mi je slusati i insajderske i lovacke price o pojacanjima nego ovo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nisu oni krivi sto je nama kapiten dojucerasnji igrac zvornicke drine. nisu krivi sto se otjerao Benko a dovela krampa Ahmetovic, nisi oni krivi sto mi nismo doveli nijedno pojacanje u januaru, a i prije pocetka lige boga mi.. Ukratko, nisu nam oni krivi sto smo truba.Zagor je napisao/la:Zaboravit sezoni, cestitat konama na "posteno" osvojenoj tituli, mada jos ima. Mi se trebamo dobro organizovati za narednu sezonu, prije svega za Europu, jer sa ovim igr.kadrom izgubicemo i protiv predstavnika Andore.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
scudetto89
- Kontakt:
Zaboravio sam reci cast izuzetcima a njih je malo u ovom klubu pasa mojbroj6 je napisao/la:Ne znam da li gledamo istu utakmicu. Momci se s obzirom na sve baš zalažu, barem ovu utakmicu. Drugo je što ima pojedinaca što ne znaju potrčati a ne loptu šutati.scudetto89 je napisao/la:Ja nikako ne mogu da vjerujem da nece da poginu na terenu ako treba pa zbog ovih nasih navijaca koji idu na tekme i rizikuju zivote ,a njih **** boli jednostavno !!!,fuj sminkeri jedni stidite se navijaca ovog kluba,povraca mi se vise !!, PS Rustem kapiten
![]()
04.10.2009 !
- PitarBordo
- Kontakt:
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha pa jesi čuo kad se perspektivu? Radi se u 6. ili 7. osnovne iz likovnog... Ne mogu ti biti paralelne linije tu nikako hahahahahahahahahaha, majko umiremEsport je napisao/la:Poslije utakmice daj bilo kome ko nešta zna da uradi isto, rezultat nemože biti drukčiji.PitarBordo je napisao/la:Je l' me to fakat trolaš?Esport je napisao/la:Ofsajd
Hahahahahahahaha, reci mi da se šališ s ovom linijom.
Nije šala uvukao sliku u korel povukao crto po liniji šesnesterca i samo je pomjerio desno do noge našeg igraća.
Ove dvije crvene linije su paralelne, vektorski preslikane, a prva je povučena po liniji šesnesterca,
Mogu biti neka sitna odstupanja radi perspektive ali i dalje će Mešanović biti ispred.
Sam sam se iznenadio kada sam vidio rezultat.
Svako može sa dva trokuta na monitoru provjeriti da su crvene linije paralelne.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Oj Rustema kapitena kako izgubi duel na sredini terena, ko zna koji duel na sredini. 
Ni ja ne mogu prigovorit' igračima ništa. Borili su se fakat. Džaba kad ima neznalica previše. Da osvojimo titulu s Bekićima, Ahmetovićem i Rustemom, ja bih bez obzira na okolnosti posumnjao u regularnost iste.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
nukleusmember
- Kontakt:
to bi bilo to,možda bi i dobili da rovitog dulju nismo upregli u kupu ali **** to,na derbi neka im majke idu ja sam završio za ovu sezonu
VVVBK
VVVBK
Malo je i navijača koji im svako malo ne J*** mater ili sestruscudetto89 je napisao/la:Zaboravio sam reci cast izuzetcima a njih je malo u ovom klubu pasa mojbroj6 je napisao/la:Ne znam da li gledamo istu utakmicu. Momci se s obzirom na sve baš zalažu, barem ovu utakmicu. Drugo je što ima pojedinaca što ne znaju potrčati a ne loptu šutati.scudetto89 je napisao/la:Ja nikako ne mogu da vjerujem da nece da poginu na terenu ako treba pa zbog ovih nasih navijaca koji idu na tekme i rizikuju zivote ,a njih **** boli jednostavno !!!,fuj sminkeri jedni stidite se navijaca ovog kluba,povraca mi se vise !!, PS Rustem kapiten
![]()
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
U sumu neku otici da mi treba 48 sati da se vratim slijedecu tekmu da ne gledam. Nek ide u **** sve, saburao sam citavu sezonu ne moze vise pod kozu!
- PitarBordo
- Kontakt:
Samo se nemojte nervirati previše raja, dešava se sve ono što smo znali na početku sezone, a što se potvrdilo na zimu. Crnjak mi je jedino što će ti doći Željezničar da proslavi titulu na Hasetu.
Samo Saraj'vo.
Joj Rustema pa ovo nije realno kakav balvan
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
scudetto89
- Kontakt:
@ broj 6 ne kazem ja ima svega opet nismo svi isti jbg , ali brate ovo sto oni pokazuju sad ovako, onako ne ide bemu mater pa daj vise jednom da im dodje iz guzice u glavu da pocnu igrati srcem i davati 200%od sebe , sad je to nemoguca misija jer nemamo igraca za tako nesto .
04.10.2009 !
Nase najvece pojacanje je povreda Rustemovica.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: adoado, Ammko99, ErosViverosViv, napoleon72 i 43 gosta.