FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ljudi da i ja kažem nešto... meni bi najlaške bilo kad bih ja sad zaplakao, al' eto... Jednostavno kod nas u ovoj ligi gdje pojedinac svojim potezom rijetko odluči tekmu, ponekad se treba imati sreće... a ja se ne sjećam osim onog gola u Vitezu da smo ikad imali sreće. Momcima za današnju predstavu se nije moglo ništa prigovorit, mislim da su izgledali čak i motivisanije od Zrinjskog, ali teško je igrati kad ti ne svira čist penal, ili primiš gol iz ofsajda, ili ti sviraju ofsajd kod datog gola...Psihički se nisu mogli vratit nakon trećeg gola i to se vidjelo... Uveliko je i širina klupe odlučila tekmu, oni sa klupe uvode jednog Kajkuta, jednog Kukoča itd... a mi... da ne nabrajam. Generalno sezona je loša i najbitnije je da se ovo što prije završi, spremit se za Evropu maximalno i probat dogurat što dalje u par pojačanja. Da dodam samo da bi mi uz Tomića izgledali bolje za jedno 20-25%
Ma zbog mira u kući, a i meni nešto nije zanimljiv taj kup.bodi123 je napisao/la:Ma **** kume kup, mene realno kup ne moze ni 5% utjesit, boli me neka stvar iskreno za tim smijesnim takmicenjem, kup moze samo posluziti kao slag na tortu u slucaju da uzmes titulu pa ti donese duplu, ovako realno sezona nam je ocaj i jedva cekam kraj, ne moramo nista uzet ko sto najvjerovatnije i necemo, Cali se zahvalit, dovest Husrefa ako htjedne i pustiti mu da sebi napravi ekipu, neka otjera ih sve do jednog nece mi bit sekunde zao.BelminM23 je napisao/la:Mene kupa nije strah, uzet ćemo to glat.
Nego šta mislite vi iz Sarajeva ako Željezničar dobije sutra, kakva će posjeta na Koševu biti?
Zrinjski do titule!
Halo ba ko da je ova utakmica samo bitna pa kuci nisi jednu tekmu dobio,pa i ovu tekmu i ako nije penal bio i ako nije svirao i ako je ofsajd bio to nije razlog da lik od 50 godina pretrci panjeve ko Mesi daj realnosti malo sto se mene tice nek idu svifks74 je napisao/la:Nemojte srati vise, momcima se nema sta reci za igru i htijenje. Nabijem vise i vas ko fol navijace, kao i savez i ovu drzavu. Sta hocete da lete po zraku, frajer ti ne sudi cist penal jos istjera trenera.Kroz neko vrijeme dobijas gol. Ja od iduce sezone ne pratim ovu ligu.![]()
Sto se ba nervirate ovoliko,ne desava se nista sto nismo unaprijed znali. Cak je ovo 3. mjesto i prebacaj obzirom kakva su (realna) ocekivanja vecine nas bila na polusezoni.
Uostalom u klubu su postavili za sportski cilj ove sezone izlazak u evropu. Cilj ispunjen=uspjesna sezona,gledano iz pozicije uprave kluba.
Druga stvar je sto su nama guzice zinule ybg.,ali bez ulaganja i pojacanja nerealno je bilo ocekivati trofej.
Kone vjerovatno jesu kupile titulu,ali se ne moze osporiti i da su puno ulozili u ekipu i infrastrukturu za razliku od nas.
Uostalom u klubu su postavili za sportski cilj ove sezone izlazak u evropu. Cilj ispunjen=uspjesna sezona,gledano iz pozicije uprave kluba.
Druga stvar je sto su nama guzice zinule ybg.,ali bez ulaganja i pojacanja nerealno je bilo ocekivati trofej.
Kone vjerovatno jesu kupile titulu,ali se ne moze osporiti i da su puno ulozili u ekipu i infrastrukturu za razliku od nas.
Idemo dalje, ovi sto odustaju nebitni su, ko ih ****.
Hoćemo sa 100% na dva fronta. Kad i kad sam govorio povući glavne igrače na odmor da se kup osvoji i evo gdje smo došli sa @Evandervom politikom daj titulu hebo kup, sad imamo samo havu. Najveći dušmani kluba su oni koji su Čalu naložili da se ide na dva fronta, sjeme im se zatrlo.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 13 maj 2017, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
Jedva čekam europu, da zaboravim ovo, falila mi je prošle sezone.
Bit će sigurno nekih igrača na ljeto.
Bit će sigurno nekih igrača na ljeto.
-
- Kontakt:
@ Belmin M 23 ma dobit ce oni ne volim da pricam o bogaljima shvatas pogotovo na nasoj temi ali cu ti odgovoriti pa jedno 15 hiljada mozda ne i toliko plus zavisi sve i od vremena drug
, ma ne volim ni jedne ni druge sto se tice titule neka onda to bude svinjski

04.10.2009 !
Ja govorio danima, treba ganjati kup! Od titule nema ništa, sad evo popušismo oboje.
Još se nahajcali na temi, to ubjeđeno u duplu grob te ****!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kup se mora uzeti da se malo smanji bol
i merak bi bio da sutra bude x
pa na derbi da im izbijemo titulu iz ruku makar otisla kod madjara samo da se ne qrce vec bi tad to i mi mogli
a za trenera ja fakat ne znam sta da radimo ali dovoditi Husrefa bi bila i greska i ostanak Cale
i hajde sad da navijaci otjeraju upravu kad vec navijaci tjeraju i sve mogu
da su takvi kakve pisete da jesu pale bi glave davnih dana
i merak bi bio da sutra bude x
pa na derbi da im izbijemo titulu iz ruku makar otisla kod madjara samo da se ne qrce vec bi tad to i mi mogli
a za trenera ja fakat ne znam sta da radimo ali dovoditi Husrefa bi bila i greska i ostanak Cale
i hajde sad da navijaci otjeraju upravu kad vec navijaci tjeraju i sve mogu

da su takvi kakve pisete da jesu pale bi glave davnih dana
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Nemam snage dok kup utakmica ne završi više ništa napisati ovdje, a opet kad se u srijedu probudim, sav ću u euforiji biti, kao i danas.
Nenadjebiv osjećaj kod gola za 1:1 i 2:2, ali tuga...
Nenadjebiv osjećaj kod gola za 1:1 i 2:2, ali tuga...
Nema teorije da uzmu kup poslije ovih poraza. Široki zna defanzivno stajati, odmarali su u ligi. Luda sreća je potrebna
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sreca u nesreci je pa smo se oprostili pod Bijelim brijegom, Pecarom od trofeja.
Ove sezone niko ne zaslužuje titulu !
Sto se tiče sljedeće sezone ili uložiti pare da se dovedu pravi igrači da se prošetamo ligom ili ubaci našu djecu ne mogu gore od ovih zvjezdica . A za trenera bi volio vidjeti mislim da je Bašić iz simin han , moderan trener dosta vise povrataka musemica,uscuplica,cala ....
Da te volim oduvijek sam znao...
Sto se tiče sljedeće sezone ili uložiti pare da se dovedu pravi igrači da se prošetamo ligom ili ubaci našu djecu ne mogu gore od ovih zvjezdica . A za trenera bi volio vidjeti mislim da je Bašić iz simin han , moderan trener dosta vise povrataka musemica,uscuplica,cala ....
Da te volim oduvijek sam znao...
#DIVOVI
Nisam vidio ko je napisao, tako da ne znam je li tebi ili nije. Halali, ovo je u afektu. Manite se takvih komentara, gledate svaku sitnicu da mu nadjete. Do prije par mjeseci bila nam je Evropa upitna i niko nije vjerovao u ovu ekipu, Ova ekipa je ogranicena i svaka sudijska greska ce na nju uticati. Tu Janjos nije kriv, pricate sto izvodi Radovca ubacuje Rustemovica, Radovac nije odigrao utakmicu par mjeseci i sasvim je normalno da ne moze izdrzati 90 minuta. Okomili ste se na pogresnog, dok vam se Elvir smjeska iz loze.PitarBordo je napisao/la:Ovo meni nešto? Hvala na komplimentima, pravo smo kolegijalni ovdje. Ne kontam kako se nekoga može vrijeđati reda radi.zlo87 je napisao/la:Pisa vam u usta vi bi odredjivali ko ce biti na klupi kreteni mali iskompleksirani
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Još da prođe srijeda i to je to. Neobjektivni pitari opet na apratima, Saidoljupci opet na apratima, Bordo Prijatelji opet na aparatima. Jedino pljuvači već spremni duševno za ovo. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma kakvi trofeji sada, nego udišite čistu havu, čuvajte glavu i čekajte evropske utakmice.
SRETAN BROJ - 1725
Jao što smo nervozni....

Lakoste je napisao/la:
Idemo dalje, ovi sto odustaju nebitni su, ko ih ****.

Ko je kriv za krah FK Sarajeva u svim mogućim poljima u kojim jedan klub može krahirati? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Amidzaa, Beli98, Haksss, laznokrilo, mosarajvosa83, shtaje, tuitamo, umrobihzbogtebe1946, Zagor i 70 gostiju.