FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
e čuj kup?pa da je odmarao ekipu za kup i poštedio dulju možda bi se danas i imali čemu nadati,kup me interesuje kao i cijena defektne teladi na stočnoj pijaci u prnjavoru
VVVBK
VVVBK
Titulu je samo budala mogla očekivati, a kup je bio realnost. Sad smo ostali i bez njega! Eto, baš je realno bilo pobjediti u Mostaru, pa gurbete na Koševu i onda otići u Krupu i pobjediti tamo. Pa to ne bi ni prosječni SDA glasač povjerovao.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Tako je držimo svoj ponos i jasno i glasno recimo, kup nam ne treba samo je titula bitna. Draža nam hava nego kup. Od have se živi i sa havom se pune klubske vitrine.
SRETAN BROJ - 1725
U 21 minuti odstranjen sa klupe Glavni trener Mehmed Janjoš zbog nesportskog ponašanja- psovanja glavnom sucu. " Pi.ko jedna Banovićka, je.em ti svu familiju ''
Ne zivi se ni od kupa, fkt ne znam sta vidite u tom kupu, kup donosi Evropu, a mi smo Evropu osigurali kroz ligu, eto neko pamti osvajace kupa de mi jos to recite, pa **** Olimpic ima kup, nemojte ba bit smijesni, sezona nam je krah kako god zavrsilo, meni kup nece bit nikakva utjeha
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
bordobijeli
- Kontakt:
[quote="UDHZSA"]Ove sezone niko ne zaslužuje titulu !
Sto se tiče sljedeće sezone ili uložiti pare da se dovedu pravi igrači da se prošetamo ligom ili ubaci našu djecu ne mogu gore od ovih zvjezdica . A za trenera bi volio vidjeti mislim da je Bašić iz simin han , moderan trener dosta vise povrataka musemica,uscuplica,cala ....
Da te volim oduvijek sam znao...[/quot
Basic ?? Salis se ? Taj se sam reklamira placa clanke da pisu kao nasljednik cire blazevica

Sto se tiče sljedeće sezone ili uložiti pare da se dovedu pravi igrači da se prošetamo ligom ili ubaci našu djecu ne mogu gore od ovih zvjezdica . A za trenera bi volio vidjeti mislim da je Bašić iz simin han , moderan trener dosta vise povrataka musemica,uscuplica,cala ....
Da te volim oduvijek sam znao...[/quot
Basic ?? Salis se ? Taj se sam reklamira placa clanke da pisu kao nasljednik cire blazevica
A kako su skretničari došli do ovoga pitaš li se? Od 6 sumnjivih utakmica 4 sudije suspendovane i to sve zbog skretničara osim zadnje kad su i njima i slobodi mogli po penal svirati. Molili smo Boga da ode Ibraka a nama takav treba jer ovo je Bosna da si Real ne možeš protiv sudija i saveza zato mi je sad žao što nemamo takvu osobu pa da malo i mi ****.Nama če največe pojačanje biti ako dovedemo takvu osobu nešto kao Ibrak da zna završavati utakmice a ne Ordagići-Tomići Obradovići sve je to uzalud ako ne bude neko umjesto Ihtijarevića SDQUARESMA 18<<< je napisao/la:bez obzira na ishod u kupu, i da ga osvojimo, ja bih se zahvalio Čali, odmah bih išao po Husrefa i sa njim onda ići kroz pripreme, i neka pravi ekipu po svome.
Dosta nam je više trenera što dođu na polusezoni i odu idu iduće, i tako stalno u krug.
Protiv Širokog neka krv propišaju, ne interesuje nas, isto tako i protiv Skretničara.
Sramota velika ova sezona, samo pogledajte Skretničar u kakvom je položaju bio u početku a u kakvom smo mi bili.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 13 maj 2017, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Jesi li to gledo u kašike pa znaš da smo ostali bez kupa? Sacekaj srijedu, pa onda likuj.joker90 je napisao/la:Titulu je samo budala mogla očekivati, a kup je bio realnost. Sad smo ostali i bez njega! Eto, baš je realno bilo pobjediti u Mostaru, pa gurbete na Koševu i onda otići u Krupu i pobjediti tamo. Pa to ne bi ni prosječni SDA glasač povjerovao.
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zukanovic je napisao/la:U 21 minuti odstranjen sa klupe Glavni trener Mehmed Janjoš zbog nesportskog ponašanja- psovanja glavnom sucu. " Pi.ko jedna Banovićka, je.em ti svu familiju ''
Trofej, brate! Trofej! Imamo ih ukupno 10! Kad ih imaš kao Crvena Zvezda pun qrac, onda ti može kup biti nebitan. Nama je itekako bitan, mogli smo imati rekordnih 6 kupova BiH! Sad imamo belegiju!bodi123 je napisao/la:Ne zivi se ni od kupa, fkt ne znam sta vidite u tom kupu, kup donosi Evropu, a mi smo Evropu osigurali kroz ligu, eto neko pamti osvajace kupa de mi jos to recite, pa **** Olimpic ima kup, nemojte ba bit smijesni, sezona nam je krah kako god zavrsilo, meni kup nece bit nikakva utjeha
@Chlan, jesam gledao, evo već slavim što smo ispali jer sam dušmanin i jer mi se može!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
bodi123 je napisao/la:Ne zivi se ni od kupa, fkt ne znam sta vidite u tom kupu, kup donosi Evropu, a mi smo Evropu osigurali kroz ligu, eto neko pamti osvajace kupa de mi jos to recite, pa **** Olimpic ima kup, nemojte ba bit smijesni, sezona nam je krah kako god zavrsilo, meni kup nece bit nikakva utjeha
Cuj nebitan kup. De mi reci je li bolje sezonu zavrsiti bez trofeja ili s kakvim takvim trofejom ?
Uostalom i ti si se hvalio na osm-u kupom
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Kup je bitan kad titulu ne mozes uzeti
ali koa i svi cim gubij yebo kup ne valja
i sad yebo ligu namjesteno
yebo nas ovakve
ali koa i svi cim gubij yebo kup ne valja
i sad yebo ligu namjesteno
yebo nas ovakve
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Kako kup nije bitan? Gurbeti osvoje titulu, mi čunu, oni će imat 3 trofeja više. Oni uzmu titulu a mi kup, oni imaju dva trofeja više. Još postanemo rekorderi po broju osvojenih kupova, i nadamo se da ćemo naredne sezone uzet duplu i postat najtrofejniji. Ovako, oni mirni dvije godine najmanje, povećava se ta razlika u broju trofeja. Meni je kup itekako bitan, prije svega za ugled ovog kluba.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Samo se u BiH kup ne treba igrati, jer je Sarajevo u prilici da ga osvoji. Da je kojim slučajem bilo koja ekipa u finalu ovde bi se redale majke svima u upravi zašto to nismo mi. Kup je Bosne i Hercegovine, volili to pojedini ili ne i smatra se titulom. Igra se u svakoj državi na svijetu te se smatra veoma bitnim. Ja se nadam da ćemo mi u srijedu isti osvojiti uz Boziju pomoć, a kome je on nebitan ne treba pratiti tu utakmicu. 
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
Ako ce osvajanje kupa pokrenuti neki bolji period, neki napredak, neki pocetak izrsavanja plana i programa za buducnost onda ok, ako ce to biti samo mazanje ociju, skretanje sa ovih problema koje imamo, i alibi za ovu sezonu onda bolje da ga ne osvajamo, bolje po nas vjeruj, to je ono sto je mene strah u slucaju osvajanja istog.joker90 je napisao/la:Trofej, brate! Trofej! Imamo ih ukupno 10! Kad ih imaš kao Crvena Zvezda pun qrac, onda ti može kup biti nebitan. Nama je itekako bitan, mogli smo imati rekordnih 6 kupova BiH! Sad imamo belegiju!bodi123 je napisao/la:Ne zivi se ni od kupa, fkt ne znam sta vidite u tom kupu, kup donosi Evropu, a mi smo Evropu osigurali kroz ligu, eto neko pamti osvajace kupa de mi jos to recite, pa **** Olimpic ima kup, nemojte ba bit smijesni, sezona nam je krah kako god zavrsilo, meni kup nece bit nikakva utjeha
@Chlan, jesam gledao, evo već slavim što smo ispali jer sam dušmanin i jer mi se može!
Ovi igraci nisu zasluzili nista ove sezone, to je sva istina, eto otvorilo nam se i posrecilo u kupu pa mozda nesto i uzmemo, medjutim ova ekipa se mora rasformirati na ljeto, ostaviti neki temelj u vidu 5-6 ovih boljih igraca i dodavati na to potrebne igrace, ovako ne ide to je jasno svakome.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sekac je napisao/la:A kako su skretničari došli do ovoga pitaš li se? Od 6 sumnjivih utakmica 4 sudije suspendovane i to sve zbog skretničara osim zadnje kad su i njima i slobodi mogli po penal svirati. Molili smo Boga da ode Ibraka a nama takav treba jer ovo je Bosna da si Real ne možeš protiv sudija i saveza zato mi je sad žao što nemamo takvu osobu pa da malo i mi ****.Nama če največe pojačanje biti ako dovedemo takvu osobu nešto kao Ibrak da zna završavati utakmice a ne Ordagići-Tomići Obradovići sve je to uzalud ako ne bude neko umjesto Ihtijarevića SDQUARESMA 18<<< je napisao/la:bez obzira na ishod u kupu, i da ga osvojimo, ja bih se zahvalio Čali, odmah bih išao po Husrefa i sa njim onda ići kroz pripreme, i neka pravi ekipu po svome.
Dosta nam je više trenera što dođu na polusezoni i odu idu iduće, i tako stalno u krug.
Protiv Širokog neka krv propišaju, ne interesuje nas, isto tako i protiv Skretničara.
Sramota velika ova sezona, samo pogledajte Skretničar u kakvom je položaju bio u početku a u kakvom smo mi bili.
opet to nije razlog naše igre, pa hebote imamo najbolje uslove od svih u ligi,šta nam više treba da počnemo raditi i igrati kako treba.
ne znam više šta da kažem, najviše od svega, me iznenađuje zašto mi na koševu ne možemo igrati kako treba, pored silne onakve bezrezervne podrške oni igraju ko pickice i to još se ne znaju kretati po terenu bez lopte, onaj jedan ne zna uputiti igraču loptu do sebe, jedan ne zna primiti
došli smo u takvu situaciju, da se zadovoljavamo jednim potezom, golom, jedna pobjeda nam je dovoljna da se digne euforija i da zaboravimo na trenutno realno stanje.
daj Bože da osvojimo kup, daj Bože, ja stvarno ne znam kako mi sa ovom igrom možemo pobjediti 2-0 dole.
Meni se na qrac popelo smjenjivanje trenera na polusezoni, i svaki pocne kupiti nered prethodnog i tako u krug.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Boga mi mog, mi puno nazadujemo. Nikakvog napretka nema u klubu, u bilo kojem smislu.
Ako se na kraju sezone ne napravi neki rezime, da se tačno po tackama definise gdje smo, sta smo, koji je cilj kluba za narednu sezonu(e), sta sa akademcima- e onda treba nekom yebat kevu.
Ako se na kraju sezone ne napravi neki rezime, da se tačno po tackama definise gdje smo, sta smo, koji je cilj kluba za narednu sezonu(e), sta sa akademcima- e onda treba nekom yebat kevu.
ZZ
Kako mene boli činjenica da smo za pare date na debelog gmaza mogli imati igrača kao Cvijanović!! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Uzet cemo qrac kup, dole ako budes igrao kao Real neces dobiti. Ne sudi ti penal u Sarajevu, sta ce dole biti ne mogu ni zamisliti.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Imamkarbarum, ubipara i 41 gost.