Dosad sve sto smo doveli,to je osrednji kvalitet pa i Milicevic,nisu ni ovi gore svjetska klasa ali daleko od toga da su polovnjaci...sta fali imat sto siri kadar u slucaju povreda,promjene takticke formacije itd....taj film necemo gledat da dovedemo nekog ekstra dobrog formiranog igraca a ne omladinca koji ce pravit razliku,zato sve sto je ekstra dobro vec igra za reprezentaciju komsija...ali ovi gore su bolji od dosadasnjih polovnjaka koje spominjemo ovdje cak negdje i u rangu s nekim trenutnima veznjacima Srbije npr.Nemanjom Gudelj,Sasom Lukic, Aleksandar Katai itd.calcio je napisao/la:Ne fali nama igraca, pogotovo ovih koji su osrednje kvalitete. Od ovih koji su trenutno u i okolo reprezentacije mogli bi sastaviti dvije-tri solidne ekipe. Ako nadjete nekog ekstra dobrog igraca koji ce praviti razliku, bujrum. Do tada, pokusajmo uigrati ove sto imamo.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Nasa reprezentacija je svetinja i ne smije nikad biti samo neka odskocna daska za napredak karijere nekog prosjecnog igraca. Dosta nam je bilo takvih.PrinceofVeresija je napisao/la:Ne mozes reci zasigurno dok sam igrac ne kaze da nece...pa vjerujem da je i njima karijera najbitnija i zelja za napredovanjem bez obzira koliko vole Srbiju i srpstvo a mozda i nisu takvi,i ranije su Srbofili nudili se nasoj reprezentaciji i neki su i igrali,i znaju da kod nas imaju sigurnije sanse da zaigraju na velikom takmicenju...pa zasto se toliko igraca odluci igrat za Crnu Goru zbog tolike konkurencije,koja bez Vucinica i Jovetica ne moze parirat BiH a nit ce izborit igranje na takmicenju nekom u skorasnje vrijemeVucevich je napisao/la:Nema sanse.PrinceofVeresija je napisao/la:Treba pokusat kaparisat Milosa Jojica iz Kolna,njegov otac je rodom iz Sanskog Mosta...on jest nastupao za Srbiju pet puta ali sve su bile prijateljske a nije u sirim planovima Slavoljuba Muslina i Srbije...igra fenomenalno ove sezone na poziciji CM ali moze pokrit sve pozicije u veznom redu
Takodjer izdvojio bi i Marka Poletanovica ciji je otac rodom sa Janjske visoravni,iz Genta ali posudjen ove sezone C.Zvezdi,maltene isti tip igraca kao i Jojic i on i Donald nosaju zadnji vezni red Zvezde,a jos nije pozvan u reprezentaciju...vjerujem da bi i jedan i drugi bili pojacanje u veznom redu a Jojic pogotovo,a ne kosta nista raspitat se kad vec imaju mogucnost nastupa
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Vec imamo prilicno sirok kadar. Ovo su npr veznjaci (centralni, defanzivni i ofanzivni) koji su pozivani u proteklih 6-7 mjeseci. Jajalo, Cimirot, Prcic, Vrancic, Krunic, Gojak, Pjanic, Milicevic, Medunjanin, Susic, Grahovac, Besic... Mislim da cak nije kompletan spisak. Npr jedan Cimirot koji je za A reprezentaciju debitovao prije 3 godine jos uvijek nije sakupio 200 minuta u istoj.PrinceofVeresija je napisao/la:Dosad sve sto smo doveli,to je osrednji kvalitet pa i Milicevic,nisu ni ovi gore svjetska klasa ali daleko od toga da su polovnjaci...sta fali imat sto siri kadar u slucaju povreda,promjene takticke formacije itd....taj film necemo gledat da dovedemo nekog ekstra dobrog formiranog igraca a ne omladinca koji ce pravit razliku,zato sve sto je ekstra dobro vec igra za reprezentaciju komsija...ali ovi gore su bolji od dosadasnjih polovnjaka koje spominjemo ovdje cak negdje i u rangu s nekim trenutnima veznjacima Srbije npr.Nemanjom Gudelj,Sasom Lukic, Aleksandar Katai itd.calcio je napisao/la:Ne fali nama igraca, pogotovo ovih koji su osrednje kvalitete. Od ovih koji su trenutno u i okolo reprezentacije mogli bi sastaviti dvije-tri solidne ekipe. Ako nadjete nekog ekstra dobrog igraca koji ce praviti razliku, bujrum. Do tada, pokusajmo uigrati ove sto imamo.
Od tih navedenih Jajalo, Vrancic, Medunjanin, Susic i Grahovac su za bacanje. Dva ispala iz lige, jedan na kraju karijere, jedan se haman batalio fudbala, i jedan nazadovao iz slabe u slabiju ligu.
Besic mjesecima povrijeđen. Prcić nije nista pokazao do sada. Dakle Cimirot, Krunic, Gojak, Pjanic i Milicevic. Opet dosta jako, ali da li je dovoljno siroko?
Besic mjesecima povrijeđen. Prcić nije nista pokazao do sada. Dakle Cimirot, Krunic, Gojak, Pjanic i Milicevic. Opet dosta jako, ali da li je dovoljno siroko?
Zasto imate tako povrsno razmisljanje, to mi nikad nece biti jasno? Jajalo i Vrancic su nasa sadasnjost i oni mogu jos dosta dati reprezentaciji.theKuPuS je napisao/la:Od tih navedenih Jajalo, Vrancic, Medunjanin, Susic i Grahovac su za bacanje. Dva ispala iz lige, jedan na kraju karijere, jedan se haman batalio fudbala, i jedan nazadovao iz slabe u slabiju ligu.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ima i Hadziahmetovic koji će biti siguran član reprezentacije u budućnostitheKuPuS je napisao/la:Od tih navedenih Jajalo, Vrancic, Medunjanin, Susic i Grahovac su za bacanje. Dva ispala iz lige, jedan na kraju karijere, jedan se haman batalio fudbala, i jedan nazadovao iz slabe u slabiju ligu.
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Zavisi sta podrazumijevas pod osrednje! Ako ti je Pjanić parametar, onda je svakako osrednji, ali ako gledas ostale (koji su mu konkurencija na toj poziciji), onda zapravo izspada da je Jojić u prednosti u odnosu na sve, ako se uzme u obzir: liga i klub u kojem igra, standardna minutaza, godine...calcio je napisao/la:Ne fali nama igraca, pogotovo ovih koji su osrednje kvalitete. Od ovih koji su trenutno u i okolo reprezentacije mogli bi sastaviti dvije-tri solidne ekipe. Ako nadjete nekog ekstra dobrog igraca koji ce praviti razliku, bujrum. Do tada, pokusajmo uigrati ove sto imamo.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Po meni, FSS bi napravio ogromnu glupost ako bi Jojića tek tako pustio da zaigra za BiH. Koliko god bila jaka konkurencija na njegovoj poziciji, gubitkom njega FSS sebi sužava bazu kvalitetnih igrača, a on jeste kvalitetan igrač i to dokazuje u Kelnu stalno.
E sad, ako je on već presjekao i želi da igra za BiH, to je već nešto drugo. Kako god, sve najbolje u karijeri.
E sad, ako je on već presjekao i želi da igra za BiH, to je već nešto drugo. Kako god, sve najbolje u karijeri.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma kakvi presjekao, nema nikakvih ni naznaka za saradnju 2 strane! To samo @Prince iznosi svoje predloge i zelje... 
Edit: Evo upravo je pogodio vs Leverkusena.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Karacic ponovo na golu Adanaspora.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
Dajte kakvog DB Marconato a centralni vezni i nisu bas neophodni. Prcic, Krunic, Hadziahmetovic... Ima ih za izvoza koji mogu Pjanu mjenjati. A Vranjes je i onako limitiran a zamjene mu ni na mapi.marconato je napisao/la:Ma kakvi presjekao, nema nikakvih ni naznaka za saradnju 2 strane! To samo @Prince iznosi svoje predloge i zelje...
Biraj izmedju: Basta, Tomović, Gajić, pa i Lazović...Oni svakako nisu dovoljno dobri za Muslina, ima covjek Rukavinudubrovnik je napisao/la: Dajte kakvog DB Marconato a centralni vezni i nisu bas neophodni. Prcic, Krunic, Hadziahmetovic... Ima ih za izvoza koji mogu Pjanu mjenjati. A Vranjes je i onako limitiran a zamjene mu ni na mapi.
Mesanovic nastavlja zabijati za vjerovatno novog prvaka ceske lige Slaviju Prag.
Treci strijelac lige s 12 pogodaka...igrat ce kvalifikacije za LP.
Gleda li neko cesku ligu, Slaviju, Mesanovica...da nam kaze kakav je.
Ono sto sam mogao vidjeti s youtubea mi kazuje da je brz, okretan, borben, vrcmav...aguero
Treci strijelac lige s 12 pogodaka...igrat ce kvalifikacije za LP.
Gleda li neko cesku ligu, Slaviju, Mesanovica...da nam kaze kakav je.
Ono sto sam mogao vidjeti s youtubea mi kazuje da je brz, okretan, borben, vrcmav...aguero
Hadzikic sacuvao mrezu danas. Karacic primio jedan u remiju sa Trabzonsporom.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
Hadziahmetovic i gojak su buduca zamjena za pjanica...kakav jojic kakvi bakraci
Ja bih volio da se novinari sportsport otrijezne malo i kada bude naredna tekma protiv grcke iskoriste konacno priliku i u jednom od intervjua pitaju selektora sta misli o hadzikicu i jos 2-3 imena koja nikad jos nisu spominjana iz usta selektora. Cisto da se vidi jel uopce i znaju ista o njima a i da znamo na cemu smo. Uvijek neka glupa pitanja se pitaju i prelijeva se iz supljeg u prazno, treba poceti sa konkretnim stvarima.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Spomenuo ga je Meša prošli put, rekao da ćemo uskoro dobiti još jednog kvalitetnog golmana čije ime neće reći, ali da svi znamo o kome se radi. Tad procedura još nije bila gotova.DeeWa je napisao/la:Ja bih volio da se novinari sportsport otrijezne malo i kada bude naredna tekma protiv grcke iskoriste konacno priliku i u jednom od intervjua pitaju selektora sta misli o hadzikicu i jos 2-3 imena koja nikad jos nisu spominjana iz usta selektora. Cisto da se vidi jel uopce i znaju ista o njima a i da znamo na cemu smo. Uvijek neka glupa pitanja se pitaju i prelijeva se iz supljeg u prazno, treba poceti sa konkretnim stvarima.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Dvojno državljanstvo je tu. Tu su i nastupi za U21 reprezentaciju Srbije. Ali kako za seniorsku selekciju nije dobio poziv ništa ne stoji na putu Nemanje Stevanovića. Od gola Srbije barem trenutno je kilometrima daleko. Iz Bosne i Hercegovine opipuju puls. I dobijaju potvrdan odgovor.
Partizanov golman za Dnevni avaz kaže da nema ništa protiv ideje da u budućnosti promeni grb na dresu i zaigra za Zmajeve.
"U poslednjih nekoliko meseci bio sam u drugom planu u Partizanu i logično nisam ni mogao da se nadam pozivu za reprezentaciju. Imam dvojno državljanstvo BiH i Srbije i bez problema mogu da nastupam za jednu od te dve reprezentacije, iako sam imao kontakte s još jednim nacionalnim timom sa prostora bivše Jugoslavije. Ne bih imao ništa protiv Baždarevićevog poziva, naravno ukoliko ga odbranama u Partizanu zaslužim. U reprezentaciji BiH nastupa moj rođak Miroslav Stevanović i znam da se radi o izuzetno kvalitetnom timu, a nekoliko reprezentativaca sam upoznao", kaže Stevanović za Dnevni avaz.
Verovatno se ni u Humskoj ne bi bunili. Cena može samo da skače sa statusom reprezentativca.
Partizanov golman za Dnevni avaz kaže da nema ništa protiv ideje da u budućnosti promeni grb na dresu i zaigra za Zmajeve.
"U poslednjih nekoliko meseci bio sam u drugom planu u Partizanu i logično nisam ni mogao da se nadam pozivu za reprezentaciju. Imam dvojno državljanstvo BiH i Srbije i bez problema mogu da nastupam za jednu od te dve reprezentacije, iako sam imao kontakte s još jednim nacionalnim timom sa prostora bivše Jugoslavije. Ne bih imao ništa protiv Baždarevićevog poziva, naravno ukoliko ga odbranama u Partizanu zaslužim. U reprezentaciji BiH nastupa moj rođak Miroslav Stevanović i znam da se radi o izuzetno kvalitetnom timu, a nekoliko reprezentativaca sam upoznao", kaže Stevanović za Dnevni avaz.
Verovatno se ni u Humskoj ne bi bunili. Cena može samo da skače sa statusom reprezentativca.
Arnel Jakupovic na klupi Empolja