Kakvi udarci kakva igra...
Joooj sto volim miris kamiona...
NEEEEEXT...
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

to izgleda 2015-tu zaboraviobodi123 je napisao/la:Klasican primjer Rafe koji je doktorirao tempiranje forme je ova tabela rezultata
Jedina 2 seta koja je izgubio u ovom nizu su prvi mecevi na turnirima, MC i Madrid, od nedoraslih protivnika Edmunda i Fogninija, ostalo sve rutinski
pa pricam o ovih mjesec i po dana sljake, 2015. Nadal je bio nedorastao protivnik, Fabio je samo to iskoristio, bjezi ne podsjecaj me na crne dane, kad se sjetim onih smijesnih forehanda koji su padali u servis polja hoce nesto da mi budejestamaji je napisao/la:to izgleda 2015-tu zaboraviobodi123 je napisao/la:Klasican primjer Rafe koji je doktorirao tempiranje forme je ova tabela rezultata
Jedina 2 seta koja je izgubio u ovom nizu su prvi mecevi na turnirima, MC i Madrid, od nedoraslih protivnika Edmunda i Fogninija, ostalo sve rutinski
sreća njegova pa je rafa to što jest, ovo ostalo mu je za podvoz, da nema rafe ozbiljno bi se brinuo za njegashminka je napisao/la:Promjena na vrhu bodijeve liste
jeste li vas dvojica svjesni da cemo vam izbit titulu iz dzepa u derbiju pred 1700 velikih manjejaka, mi cemo svakako uzeti kup, a vi cunujestamaji je napisao/la:sreća njegova pa je rafa to što jest, ovo ostalo mu je za podvoz, da nema rafe ozbiljno bi se brinuo za njegashminka je napisao/la:Promjena na vrhu bodijeve liste
em sjebu program do korjena em dobiju više para, stvarno bezobrazlukbodi123 je napisao/la:Pa godinama je ovo u Madridu situacija, WTA program zajebe stvar sta ces
Baš zato i jeste bezobrazluk, i Rafu su zeznuli one godine kada je od Mareja popio batine kad je osvojio onih par gemova, jer mu je to jedini meč bio u večernjem terminu, a sve do tada igrao po suncu. Tačno sekunde osjećaja za turnir nemaju organizatori.bodi123 je napisao/la:Pa godinama je ovo u Madridu situacija, WTA program zajebe stvar sta ces
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.