Pet godina je mlađi.Agilniji je, bolju kontrolu lopte ima i za ime Boga zna se služiti i lijevom nogom.A uostalom još jedna stvar, marketinški je isplativiji.Jer neće se novi vlasnici Milana zadržati samo na popravljanju stanja na terenu, već i van terena će se velika bitka voditi.meskalin je napisao/la:Ja necu nista reci , ali recite mi u cemu se Morata razliku od Bacce , potpuno isti tip napadača, ako ga vec kupuju daj mi nekoga ko napada pravolinijski ko ima dribling 1 na 1... jos 70 mil ja iskreno ne vjerujem u to jer to je 3 puta od realne cijene. Pa bolje Lacazzeta dovesti ili Aubemeyanga za te pare
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Ko je bolan agilniji? nista on nije bolji od Bacce, meni Bacca ubojitiji od njega...ne znam ako vec dajes toliko para daj mi ubicu koja ce slomiti 2 igraca i dati golRomagnoli13 je napisao/la:Pet godina je mlađi.Agilniji je, bolju kontrolu lopte ima i za ime Boga zna se služiti i lijevom nogom.A uostalom još jedna stvar, marketinški je isplativiji.Jer neće se novi vlasnici Milana zadržati samo na popravljanju stanja na terenu, već i van terena će se velika bitka voditi.meskalin je napisao/la:Ja necu nista reci , ali recite mi u cemu se Morata razliku od Bacce , potpuno isti tip napadača, ako ga vec kupuju daj mi nekoga ko napada pravolinijski ko ima dribling 1 na 1... jos 70 mil ja iskreno ne vjerujem u to jer to je 3 puta od realne cijene. Pa bolje Lacazzeta dovesti ili Aubemeyanga za te pare
- Romagnoli13
- Kontakt:
Morata je bolji igrač od Bacce u ovom trenutku i o tome ne treba polemisati. I ono što sam primjetio je da se ovdje često koristi izraz pročitao ili pročitan.Pa je tako Suso pročitan, pa je Montella pročitan kao i Gerard.Ne, nisu oni pročitani, već radi se o igračima koji nemaju kontinuitet i njihove igre variraju.I tu je problem, i dalje su to dva jako dobra krilna igrača ali podrška bekova je ravna NULI. A to je jako bitno. Što se tiče Montelle, radi koliko može i što bolje može sa ekipom prepunom limitiranih igrača, od kojih je većina igrom slučaja u Milanu.Odnosno zahvaljujući Gallianiju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ne mozes suditi o Bacci kad igra u limitiranoj ekipi, lako je Morati kad ima najbolji vezni red na svijetu.Bolan svi su treneri procitali igru Montelinu dok ide krila dobro je , cim njih stane eto problema...kako to da do polusezone se boris s Romom za 2 mjesto i sad si na diobi 6 i 7 mjesto? Ja bih rekao limitiranost Montelle kao trenera, kao takticara, a kao MOTIVATORA tu je ravan 0! Za mene je on u rangu Mihe, Spalettia i ostalih trenera.Romagnoli13 je napisao/la:Morata je bolji igrač od Bacce u ovom trenutku i o tome ne treba polemisati. I ono što sam primjetio je da se ovdje često koristi izraz pročitao ili pročitan.Pa je tako Suso pročitan, pa je Montella pročitan kao i Gerard.Ne, nisu oni pročitani, već radi se o igračima koji nemaju kontinuitet i njihove igre variraju.I tu je problem, i dalje su to dva jako dobra krilna igrača ali podrška bekova je ravna NULI. A to je jako bitno. Što se tiče Montelle, radi koliko može i što bolje može sa ekipom prepunom limitiranih igrača, od kojih je većina igrom slučaja u Milanu.Odnosno zahvaljujući Gallianiju.
Za taktičara bi se donekle složio, ali brate za motivator nikako. Pa ne znam da li je ijedan tim osvojio vise bodova kada su prvi primili gol. Nerijetko su se znali vracati i sa -2, tako da je po meni Montela najvise i uradio po pitanju psihe i motivacije igrača. Lično ni ja nisam uvjeren da je on pravi čovjek za vracanje na vrh, al zasluzio je da mu se da šansa u sljedećoj sezoni.
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
hvalim te boze, evo nas viole konacno prestigose
jos da ga popusimo protiv atalante i mirni smo, me moraju se vise brukat.
kud bas veceras stavise utakmicu u pm, kod mene ce se veceras sjatiti gledati eurosong.
kud bas veceras stavise utakmicu u pm, kod mene ce se veceras sjatiti gledati eurosong.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Šta imaš i gledati kad će opet izgubiti, mora Fiorentina ostati iznad nas nakon ovog kola 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Gomez odlican veceras, po mom misljenju neopravdano zapostavljen ove sezone da bi paleta i zapata igrali
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sreca pa ne mogu gledati
- Fantasista
- Kontakt:
Sami sebe ukopavaju, nevjerovatno koliko debilnih igrača ima ovaj tim.
Imal ko link utakmice?
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
- Fantasista
- Kontakt:
- Fantasista
- Kontakt:
Ipak su osvojili bitan bod u borbi za LE 
Ovo je dokaz da nema istine u pricama kako izbjegavaju LE. Jednostavno su očajni na terenu i posljedica toga su i ostvareni rezultati u posljednje vrijeme. Nisu zaslužili ovaj bod al eto sudija ih pogura.
- muha milanez
- Kontakt:
Oni zapravo da zele EL pobjedili bi Empoli i Crotone, uostalom preostala dva kola ce mnogo toga reci. Ja predviđam dva lagana remija, a to ce Viola znat iskoristit i eto raspleta. Svi sretni na kraju.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
veliki bod za giganta iz Milana, cestitke raja, jos uvijek ste najveci favorit za plasman u EL :cool:
Jestel nasli zamjenu za Keitu i De Vrija
svi su zamjenjivi, samo Cirù brat nije :bow:
A bookte pa Milan je jedini tim koji nije ove sezone okrenuo rezultat kada je gubio, cak ni protiv ćikova i vi govorite da je lik motivator, samo pogledajte zadnjih 5 tekmimuxa je napisao/la:Za taktičara bi se donekle složio, ali brate za motivator nikako. Pa ne znam da li je ijedan tim osvojio vise bodova kada su prvi primili gol. Nerijetko su se znali vracati i sa -2, tako da je po meni Montela najvise i uradio po pitanju psihe i motivacije igrača. Lično ni ja nisam uvjeren da je on pravi čovjek za vracanje na vrh, al zasluzio je da mu se da šansa u sljedećoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.