FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hrn
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hrn » 13 maj 2017, 23:32

Sramota

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 13 maj 2017, 23:39

SiouxLukavac je napisao/la:
:tokralju: sve receno u jednom postu .... :salut:
svaka cast na objektivnosti
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 maj 2017, 23:46

Napisao sam post bukvalno 21 pasus ima... I izbrisao sve. Kontam kome pišem dvije godine za redom većina se pravi sljepa kod očiju i ne želi da vidi. Pa onda kad dogori do nokata su najglasniji. :salut:

1700 na derbiju, priključivanje omladinaca, junior na klupi do kraja sezone umjesto Husejinovića i Rustemovića, jasna vizija i plan za slijedeću sezonu, bez recikliranja lažnih obećanja iz prethodnih tri-četri godine... To su neke stvari koje ja očekujem u slijedećih mjesec-dva... Ali...
Samo Saraj'vo.

oldtown1990
Kontakt:

Post Postao/la oldtown1990 » 13 maj 2017, 23:47

Jel ima neki obrazovan novinar a da je pri tome navijac ili simpatizer naseg kluba i da na pressu upita Calu zasto Said ne dobija sansu pa bar 15min po tekmi ako je vec na klupi a ako nije spreman JOS UVIJEK zasto uopste uzima mjesto nekom junioru na toj istoj klupi i zasto nas sve kolektivno yebu u zdrav mozak kad je rijec o njegovom statusu...

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 13 maj 2017, 23:49

PitarBordo je napisao/la:Ali...
Bordo Arena :plac:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 13 maj 2017, 23:51

Slomi se onaj uklanjajuci komentare na FB. :yawn:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 13 maj 2017, 23:52

Sarajlijica1946 je napisao/la:Slomi se onaj uklanjajuci komentare na FB. :yawn:
Još nisu čestitali javno rođendan Husejnoviću kao što rade za ostale igrače, znaju šta će biti u komentarima pa im se ne isplati sebi pravit posao. To ne volim nikako.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 13 maj 2017, 23:56

bodi123 je napisao/la:Zasto onda nisu izasli u javnost fino i rekli da nam je kup prioritet, bataliti ligu i fokusirati se na jedno takmicenje i osvojiti ga, svi smo znali da necemo imati snage ni fizike da guramo sa 12 igraca u rotaciji oba fronta do kraja. Ovako smo mi svi zajedno s Calom furali pricu dupla ovo ono huha i sad cemo ostati bez iceg, daj boze da grijesim

Doveo se debeli Said koji platu trosi na kolace u Metropolisu, Hrustem nam uzima kapitensku traku, citavo proljece ti starta napadac koji ne bi startao u drugoj federalnoj, lijevog beka ti igra lik koji je operisan od fudbala, menadzeri nam kroje postave i prave hajke izmedju 2 igraca koji dijele konkurenciju na istoj poziciji

Dotaklo smo dno dna, nema dalje, ne mogu vise biti zadovoljan ni scim, **** ga halalite mi. Dok ne vidim neki napredak i bilo kakav planski rad prostora za optimizam nece biti.
Nije istina da se furala ta priča od početka. Uprava je za cilj postavila izlazak u Evropu, mi svo Evropu hvala Bogu izborili što dalje implicira da je sezona uspješna. Prema njihovim ciljevima i planovima ovo je uspješna sezona, za nas navijače je katastrofa jer znamo mi kako smo koju tekmu proživjeli. Furka na duplu krunu je bila zadnjih 7 dana jer smo za duplu realno i imali šanse, i imamo ih i dalje samo što su znatno slabije nego prije sedam dana.
To za igrače se u neku ruku slažem, ali ovdje u ovom timu ima njih par koji zaslužuju dres Sarajeva i pokazali su da znaju, ali jednostavno fali im malo širine i fali im malo odmora... Čalina greška je jedina ta što nije rotirao koliko je mogao, a na nekim pozicijama je definitivno mogao, time bi ekipa bila koliko toliko odmornija i izgledali bi svježije bar za 10-15 %. Ovo što mi gledamo od ove ekipe nije u pitanju samo nekvaliteta (u većini slučajeva jest) ali i veliku ulogu igra umor... Sve u svemu kad se generalno stvari pogledaju obzirom na sve turbulencije i promjene i umor i nekvalitetu, treće mjesto sa Evropom je odlično... a to što se otvorila šansa za duplu i što je mi nismo iskoristili, pa sad crnjačimo, pljujemo, padamo u depresije, to je opet druga priča.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 maj 2017, 23:57

oldtown1990 je napisao/la:Jel ima neki obrazovan novinar a da je pri tome navijac ili simpatizer naseg kluba i da na pressu upita Calu zasto Said ne dobija sansu pa bar 15min po tekmi ako je vec na klupi a ako nije spreman JOS UVIJEK zasto uopste uzima mjesto nekom junioru na toj istoj klupi i zasto nas sve kolektivno yebu u zdrav mozak kad je rijec o njegovom statusu...
Da samog sebe citiram od dana kad je ljetos došao Said: Čovjek je završio sa fudbalom, doveden je kao čep na usta onom dijelu navijača koji spadaju u grupu "neka SDA krade, barem su naši." U nekoliko navrata se i ovdje pisalo, a i moglo čuti na Hasetu "zadužio nas je pa da minute ne odigra." Sramota oko njegovog prisustva u FKS ove sezone je kulminirala na onoj uvratnoj utakmici polufinala u Kaknju. U tom trenutku je imao 30tak kila viška, obzirom da smo identične visine, ja imam kila kao on i znam koliko sam sportski građen.

Na kraju krajeva ne zanima me uopće njegov status, kao navijač ŽELIM juniora umjesto njega na klupi, pa makar minute ne odigrao. Činjenica je da je u moru promašaja ove sezone angažovanje igrača koji ima 30 kila viša i povredu koja se ne može zaliječiti u sportskom smislu najveći promašaj, autogol.
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 13 maj 2017, 23:58

SiouxLukavac je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Slomi se onaj uklanjajuci komentare na FB. :yawn:
Još nisu čestitali javno rođendan Husejnoviću kao što rade za ostale igrače, znaju šta će biti u komentarima pa im se ne isplati sebi pravit posao. To ne volim nikako.
Slabo ti to pratis. Said je zelja navijaca, navijaci su ga doveli. Znaci ovi u upravi, menaderi nemaju hajra od njega, nema potrebe da se dopada masi i takvim se predstavlja. :yawn:

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 13 maj 2017, 23:59

Saša Novaković nekoliko amaterskih poteza zadnje dvije utakmice. Večeras je ispao presmiješno i prelagano kod prvog - očajno se kretao, a ispao je i kod trećeg gola. A protiv ŠB prije gola, kad je Almir Bekić izbio glavom sa linije u korner je promašio loptu totalno amaterski.

Ako ćemo mijenjat trenera i ako ne možemo neko opasno ime dovest, ja bih Vinka Marinovića.

Složio bih se s onim što neko reče ili stvoriti dobar (skup) tim ili dati ozbiljnu priliku omladincima. Gledati i sljedeću sezonu konkurenciju u veznom redu u vidu dva stopera, lijevog bočnog, Rustemovića i Sarića... Nemojte molim vas.

U srijedu uzeti kup i postaviti rekord. Srce na teren i pošteno suđenje pa šta bude.
Samo naprijed Saraj'vo!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 maj 2017, 00:00

Za Saida se ništa ne zna! Za Balića se ništa ne zna! Što mali Hadžić ne dobija makar po 15 minuta? Opet se ništa ne zna. Gurni Hadžića u prvu na derbiju, halalim ti i poraz i što imaš muda ko klikere, moj Mehmede.
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 maj 2017, 00:02

Tele33 je napisao/la:Ako ćemo mijenjat trenera i ako ne možemo neko opasno ime dovest, ja bih Vinka Marinovića.
Ništa od toga. Čovjek se bukvlano uhljebio. Pa napustio Zrinjski i priliku da uzme titulu dvije vezane sezone da pređe u Savez. Mi svoju živu ikonu ne možemo dovesti iz predgrađa Kaknja, kamoli da ciljamo na nekog ko se uhljebio. :D
Samo Saraj'vo.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 14 maj 2017, 00:03

belosevic28 je napisao/la:Ako Husejinovic vrati 23 % forme od Levskog i tog perioda ja mijenjam Mandzukica u Juventusu (iako po talentu nmgu igrati ni za Stupcanicu iz Olova). Toliko o tome.
Nego, da bi dovesti Pirica, kako smuntati Ordagica i jos jednog napadaca, onako ala Ahmet, zamjena da mu bude. Naravno sve to uz produzenje ugovora Duljevicu.

@kinosvra, barata li se kakvim imenima :mrgreen:
14.12.2016. TOLIKO !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 maj 2017, 00:07

Kad citiramo stare postove! Jokeru ubleho!! Čuj da završimo treći?!
joker90 je napisao/la: Mi nismo ni imali prelazni rok, pa ne možemo ništa ni procijeniti na kraju sezone. Oni su popunili svoje rupe, sa relativno dobrim igračima za ovu ligu, vidjet ćemo na kraju kako će se snaći. Mi doveli 2 krila, iako nam tu ne škripi. Obojica nisu igrači koji nam odmah mogu dići nivo igre i ekipe. Desetku još uvijek nemamo, tj. igra nam je igrač koji je krilo, ali mora igrati jer nema ko drugi. I on na ljeto ode džabe kako stvari stoje. Napadača nismo doveli, a o malom Hadžiću se ništa još ne zna. Jedino kad bi se on malo gurao, tad bih shvatio nedovođenje još jednog napadača. Vezni red nismo pojačali, ostanak Edina Rustemovića u prvoj postavi ti je odmah pokazatelj kakav je prelazni rok bio i jesmo li jači u odnosu na prethodnu polusezonu. Ne postoji čovjek na ovoj planeti koji me može ubjediti da za ovoliko vremena nismo mogli naći boljeg veznog od Edina! Još se raja nada tom Saidovom povratku, a nikakvih naznaka tome nema. Ali neka, bitno je da se Rustem bori i isprlja dres, nema veze što je qrac od igrača kao i ovi što ga brane i kojima je argument u svemu kako nemamo boljeg i kako se on dosta trudi. Treće mjesto je puna šaka brade, osim ako se nešto drastično ne promijeni i ne dovedu pravi fudbaleri na mjesta u ekipi na kojima imamo poluigrače i instagram manekene.
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 maj 2017, 00:10

Kad je već trovbaksandej:

slika
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 maj 2017, 00:11

Mozemo mi naprdivati koliko hocemo,predlagati,davati ideje,ocekivati itd. Sto se tice njih u upravi kluba njima je sezona uspjesna,postavili cilj izlazak u evropu i cilj je ispunjen. Da su htjeli ista vise doveli bi kvalitetna pojacanja i struku. Jest se sansa ukazala i za trofej(e),ali iskljucivo zahvaljujuci tome sto nam je liga nikad losija,nikako zbog neke nase snage,ali ybg nama guzice zinule ocemo mi duplu.
Ovo je sve produkt loseg menadzmenta unazad 2 godine i loseg,macehinskog odnosa vlasnika kluba. Bojim se da cemo i iduce sezone gledati slican scenario.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 14 maj 2017, 00:13

Razvali nas Zrinjski, trecu tekmu za redom. Nismo ih uzeli kako je Dulja penetrirao. :lol:

Ahmetovic je tad odlucio da postedi svoje protivnike. :rol:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 maj 2017, 00:13

zagorski je napisao/la:Mozemo mi naprdivati koliko hocemo,predlagati,davati ideje,ocekivati itd. Sto se tice njih u upravi kluba njima je sezona uspjesna,postavili cilj izlazak u evropu i cilj je ispunjen. Da su htjeli ista vise doveli bi kvalitetna pojacanja i struku. Jest se sansa ukazala i za trofej(e),ali iskljucivo zahvaljujuci tome sto nam je liga nikad losija,nikako zbog neke nase snage,ali ybg nama guzice zinule ocemo mi duplu.
Ovo je sve produkt loseg menadzmenta unazad 2 godine i loseg,macehinskog odnosa vlasnika kluba. Bojim se da cemo i iduce sezone gledati slican scenario.
ALI MI IMAMO NAJJAČI SASTAV U LIGI SVI SVI SVI :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 maj 2017, 00:15

Da li jos uvijek neko vjeruje u kup?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 21 gost.