FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nego, @PitarBordo, jesam li glavni favorit za glavnu nagradu na kraju? 4 boda iz dvije utakmice. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PitarBordo
- Kontakt:
Za glavnu nagradu (sezonska + dres) su u igri ostali još: f0rest1946, Burberry46, 033ns, Pantelija, skoroalen, ElCartel11 i zlo87.
Za utješnu nagradu (dres) su i igri ostali još: kaladze, r3m1, UltraSA, Evolution87, BordoBolesnik, Mokes, Lik i uNbx.
Jučerašnjim porazom su iz igre ispali MoretmHz, escobarpablo i fico za glavnu i socrates, betrezengorbachev i Lakoste za utješnu.
Za utješnu nagradu (dres) su i igri ostali još: kaladze, r3m1, UltraSA, Evolution87, BordoBolesnik, Mokes, Lik i uNbx.
Jučerašnjim porazom su iz igre ispali MoretmHz, escobarpablo i fico za glavnu i socrates, betrezengorbachev i Lakoste za utješnu.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zelim reci da mi koji smo realni i objektivni,i nismo balavci koji povrsno posmatraju bilo kakvu pojavu u zivotu pa tako i ovaj segment (za mene,za tebe,za sve koji tako posmatraju,ovo je segment zivota) vidimo isto,zelimo isto,i svako cini ono sto je u njegovim mogucnostima. Ja pricam ovdje o tvojoj konstanti u posljednje vrijeme,a nesto se ne mogu sjetiti da si bio ranije takav,cak naprotiv.PitarBordo je napisao/la:Znači napišeš isto ko i ja otprilike, ali mene prozivaš što sam to napisao? Ne kontam. Kaže "šta si se uhvatio kritike" i onda iskritikova sve i on. Stvarno ne kontam. Glup sam.socrates je napisao/la:Ovaj me pitar neodoljivo podsjeca na Evandera. Isto jednojajcani blizanci,jel i istu klopu volite,trebe,aute?? Jbt,jarane sta si se ba uhvatio kritike ko pijan plota. Postao si kolovodja svih pljuvaca posebno od derbija?!? Ne kazem da nema tu cinjenica koje stoje,ali zasto sve kad je valjda jasno da nam u klubu sjede ljudi koji ga i ne dozivljavaju uopste. Kojim je mrtvi kapital zakletva,koji nemaju i ne zele imati sluha da je klub=navijaci i ta neophodna sinergija. I ono malo duse sto se osjetilo davali su ljudi koji su opet ispred svega stavili licni interes i nikad istinski nisu imali namjeru da rade 100% za interes kluba pa dobijes na kraju ovo sto imas sad,sto kad sve uzmes u obzir moze se tretirati i kao vise od realnih mogucnosti. Ideja i koncept je bio idealan,ljudi pogresni.
S ovakvom situacijom,rukovodstvom i gazdom,svi skupa smo zatocenici kao i sam klub.
Rijesenje: Vratiti klub navijacima svim mogucim legalnim sredstvima i konacno postaviti ljude koji klub dozivljavaju svojim domom,porodicom. Znam,mnogo je to lakse izreci nego uraditi,ali valja nama opet zasukati rukave.
Halali,nista licno,svi smo mi tu iz istog razloga!
Boli,smeta,znam sve,ali hajmo se uhvatiti necega konkretnog ako to vec mozemo da nam sutra bude bolje,da smo zadovoljniji. Ne moras bas svakome ubiti zelju da napise nesto ovdje a da to nije kritika.
Kritika uvijek,kad ima razloga,ali mi to ne treba biti povod da nesto napisem ovdje,i da sve sto kazem znaci i pljuvacina.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- PitarBordo
- Kontakt:
A šta je to tačno pljuvačina? Ja kritikovao stalno i bio kritičan stalno, jučer baš izvukao komentar od januara prošle godine vezan za Saida, evo na kraju ispalo da sam bio u pravu, a tada bio pljuvač. Sam sebi dosadio, kritika se ponavlja kada se i greška ponavlja. I dalje ne vidim o čemu ti tačno, ako ja i ti isto mislimo, zašto je moje "pljuvačina"? Osim što sam rekao za Almira Bekića da je izrazito glupa osoba, iza čega stojim argumentovano, ne sjećam se da sam nekoga vrijeđao ili psovao.socrates je napisao/la:Zelim reci da mi koji smo realni i objektivni,i nismo balavci koji povrsno posmatraju bilo kakvu pojavu u zivotu pa tako i ovaj segment (za mene,za tebe,za sve koji tako posmatraju,ovo je segment zivota) vidimo isto,zelimo isto,i svako cini ono sto je u njegovim mogucnostima. Ja pricam ovdje o tvojoj konstanti u posljednje vrijeme,a nesto se ne mogu sjetiti da si bio ranije takav,cak naprotiv.PitarBordo je napisao/la:Znači napišeš isto ko i ja otprilike, ali mene prozivaš što sam to napisao? Ne kontam. Kaže "šta si se uhvatio kritike" i onda iskritikova sve i on. Stvarno ne kontam. Glup sam.socrates je napisao/la:Ovaj me pitar neodoljivo podsjeca na Evandera. Isto jednojajcani blizanci,jel i istu klopu volite,trebe,aute?? Jbt,jarane sta si se ba uhvatio kritike ko pijan plota. Postao si kolovodja svih pljuvaca posebno od derbija?!? Ne kazem da nema tu cinjenica koje stoje,ali zasto sve kad je valjda jasno da nam u klubu sjede ljudi koji ga i ne dozivljavaju uopste. Kojim je mrtvi kapital zakletva,koji nemaju i ne zele imati sluha da je klub=navijaci i ta neophodna sinergija. I ono malo duse sto se osjetilo davali su ljudi koji su opet ispred svega stavili licni interes i nikad istinski nisu imali namjeru da rade 100% za interes kluba pa dobijes na kraju ovo sto imas sad,sto kad sve uzmes u obzir moze se tretirati i kao vise od realnih mogucnosti. Ideja i koncept je bio idealan,ljudi pogresni.
S ovakvom situacijom,rukovodstvom i gazdom,svi skupa smo zatocenici kao i sam klub.
Rijesenje: Vratiti klub navijacima svim mogucim legalnim sredstvima i konacno postaviti ljude koji klub dozivljavaju svojim domom,porodicom. Znam,mnogo je to lakse izreci nego uraditi,ali valja nama opet zasukati rukave.
Halali,nista licno,svi smo mi tu iz istog razloga!
Boli,smeta,znam sve,ali hajmo se uhvatiti necega konkretnog ako to vec mozemo da nam sutra bude bolje,da smo zadovoljniji. Ne moras bas svakome ubiti zelju da napise nesto ovdje a da to nije kritika.
Kritika uvijek,kad ima razloga,ali mi to ne treba biti povod da nesto napisem ovdje,i da sve sto kazem znaci i pljuvacina.
I dalje ne vidim šta želiš da kažeš - ja i ti isto vidimo stvari, ali ti ja smetam jer stav stalno ponavljam jer ne ide na bolje? Ma hajde molim te stavi me na ignore i rahat ti rahat ja onda.
Samo Saraj'vo.
Iskreno se nadam da je osvajasskoroalen je napisao/la:Nego, @PitarBordo, jesam li glavni favorit za glavnu nagradu na kraju? 4 boda iz dvije utakmice.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Hvala drugMokes je napisao/la:Iskreno se nadam da je osvajasskoroalen je napisao/la:Nego, @PitarBordo, jesam li glavni favorit za glavnu nagradu na kraju? 4 boda iz dvije utakmice.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
A šta je nagrada za onog ko pogodi tačan rezultat kupa?
Treba mi 1:2 da prođem tj. da bude 2:2 ukupno
- PitarBordo
- Kontakt:
SiouxLukavac je napisao/la:A šta je nagrada za onog ko pogodi tačan rezultat kupa?
Kup je dres i šal.
Samo Saraj'vo.
Pitaru,upravo to,ponavljanje stava,greske se u ovom slucaju ne ponavljaju ucinjene su mnogo ranije ovo su posljedice istih. I ne vjerujem da ne znas o cemu pricam,iako izgleda ne uvidjas da te negdje cijenim kao forumasa,tim prije me iznenadjujes ovakvim pristupom. Kakvo ba smetanje,ignorisanje,nije to moj nacin rijesavanja "problema".
Mislis da Morto ne vidi isto sto i ti,sto i ja,Sekac,Sjever....Hilmooo,i ko sve jos ne???
Hajde majke ti da se ja i ti nekad nadjemo na kafi i ispricamo ko ljudi!?!?????
Mislis da Morto ne vidi isto sto i ti,sto i ja,Sekac,Sjever....Hilmooo,i ko sve jos ne???
Hajde majke ti da se ja i ti nekad nadjemo na kafi i ispricamo ko ljudi!?!?????
Zovite.socrates je napisao/la: Hajde majke ti da se ja i ti nekad nadjemo na kafi i ispricamo ko ljudi!?!?????
Nista sad na kraju sezone sjest i vidjeti sta i kako dalje, ovako vise ne ide. Trebamo usvojiti jasnu strategiju razvoja kluba ili cemo gurati mlade igrace ili dovoditi najbolje iz lige ili iz vana, samo ne dovodit polovnjake da se zamazu oci navijacima, najbolja bi bila kombinacija dva tri kapitalca ostalo iz lige sto valja i mladi ali to kosta. Takode i sa Calom vidjeti koje igrace trazi, ako to ne mogne uprava obezbjediti onda ce on sigurno sam otici a i uprava bi trebala ako ne mognu dovesti trazene igrace.
Samo ne razumijem ove sto bi halalili jos jednu sezonu bez titule zbog nekog cilja, pa mi se evo vec 2 sezonu oprastamo od titule pa opet nista nismo napredovali, nismo mi Listica pa da tuguje 200 ljudi kad ne osvoje nista.
Samo ne razumijem ove sto bi halalili jos jednu sezonu bez titule zbog nekog cilja, pa mi se evo vec 2 sezonu oprastamo od titule pa opet nista nismo napredovali, nismo mi Listica pa da tuguje 200 ljudi kad ne osvoje nista.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Uvijek brate za zdrav i konstruktivan dijalog,s akcentom na bolje sutra za sve nas kao jednu porodicu i bracu po boji,opredijeljenju,nacinu ispoljavanja ljubavu prema svetinji. A,pustit cemo Pitara da malo i kritikuje ne bi li tako dusi olaksao.hilmo je napisao/la:Zovite.socrates je napisao/la: Hajde majke ti da se ja i ti nekad nadjemo na kafi i ispricamo ko ljudi!?!?????
- robertkosar
- Kontakt:
Picko jedna banovicka!! **** familiju!! Nemogu da vjerujem da su ovo Caline rijeci upucene sudiji, procita u scepinom targuzu

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
To ako pustiš, ne zna prestatisocrates je napisao/la: A,pustit cemo Pitara da malo i kritikuje ne bi li tako dusi olaksao.
- escobarpablo
- Kontakt:
To ne sprječava da u meni nastavi da gori želja svaPitarBordo je napisao/la:Za glavnu nagradu (sezonska + dres) su u igri ostali još: f0rest1946, Burberry46, 033ns, Pantelija, skoroalen, ElCartel11 i zlo87.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Zbog ove nepromišljene reakcije Mehmeda Janjoša ćemo vjerovatno do kraja sezone biti be šefa stručnog štaba na klupi.
- escobarpablo
- Kontakt:
Nije prevelika šteta.hilmo je napisao/la:Zbog ove nepromišljene reakcije Mehmeda Janjoša ćemo vjerovatno do kraja sezone biti be šefa stručnog štaba na klupi.
FK Sarajevo 1946
- escobarpablo
- Kontakt:
Večera sa Majklom.UltraSA je napisao/la:Koja je utješna?
FK Sarajevo 1946
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.