FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hajmo jos jedan do poluvremena da smo mirni
samo gori igrac od ovog zakarica nije odavno zaigro za nas
, frajer tacno opasniji po nas gol
@plavousrcu apsolutno si u pravu, tako na kraju ispade, ko bi reko
samo gori igrac od ovog zakarica nije odavno zaigro za nas
Imas jedino ove sa fb-a, mislim da nema drugihPticaSelica1921 je napisao/la:Dajte ba link osijedio sam
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Samo da Zakaric ne napravi kakvu glupost za drugi zuti do poluvremena... Vani obavezno.
- plavousrcu
- Kontakt:
Niko se tome nije nadao, ni Petrovic, ni mi, a ni niko u klubu. Suprotno od toga, ali stvarno je tako. Nama ovi ne mogu dati gola da do jutra igramo.irfo je napisao/la:Hajmo jos jedan do poluvremena da smo mirni
samo gori igrac od ovog zakarica nije odavno zaigro za nas, frajer tacno opasniji po nas gol
Imas jedino ove sa fb-a, mislim da nema drugihPticaSelica1921 je napisao/la:Dajte ba link osijedio sam
Zakarić napolje dok nije dobio drugi žuti.
Ubacuj Musu.
Ubacuj Musu.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Cupam kosu kad god je lopta blizu njegaSlevinKelevra je napisao/la:Samo da Zakaric ne napravi kakvu glupost za drugi zuti do poluvremena... Vani obavezno.
izgubi loptu, a onda ide hvatanje protivnickog igraca rukama jer ne moze potrcati
Don't believe the hype.
- 7aprildomemoj
Bekrić stari majstor
Manijaci ispunili čitavu tribinu iza gola, prava invazija

Manijaci ispunili čitavu tribinu iza gola, prava invazija
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
jel moguce da je frajer uspio zajebat svaki kontakt sa loptom, odmah crnova ubacit u drugom
evo link za tekmu ko je trazio
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Za razliku od Markovica, Blagojevic pokusava barem nesto naprijed. Markovic ili vrati loptu nazad, ili nabije dugu naprijed, samo da nije njegova... Ali, njega niko nece spomenuti negativno, dok vecina samo ceka pogresan pas Blagojevica, pa opleti.... Nidje veze. 
Blagojević dobar.
- plavousrcu
- Kontakt:
Markovic je takav tip igraca. Prvom do sebe i samo neka nije kod mene. I takav je dao vazne golove, ali za nesto vise sto svi zelimo nama treba puno kvalitetniji vezni red.SlevinKelevra je napisao/la:Za razliku od Markovica, Blagojevic pokusava barem nesto naprijed. Markovic ili vrati loptu nazad, ili nabije dugu naprijed, samo da nije njegova... Ali, njega niko nece spomenuti negativno, dok vecina samo ceka pogresan pas Blagojevica, pa opleti.... Nidje veze.
ja ga ne bi kritikovo da kad proba prema naprijed pa ne prodje lopta, ko maloprije prema lendricu, ali frajer kad je bez razloga izgubi na sredini i stvori im kontru e onda je to bogami za kritikeSlevinKelevra je napisao/la:Za razliku od Markovica, Blagojevic pokusava barem nesto naprijed. Markovic ili vrati loptu nazad, ili nabije dugu naprijed, samo da nije njegova... Ali, njega niko nece spomenuti negativno, dok vecina samo ceka pogresan pas Blagojevica, pa opleti.... Nidje veze.
samo molim slavku da odmah izbaci ovog zakarica
Blagojević konanco jedna dobra partija
zapravo najbolji u prvom poluvremenu
Zakarić
mora to bolje po lijevoj strani.
Da je samo pobjediti danas

Zakarić
Da je samo pobjediti danas
Zakarić pod hitno napolje, opet se kao sline vuče, najdalje može igrati do 60. minute, pa uvesti Crnova, čuvati ga za derbija!
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
SlevinKelevra je napisao/la:Za razliku od Markovica, Blagojevic pokusava barem nesto naprijed. Markovic ili vrati loptu nazad, ili nabije dugu naprijed, samo da nije njegova... Ali, njega niko nece spomenuti negativno, dok vecina samo ceka pogresan pas Blagojevica, pa opleti.... Nidje veze.
Svaka cast za post 100% se slazem
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Preko njega ide svaka akcija, posebno sad kad nema Zebe, a Bekric prakticno na mjestu poluspica. Naravno da ce se desiti pogresan pas tu i tamo, ali kad bi citao ovako ili slusao tribinu reklo bi se da mu je svaka partija kao Zakariceva danas. Realno, daleko od toga...irfo je napisao/la:ja ga ne bi kritikovo da kad proba prema naprijed pa ne prodje lopta, ko maloprije prema lendricu, ali frajer kad je bez razloga izgubi na sredini i stvori im kontru e onda je to bogami za kritikeSlevinKelevra je napisao/la:Za razliku od Markovica, Blagojevic pokusava barem nesto naprijed. Markovic ili vrati loptu nazad, ili nabije dugu naprijed, samo da nije njegova... Ali, njega niko nece spomenuti negativno, dok vecina samo ceka pogresan pas Blagojevica, pa opleti.... Nidje veze.
samo molim slavku da odmah izbaci ovog zakarica, veceg antifudbalera nisam odavno vidio
Ajmo jos jedan do 60-e, postedite nas infarkt zavrsnice barem jednom
Ja kritikujem blagoju iskljucivo iz razloga sto znam sta moze i kakav je igrac, a daleko od toga da mu je losa partija kao zakariceva, mislim da u juniorima i pionirima da si nekoga izvuko i stavio ga na njegovu poziciju da bi odigro boljih 45 minuta, frajer ko da nije fudbalerSlevinKelevra je napisao/la:Preko njega ide svaka akcija, posebno sad kad nema Zebe, a Bekric prakticno na mjestu poluspica. Naravno da ce se desiti pogresan pas tu i tamo, ali kad bi citao ovako ili slusao tribinu reklo bi se da mu je svaka partija kao Zakariceva danas. Realno, daleko od toga...irfo je napisao/la:ja ga ne bi kritikovo da kad proba prema naprijed pa ne prodje lopta, ko maloprije prema lendricu, ali frajer kad je bez razloga izgubi na sredini i stvori im kontru e onda je to bogami za kritikeSlevinKelevra je napisao/la:Za razliku od Markovica, Blagojevic pokusava barem nesto naprijed. Markovic ili vrati loptu nazad, ili nabije dugu naprijed, samo da nije njegova... Ali, njega niko nece spomenuti negativno, dok vecina samo ceka pogresan pas Blagojevica, pa opleti.... Nidje veze.
samo molim slavku da odmah izbaci ovog zakarica, veceg antifudbalera nisam odavno vidio
Ajmo jos jedan do 60-e, postedite nas infarkt zavrsnice barem jednom
Ovo je kupljeno vidi se iz aviona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.