paulus je napisao/la:Interesantno sad se u Rudar zali, kao preko navijaca. Akad je polusezona pocela kad je Bosni in Tuzla City sisoje kompany sjedio uslikan sa kontrolorom tekme, kad im je onaj smrad iz Orasja drugu zaredom sudio kuci a poslije i trecu . Kad se ustanovilo da ako Bosna predje pola ofsajd je a jedno 30 faula je svirano oko gola Bosne i vilo je smjeha kakvi su sve fauli svirani . Ja ko da se sjecam da svi ovi sto su se zalili poslije nisu podrzali taj zahtjev za koga se oba liga igra, cak sta vise bilo je podsmjeha , dok se njima nije slomilo o ledja, Znate li vi da u Simin han City u Barcelona ne moze bod uzet od proljecam kazu dobar tim , pa pustise ih na tv u protiv Veleza , satrase ih ljudi trevalo bit realno jedno 5 0 najmanje al eto 3 0 se zavrsi , vadiona bi Velez mocan , taj Velez jest dobar al izgubise od Capljine znaci nije to aman klasada vas onoliko razvale . i drugi put na tv u nista niste pokazali protiv Travnika , al kad ne ide ima sega penal. Uglavnom djaba se zalite svi dok se ne ujedinite , sve i jedan klub u neji vid organizacije koji ce konacno natjerat nehljebe da urade nes povodom sponzora , povodom sudjenja , povodom ispadanja 5 klubova ( gdje to ima , il se boris za titulu il za opstanak i povecava kriminalitet u ligi) . I mi moramo promjenit mentalitet , treba da je sramota da klub kupuje utakmice , i tu je veliki problem , mentalitet koji to odobrava ako je za njegov klub a zna da to unistava sport , da se vrati , kupi neko drugi . Mislim zamislite kako je tim mladim igracima , dodje momak navrijan da igra i nakon 2' minuta skonta da sa 10 Maradona ne moze nista. Ubijes ga u pojam.Oba liga koliko klubovi godinama sipaju para u nju je mogla da su sposobni ljudi u tom savezu nac sponzora i pucat derbije lige na nekom kanalu i sa pola para koji bi ostajalo klubovima bi mogli napravit tupave terene , infrastruktzru , posebno za mlade.Ne znam zalosno je sve to . Al ja sam rekao nek udje bilo ko osim sisoja , ako on opet kupi krkanski ulazak u PL , mislim ocito laiku da ima prste u svemu , ako on udje bukvalno za pare prestajem pratit sve .
Prestani pratiti sve,molim te,iskljuci se sa drustvenih mreza...
Svaki komentar svodi se na Husica,i tvoje zalopojke....aferime tvoga kluba trebalo bi mjesec da se pobroje,pocevsi od finala kupa protiv Slobode,nekada davno kada ti nisi bio ni rodjen,utakmice kojima sam prisustvovao,i koje su,pored prodanog kupa Zrinjskom,najveca mrlja u Slobodinoj historiji.
Nigdje te nije bilo,dok ti je klubu glat islo....
Yebe se meni za Husica,ali jarane,10 igraca je covjek doveo,kakve njive i ledine su u federalnoj,imaju ekstra infrastrukturu,i ljudi igraju...
Nije moguce kolike komplekse vam je covjek nabio....cak i da je istina to sto pises,a po dobrom obicaju,bosanskome,pola baci u vodu,rekla kazala...kod nas cim neko ima vise,ili je bolji,otkud mu,ukro,prevario,kupio,podmitio.svi sve znaju...ne treba nam sipa,policija,sud,samo forum posjete ljudi i imaju informacije iz prve ruke,jbt

...eto ako tvoj klub udje,bice to najposteniji ulazak u PL u historiji u svijetu,je li
Da bi se desilo to o cemu pises,prvo se moraju ujediniti druge lige,pa je skratiti takodjer na 12 klubova,minimum,pa naci sponzora,u malo uloziti u samu ligu....jer jedino u cemu se slazemo,je da je ovakva,kakva je,leglo kriminala.....Ali znas kada ce to se desiti,nikada dok je ovakvog uredjenja same drzave...