Cuj iz bulje srkala. Sta je to brate.PitarBordo je napisao/la:Sad da se vrati većina bi mu ovdje iz bulje srkala samo da im baci neki insajd ocam.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa znaš kako se još izgovara riječ "zejtin?"Sarajlijica1946 je napisao/la:Cuj iz bulje srkala. Sta je to brate.PitarBordo je napisao/la:Sad da se vrati većina bi mu ovdje iz bulje srkala samo da im baci neki insajd ocam.
Samo Saraj'vo.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Pobjedimo kone i svinjskom titula hahahah
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 14 maj 2017, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ako nista mozemo cmelji izbit titulu iz ruku..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Jbg da smo uzeli bod jucer bili bi u trci. Ovako teško, ali bolje i zrinjski nego skretničar.SiouxLukavac je napisao/la:I dalje smo u trci za duplu krunu hahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahah
SARAJEVO
NE DAMO VAM TITULU TU NA KOŠEVU IDITE U PM!!!!!!!!!!!!!!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ma zayebajem se, editovo sam post.fico je napisao/la:Jbg da smo uzeli bod jucer bili bi u trci. Ovako teško, ali bolje i zrinjski nego skretničar.SiouxLukavac je napisao/la:I dalje smo u trci za duplu krunu hahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahah
Sjeba nam Koljic derbi i koju milju navijaca vise,hebo p.icku mutavu sto vrati nogu kad je odmah trebao opucati.Pif steta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Smijesno mi drama pa zbog toga te pitam.PitarBordo je napisao/la:Pa znaš kako se još izgovara riječ "zejtin?"Sarajlijica1946 je napisao/la:Cuj iz bulje srkala. Sta je to brate.PitarBordo je napisao/la:Sad da se vrati većina bi mu ovdje iz bulje srkala samo da im baci neki insajd ocam.
Majkl je svuda oko nas.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
biće seljo kura'c šampion!!!
Baka osvaja titulu
Baka osvaja titulu
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
U 70. minuti trener Krupe vadi Barića nakon što je Kjosevski skinuo odličnu šansu što je namjestio. Vidio čovjek da se ne šali. Koljić čitavu utakmicu ništa uradio nije i fula onaj zicer na kraju. Ali eto hvala im, bar neće kone proslaviti titulu na Koševu.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Samo s pobjedom, jer imaju bolji omjer protiv svinjskog.moj uzor-S.G je napisao/la:Jel mi njima i sa remijem izbijamo titulu, ili samo pobjedom?
Al pič kasta smo mi ekipa, zadovoljit ćemo se bodom.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kao navijac, operisan od bilo cega osim navijanja za Klub i zelje za pobjedama: Pa meni se place kad vidim nemoc malih neokupanih vs Krupe. Gol su dali iz greske protivnika. Sta smo mi jucer zajebali! Kud Mehmed ne odigra na nulu, kud i dalje ne odigra 'bez muda'. Oooooooj Zemljo. S kim lazni igraju zadnje dvije?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Iskreno se nadam da ce Cala u listicu poslati juniore i odmoriti prvu ekipu za gradski derbi.
Crazyznicar uzet pod svaku cjenu
SiouxLukavac je napisao/la:Ma zayebajem se, editovo sam post.fico je napisao/la:Jbg da smo uzeli bod jucer bili bi u trci. Ovako teško, ali bolje i zrinjski nego skretničar.SiouxLukavac je napisao/la:I dalje smo u trci za duplu krunu hahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahah![]()
SARAJEVO
- f0rest1946
- Kontakt:
Radnik i Slobodamuhamedhulk je napisao/la:Kao navijac, operisan od bilo cega osim navijanja za Klub i zelje za pobjedama: Pa meni se place kad vidim nemoc malih neokupanih vs Krupe. Gol su dali iz greske protivnika. Sta smo mi jucer zajebali! Kud Mehmed ne odigra na nulu, kud i dalje ne odigra 'bez muda'. Oooooooj Zemljo. S kim lazni igraju zadnje dvije?
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ako nam ove kar.ine na Kosevu skoro pa ovjere titulu pisam ja nas. Ako ih ne dobijemo, po prvi puta cu okrenut ledja igračima i strucnom štabu. To se ne smije desit ni po koju cijenu.SiouxLukavac je napisao/la:Samo s pobjedom, jer imaju bolji omjer protiv svinjskog.moj uzor-S.G je napisao/la:Jel mi njima i sa remijem izbijamo titulu, ili samo pobjedom?
Al pič kasta smo mi ekipa, zadovoljit ćemo se bodom.
Covketovi do titule
ZZ
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hvala.f0rest1946 je napisao/la:Radnik i Slobodamuhamedhulk je napisao/la:Kao navijac, operisan od bilo cega osim navijanja za Klub i zelje za pobjedama: Pa meni se place kad vidim nemoc malih neokupanih vs Krupe. Gol su dali iz greske protivnika. Sta smo mi jucer zajebali! Kud Mehmed ne odigra na nulu, kud i dalje ne odigra 'bez muda'. Oooooooj Zemljo. S kim lazni igraju zadnje dvije?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.