FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne zanima me ni kup, ni liga. Zanima me samo koliko će dati uprava mjesta skretničarima. Hajmo braćo pritisak na upravu da ne popuste. Sad je pravi trenutak da im pokažemo kako se oni odnose godinama prema nama. Samo 5% !
SARAJEVO
-
Historicar
- Kontakt:
Kažu Krupa bolja bila
, dobro je da nema niko kartoniran za derbi, valjda se i Dulja oporavi.
- PitarBordo
- Kontakt:
Tita mi ako Uprava ne ispoštuje sopstvenu riječ neću otići. Ništa moj nedolazak neće značiti za globalnu sliku derbija, ali eto princip.fico je napisao/la:Ne zanima me ni kup, ni liga. Zanima me samo koliko će dati uprava mjesta skretničarima. Hajmo braćo pritisak na upravu da ne popuste. Sad je pravi trenutak da im pokažemo kako se oni odnose godinama prema nama. Samo 5% !
Samo Saraj'vo.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Odmorit u kupu
pa odmoran dobit derby 
Yebat cu im majku ako im dadnu više od 5% !!!!!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kolko je Zrinjski spreman da se isprsi,valja i neke premije bacit.
Nek gurnu Tomica mjesto love da izginemo
Nek gurnu Tomica mjesto love da izginemo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- hskzmostar
- Kontakt:
Historicar je napisao/la:Kažu Krupa bolja bila, dobro je da nema niko kartoniran za derbi, valjda se i Dulja oporavi.
Sorry na upadu.
Sta bolja promasili tri zicera i Koljic milijun postotnu sansu u 89 min.Zeljo posteno nije opalio po golu i sramota ce bit ako osvoje jer su realno kita od ekipe ali sreca i sudija ce im donijet naslov.
Jucer gledam utakmicu u Mostaru i imas sta vidit obe ekipe otvoren nogomet a sa Zeljom teski bunker utakmice za gadjenje.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Pljuni ga samo zato što je naš.
Bekić je za Stanića, Carlos.
Manje lošija ekipa će uzeti titulu i kup.
Od danas za mene je ova sezona ODLIČNA, kako god završila.
Mi smo Sarajevo, izvolite se braniti.
Jazuk onih bobi sinoć...
Bekić je za Stanića, Carlos.
Manje lošija ekipa će uzeti titulu i kup.
Od danas za mene je ova sezona ODLIČNA, kako god završila.
Mi smo Sarajevo, izvolite se braniti.
Jazuk onih bobi sinoć...
- PitarBordo
- Kontakt:
A poraz na Hasetu od ekipe koja ispada evo?KEC je napisao/la:Izgleda da kiks domaći sa Radnikom i Krupom kostat ce nas titule
Samo Saraj'vo.
Ni Radnik ni Krupa, nego promašaj praznog gola od strane Anela Hebibovića u Dolini sadekatu -l-vitra.KEC je napisao/la:Izgleda da kiks domaći sa Radnikom i Krupom kostat ce nas titule
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
+1Lakoste je napisao/la:Iskreno se nadam da ce Cala u listicu poslati juniore i odmoriti prvu ekipu za gradski derbi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mogao bi koljić sljedeće sezone zamijeniti lendrića, ako se to desi sve je jasno sa ovim promašajem...hskzmostar je napisao/la:Historicar je napisao/la:Kažu Krupa bolja bila, dobro je da nema niko kartoniran za derbi, valjda se i Dulja oporavi.
Sorry na upadu.
Sta bolja promasili tri zicera i Koljic milijun postotnu sansu u 89 min.Zeljo posteno nije opalio po golu i sramota ce bit ako osvoje jer su realno kita od ekipe ali sreca i sudija ce im donijet naslov.
Jucer gledam utakmicu u Mostaru i imas sta vidit obe ekipe otvoren nogomet a sa Zeljom teski bunker utakmice za gadjenje.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ono niko od forumaša ne bi fulio. Nije ono slučajno.
Mehmede, budeš li igrao **** derbi i ne dobiješ li ih, za mene je bolje da vas nema kolektivno!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ima li opcija da niti jedna ekipa ne osvoji. Ovo je prejadno.
- PitarBordo
- Kontakt:
Zrinjski ako uzme titulu to je 3 od zadnje 4 sezone... Bokte k'o da su se oni prodali milijarderu, a ne mi. 
Samo Saraj'vo.
BasSarajlijica1946 je napisao/la:Ima li opcija da niti jedna ekipa ne osvoji. Ovo je prejadno.
Nikad gora PL
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I onda cujes nase pitare kad kazu ma nismo zasluzili, a nijedan tim nije zasluzio ne samo mimiky_hz je napisao/la:BasSarajlijica1946 je napisao/la:Ima li opcija da niti jedna ekipa ne osvoji. Ovo je prejadno.![]()
Nikad gora PL
Pa samo u nas se priča da mi nismo zaslužili, da sa nikad gorom ekipom nismo bliže osvajanju trofeja.Zastone je napisao/la:I onda cujes nase pitare kad kazu ma nismo zasluzili, a nijedan tim nije zasluzio ne samo mimiky_hz je napisao/la:BasSarajlijica1946 je napisao/la:Ima li opcija da niti jedna ekipa ne osvoji. Ovo je prejadno.![]()
Nikad gora PL
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nedo Bog da su u ostalim zanimanjima, zivotnim segmentima kako god ovako ljudi glupi i retardirani.Zastone je napisao/la:I onda cujes nase pitare kad kazu ma nismo zasluzili, a nijedan tim nije zasluzio ne samo mimiky_hz je napisao/la:BasSarajlijica1946 je napisao/la:Ima li opcija da niti jedna ekipa ne osvoji. Ovo je prejadno.![]()
Nikad gora PL
Trenutno korisnika/ca: Ghost67, trunks1946 i 8 gostiju.