Tako je!!amypitar je napisao/la:Upravi dati ultimatum...
Kup i pobjeda nad gurbetima, uslov za ostanak u foteljama...
5% na derbiju takodje.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tako je!!amypitar je napisao/la:Upravi dati ultimatum...
belosevic28 je napisao/la:5 % + pobjeda na derbiju i halal vam sve bilo
belosevic28 je napisao/la:5 % + pobjeda na derbiju i halal vam sve bilo

Ja sto sam se nad'o nad'o sam se nazalostjoker90 je napisao/la:Samo 3 boda nam igraju @Morto! Hajcaj! Svi na derbi!
Nažalost nismo u poziciji da postavljamo ultimatume...amypitar je napisao/la:Upravi dati ultimatum...
Ne halalis jer si pljuvac.PitarBordo je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:5 % + pobjeda na derbiju i halal vam sve bilo
pasica je napisao/la:Zajebi kup, ne treba se ni pojaviti dole, nek registruju 3:0. Odmoriti igrace, i yebat Vasi mamicu cigansku.
Ja sebi obavezno šamar prije utakmice opalim, za svaki slučaj.Sarajlijica1946 je napisao/la:Idemo ubiti komsiji kravu.joker90 je napisao/la:Samo 1700 njihovih, pritisak titule i svega na njima, nama izmakli trofeji, a možemo se posrati njima u život. Idemo se igrati!![]()
Kakva je ovo euforija, primit cemo samar opet.
Sa ovakvim rezultatom, dole da odemo sa Tomicem/Ordagicem i jos dva top igraca ne bi uzeli trofej.franklampard8 je napisao/la:Kup osvojiti!
PitarBordo je napisao/la:Neki dan zapališe ovdje Nukleusa kad je rekao da je Kup nebitan, sad bi dali slijedeća 3 Kupa Lištici samo da Željezničaru titulu zajebu... Ima nas čudnih ocam.

Dobra zastava do Boga!Lakoste je napisao/la:
Kakvi su ovo ludjaci
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.