i tako, godinu za godinom
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zukanovic je napisao/la:Ako ostane Janjos trener onda dolazi jedan igrac iz Olimpika. ali ne znam ime. kazu Bandovic sto Adilovic treba da ide u Prvu Ligu.
Almir i Amer Bekic idu 100 % iz Sarajeva. Amer ugovor i Almir za 150.000 - 200.000 €. ja mislim 10 + igraca idu iz Sarajeva.
Mislio sam za utakmicu u Širokom Brijeguledesma je napisao/la:Ma ne smije bruda! Idemo do krvi! yebat gurbete šugaveMortemHz je napisao/la:Zamisli zavrsi 0:1 **** te
Uspješna sezona je pred nama.Zukanovic je napisao/la:Ako ostane Janjos trener onda dolazi jedan igrac iz Olimpika. ali ne znam ime. kazu Bandovic sto Adilovic treba da ide u Prvu Ligu.
Almir i Amer Bekic idu 100 % iz Sarajeva. Amer ugovor i Almir za 150.000 - 200.000 €. ja mislim 10 + igraca idu iz Sarajeva.
**** te Olimpik da te **** viseZukanovic je napisao/la:Ako ostane Janjos trener onda dolazi jedan igrac iz Olimpika. ali ne znam ime. kazu Bandovic sto Adilovic treba da ide u Prvu Ligu.
Hahahaha, yebe mi se za kup, 5% i pobjeda od limit ekipe je moja titula!!!!!MortemHz je napisao/la:Mislio sam za utakmicu u Širokom Brijeguledesma je napisao/la:Ma ne smije bruda! Idemo do krvi! yebat gurbete šugaveMortemHz je napisao/la:Zamisli zavrsi 0:1 **** te
MortemHz je napisao/la:**** te Olimpik da te **** viseZukanovic je napisao/la:Ako ostane Janjos trener onda dolazi jedan igrac iz Olimpika. ali ne znam ime. kazu Bandovic sto Adilovic treba da ide u Prvu Ligu.
Samo mi reci jel ima veze Mađarska sa bekićem 1?Zukanovic je napisao/la:Ako ostane Janjos trener onda dolazi jedan igrac iz Olimpika. ali ne znam ime. kazu Bandovic sto Adilovic treba da ide u Prvu Ligu.
I Haugesund smo u gostima uzeli 3:1,nakon poraza na kosevu od 0:1skoroalen je napisao/la:Jesu šanse male al' kup nije liga, što se tiče tih tradicija. U kupu smo na strani uzeli i Zrinjski 1:3 i Čelika 0:2 a u ligi na tim gostovanjima nam je bod plafon. Daj Bože da i Pecara padne.moj uzor-S.G je napisao/la:Ja stvarno ne znam da li ima neko ko objektivno vjeruje da mi u yebenoj listici mozemo okrenut rezultat i osvojit trofej na najtezem gostovanju?
Ja sam halalio kup poslije prve utakmice zato sve karte bacit na ligu. Poslat par omladinaca nece se osjetit razlika nikakva.
PS. ako bude 0:1 dajte ljudima pehar, nemoj da pucamo penale, da se ne blamiramo.
I Stojčevazagorski je napisao/la:I Haugesund smo u gostima uzeli 3:1,nakon poraza na kosevu od 0:1skoroalen je napisao/la:Jesu šanse male al' kup nije liga, što se tiče tih tradicija. U kupu smo na strani uzeli i Zrinjski 1:3 i Čelika 0:2 a u ligi na tim gostovanjima nam je bod plafon. Daj Bože da i Pecara padne.moj uzor-S.G je napisao/la:Ja stvarno ne znam da li ima neko ko objektivno vjeruje da mi u yebenoj listici mozemo okrenut rezultat i osvojit trofej na najtezem gostovanju?
Ja sam halalio kup poslije prve utakmice zato sve karte bacit na ligu. Poslat par omladinaca nece se osjetit razlika nikakva.
PS. ako bude 0:1 dajte ljudima pehar, nemoj da pucamo penale, da se ne blamiramo.![]()
Eh da imamo Ševku sada
Bila braca u kupu protiv listicanaLakoste je napisao/la:
Kakvi su ovo ludjaci
Ne bi se ja ljutiofico je napisao/la:Ako bi iz ekipe otišlo 10 igrača, a doveli novih 10-15 onda bi morali imati budžet od 7 miliona.
I daj ba kakve stotine hiljada za almira.![]()
Čuj mojne mi priče o sudijama, a da nećeš priču o Ivici i Marici.QUARESMA 18<<< je napisao/la:ma šta mi imamo, hajde realno reci, sve nesposobnjakovici.Chlan je napisao/la:Ko napise da ovi smradovi sa Grbavice imaju bolju ekipu od nas, taj nema blage veze o fudbalu. Pa ljudi mi sa ovakvom ekipom smo za pola koplja bolji od njih. Neka neko navede samo jednu utakmicu da je nas neko u ovoj ligi za prvaka nadigrao kao Krupa siromahe sa Grbavice.
skretničar možda nema najbolju ekipu, ali eto ljudi su na prvom mjestu, i mojne mi one priče o sudijama.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], nedimmmm1337 i 33 gosta.