Znas da sam i ja to govorio i mozda si upravu al jednostavo me ovo danas izbacilo iz takta skroz. Necu da gledam Zelju koji igra seljacki fudbal a sa Slavkom na klupi to nam je buducnost. I tu cu zavrsiti sa ovom temom do kraja sezoneNeandertalac je napisao/la:Stanite malo svi na trenutak.
Totalno bespotrebno se raspravlja o stvarima koje u ovom trenutku nisu prioritet.
Prioritet je titula. Sve ostalo trenutno samo unosi nemir i nema potrebe da se o tome diskutuje
Na kraju sezone ćemo analizirati i pričati a sada, samo titula Manijaci.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
100% pogrešan stav, stav kakav imaju svi treneri u sarajevskom derbiju već dugi niz godina, i sa jedne i sa druge strane! meni se od toga povraća!LjoZee je napisao/la:Nasa sreca je sto su i pitari ocajni pa valjda mozemo taj bod izvuci.
mi treba da odemo na koševo i da im sunce bogovo jeb.emo, da ih rastavimo u paramparčad onako kako to zaslužuju, a ovaj tim to može, od njih smo trenutno bolji kako god okreneš
ako odemo da igramo na taj postani remi onda se nemojte iznenaditi ako sve krene naopako. mi imamo tri mogućnosti: da poslije tog derbija imamo titulu u džepu, ili da se ponosni vratimo na grbavicu bez iste, ili da nam svima bude muka! na koševo po tri boda i bez jeb.enih kalkulacija!!!
Sigurno ce Slavko ici na tri boda na Kosevu. Isto ce postaviti ekipu kao i u proslom derbiju. On zna da nama trebaju 4 boda i on ce ici iskljucivo na to da se osvoje ta 4 boda. Dovoljno je Slavko tu pa se mogu vec predvidjeti neki njegovi potezi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
slavko ce tu na bod ici, kakva tri, nema sanseLjoZee je napisao/la:Sigurno ce Slavko ici na tri boda na Kosevu. Isto ce postaviti ekipu kao i u proslom derbiju. On zna da nama trebaju 4 boda i on ce ici iskljucivo na to da se osvoje ta 4 boda. Dovoljno je Slavko tu pa se mogu vec predvidjeti neki njegovi potezi.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Re: RE: Re: FK Željezničar
Na to sam i mislio. Nema nista od postavljanje ekipe za tri boda.irfo je napisao/la:slavko ce tu na bod ici, kakva tri, nema sanseLjoZee je napisao/la:Sigurno ce Slavko ici na tri boda na Kosevu. Isto ce postaviti ekipu kao i u proslom derbiju. On zna da nama trebaju 4 boda i on ce ici iskljucivo na to da se osvoje ta 4 boda. Dovoljno je Slavko tu pa se mogu vec predvidjeti neki njegovi potezi.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, znam ja to... Samo potvrdjujem tvoje rijeci.let3 je napisao/la: Pa to i kažempotpuno je bespredmetno pricati sad o Amaru.
Nidje veze prica, dok se klub bori za titulu.
Posebno mi je glup taj stav gdje Zeljo sviju napada i gazi kao parni valjak.
Nikada nisamo imali ovu situaciju, gdje je u posebnu ligu izdvojeno sest najkvalitetnijih ekipa i gdje je svaka tekma 'na noz'. Ko ocekuje tiki-taku u takvoj situaciji nije sav svoj, ili previse gleda Barcu i Real. Posebno u Krupi koja ima do sada samo dva poraza kuci, koliko i mi! Od nas jedva, i od jufkica jos jedvije.
Da se razumijemo, ja ne pravim alibi za danasnju igru, koja je od prve, do zadnje minute bila dno, ali cekati kiks pa pricati kako je sramota da se Zeljo brani protiv Krupe glupost. Iz takve price proizilazi da smo uzastopni desetorostruki prvaci, i da smo igrali grupne faze u bliskoj proslosti, i da nam je rutina gore otici i ubiti. Znamo koliko je to daleko od istine. Igraci su kolektivno podbacili (osim Vece), mozda je i bepotrebno stavljen pritisak na njih i Krupa izdvojena kao mjesto gdje uzimamo titulu. Ne znam sta je Slavko mogao uraditi ili gdje je pogrijesio? Posebno ka je bio bez Zebe. Samo mozda kod Zakarica, ali i Crnov se uklopio u sivilo. Derao se, yebavao im sve, al dzaba...
Ne treba panicariti, jos smo u glavnoj ulozi. Bod na Kosevu, i tri sa Radnikom izgledaju kao potpuno realan scenario. Igraci znaju koliko su nam se posrali u cejf, i imaju perfektnu priliku da to isprave. Podrska timu i stabu do kraja!
-
narodniheroj
- Kontakt:
Može li neko pouzdano napisati kako će se odrediti poredak na kraju ako dvije ekipe budu imale isti broj bodova. Još nigdje zvanično nisam vidio taj pravilnik a znam da je negdje u susjedstvu pravilo da je prva ona ekipa koja je na kraju regularnog djela bila prva. Ako je ovo pravilo i kod nas, onda imamo veći problem.
PS malo je reći da sam razočaran današnjom igrom i rezultatom ali ću više pisati na kraju balade. VTŽ
PS malo je reći da sam razočaran današnjom igrom i rezultatom ali ću više pisati na kraju balade. VTŽ
jednostavo, gleda se međusobni odnos i tu smo imamo zrinjski. elem još 4 bobe i prvi smonarodniheroj je napisao/la:Može li neko pouzdano napisati kako će se odrediti poredak na kraju ako dvije ekipe budu imale isti broj bodova. Još nigdje zvanično nisam vidio taj pravilnik a znam da je negdje u susjedstvu pravilo da je prva ona ekipa koja je na kraju regularnog djela bila prva. Ako je ovo pravilo i kod nas, onda imamo veći problem.
Ako se Amar vrati ova ce uprava otici jer on zeli da se pita za sve ali to u fudbalu nece proci, a onda da vidimo ko ce mu dovesti igrace (u nasem slucaju igracine koje prizeljkujemo), ko ce ih placat, ko ce generalno donositi novac u klub i ko ce nastaviti rad na infrastrukturi.
Sramite se pojedini dva kola pred kraj, bod nam treba za titulu vi jedva docekali da tjerate i pravite neki super tim i nenedyebivog trenera.
Sramite se pojedini dva kola pred kraj, bod nam treba za titulu vi jedva docekali da tjerate i pravite neki super tim i nenedyebivog trenera.
- Zeljeznicar -
Ma samo opušteno, u Ćelu vjerujemo i u ove momke!Zenzo je napisao/la:Ako se Amar vrati ova ce uprava otici jer on zeli da se pita za sve ali to u fudbalu nece proci, a onda da vidimo ko ce mu dovesti igrace (u nasem slucaju igracine koje prizeljkujemo), ko ce ih placat, ko ce generalno donositi novac u klub i ko ce nastaviti rad na infrastrukturi.
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
-
narodniheroj
- Kontakt:
Eto svi čemo se bacati sa Avazovog tornja ako Čenan nebude dovodio Zakariće, Stojanoviće, Crnove ostale bivše fudbalere.Zenzo je napisao/la:Ako se Amar vrati ova ce uprava otici jer on zeli da se pita za sve ali to u fudbalu nece proci, a onda da vidimo ko ce mu dovesti igrace (u nasem slucaju igracine koje prizeljkujemo), ko ce ih placat, ko ce generalno donositi novac u klub i ko ce nastaviti rad na infrastrukturi.
Koga boli qrac za pojedince, uprava je tu i oni ostaju još dugo ali moramo napraviti sportski iskorak, ovo je tužno kako izgledamo na terenu čak i da uzmemo titulu. Ovako organizovan Željo zaslužuje struku puno bolju, a ko je bolji u ovoj državi od Amara. Garantujem sa njim bismo dominirali godinama, valjda nam je svima cilj dominacija ovom smiješnoim ligom. Nikad lošija nije bila i nikad bolja šansa za preuzet totalni primat a to možeš samo sa znalcima.
Joj vise i vi i Amar i Slavko, kako vam ne dosadi?
Sto se danasnje utakmice tice, lose, opet onaj imbecil od stopera upropastio drugo poluvrijeme, srecom kiksevi mu nisu bili "uspjesni" kao u Tuzli, Zakaric 0, ostali niti smrde niti mirisu, u subotu srce na teren pa sta Bog da
Sto se danasnje utakmice tice, lose, opet onaj imbecil od stopera upropastio drugo poluvrijeme, srecom kiksevi mu nisu bili "uspjesni" kao u Tuzli, Zakaric 0, ostali niti smrde niti mirisu, u subotu srce na teren pa sta Bog da
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Bice ovo duga sedmica i pritisak pred utakmicu i za vrijeme iste.
U najgorem slucaju mozemo ostati ne porazeni, a i onako nam je derbi iz sezone u sezonu sve gori po pitanju igre na obje strane.
U najgorem slucaju mozemo ostati ne porazeni, a i onako nam je derbi iz sezone u sezonu sve gori po pitanju igre na obje strane.
- Zeljeznicar -
- Neandertalac
- Kontakt:
Priča je fuj, generalno.
Najgora opcija je Zenzo koji prijeti i vrijeđa na sami spomen Amarovog imena.
Pazi priče, ako se najtrofejniji vrati raspadamo se.
Ma nemoj.
Ma nemoj.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Jarane, tebi ko da je osim amidža, shvati lik nije u klubu i veze nema sa ovom ekipom, vodi nas trener po imenu Slavko Petrović i njemu trebamo podršku dati, kao i ovim igračima na terenu!Osim je pobjegao u pustinju da vodi amaterski klub, kojem igrači neće na treninge jer moraju se vozati u Ferarijima i Mercedesima, Amar nije trener, što ga svako malo spominješ?Neandertalac je napisao/la:Priča je fuj, generalno.
Ma nemoj.
Pusti pricu sad bi oni da mi ostanemo i bez europe a da se svemoguci vati a onda ce svi problemi nestati kao ćarobnom krpom obrisani.
P.S. Idemo na derbi po bodove a protiv Radnika slavimo titulu prvaka sa Slavkom koji nas vodi i naredne sezone.
P.S. Idemo na derbi po bodove a protiv Radnika slavimo titulu prvaka sa Slavkom koji nas vodi i naredne sezone.
- Zeljeznicar -
-
ludilomozga
- Kontakt:
Ako ne shvatate postove pojedinaca, preskocite ih. Nemojte se vezati za sve kad ne razumijete.
Juniori pobjedom u sljedecem kolu osiguravaju titulu. Zeljina djeca i ponos.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne sjećam se da sam napisao kako se Amar treba vratiti, čak sam smitivao situaciju. Međutim ne želim da prelazim tek tako preko nekih stvari koje su generalno jako ružne. Pa pokažite malo poštovanja u piqku materinu, samo to. Ne morate voliti ali poštovati da.
Puna podrška klubu u pohodu na titulu!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Poštujemo, ali isto tako Amar je otišao iz kluba, znači napustio je klub u kojem je svetinja, Ajatolah, mogao je raditi šta je htio, da je stadion stavio da se zove AMAR OSIM niko mu ne bi a rekao, jer to i zaslužuje, kao naš najtrofejniji trener!Ali je otišao da vodi amaterski klub u **** pustinji, to mu nikad halaliti neću!Neandertalac je napisao/la:Ne sjećam se da sam napisao kako se Amar treba vratiti, čak sam smitivao situaciju. Međutim ne želim da prelazim tek tako preko nekih stvari koje su generalno jako ružne. Pa pokažite malo poštovanja u piqku materinu, samo to. Ne morate voliti ali poštovati da.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.