Pa i Almir je u rangu sušila za veš.PitarBordo je napisao/la:Daj upoznajte me tog ko plati 400 ljami za Almira Bekića, imam dobro plastično sušilo za veš. Da uvalim za 600-700 ljami minimum.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Znam tu šemu, u pitanju je bivši igrač Sarajeva, koji je povezan sa menađerima iz Mađarske. u pitanju je amer bekić, prate ga već 2-3 mjesecaZukanovic je napisao/la:Nema vise da mi platimo igracu da ide iz klub. Almir ima ugovor i treba traziti za svakog igraca pare.
@ ledesma
znam da Videoton prati igraca. ali ne znam jest Bekic ili koji tacno.
Mico Kuzmanvić bi trebao istim stopama, kao i miroslav stevanovic
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ko uvali Al Bekica ostat ce bez koljena kad vide ljudi sta su dobili. 

Nije taj u pitanju, taj će đabalabaSarajlijica1946 je napisao/la:Ko uvali Al Bekica ostat ce bez koljena kad vide ljudi sta su dobili.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zar Ameru ne istice na kraju ugovor. I cuj prate ga dva tri mjeseca. Pa nije erupcija vulkana.ledesma je napisao/la:Nije taj u pitanju, taj će đabalabaSarajlijica1946 je napisao/la:Ko uvali Al Bekica ostat ce bez koljena kad vide ljudi sta su dobili.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nosi i Ameraledesma je napisao/la:Nije taj u pitanju, taj će đabalabaSarajlijica1946 je napisao/la:Ko uvali Al Bekica ostat ce bez koljena kad vide ljudi sta su dobili.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Haha... ti si kralj!!!Sabinho je napisao/la:I da ima 200 kila zabit ce ga Said njima![]()
![]()
![]()
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Zukanovic je napisao/la:Ako ostane Janjos trener onda dolazi jedan igrac iz Olimpika. ali ne znam ime. kazu Bandovic sto Adilovic treba da ide u Prvu Ligu.
Almir i Amer Bekic idu 100 % iz Sarajeva. Amer ugovor i Almir za 150.000 - 200.000 €. ja mislim 10 + igraca idu iz Sarajeva.
Ja sam cuo da Karic spominje da prelazi u Sarajevo mozda je bas to taj igrac
p.s **** kone mi odlucujemo sta mi hocemo
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Vidi se po Ameru da ima angazmam na kraju sezone, pa da nas malo izyebe. Jedan je Matej Delac, ovo ostalo sve supci
Karic da nam dode, pa taj ne zna hodati ljudi moji!
-
- Kontakt:
Imam i ja trimer, jest pokvaren al moze se napravit, 50 ljami eura.PitarBordo je napisao/la:Daj upoznajte me tog ko plati 400 ljami za Almira Bekića, imam dobro plastično sušilo za veš. Da uvalim za 600-700 ljami minimum.
E jesu se smijali sinoc,i ocekivali titulu binde male,zavisit ce te od nas i vi i lazni mostarci a do tad SVI U LISTICU PO TROFEJ KUPA
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
Cuj 10 + igraca da ode,zar mi imamo toliko igraca 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Garant misli na juniore koji osvajaju trofeje, najbolji su u svojim generacijama. A za nagradu nosaju peskire Bekicima ili ih posalju u Visoko.miky_hz je napisao/la:Cuj 10 + igraca da ode,zar mi imamo toliko igraca

Normalno da ne zna hodati,ali eto prenosim sto sam cuo,sto se prica nadam se da nije istina,ali kako napisa Zukanovic ovo,smrdi mi da jeste mozda istina,ne daj Boze da nam se to desiSarajlijica1946 je napisao/la:Vidi se po Ameru da ima angazmam na kraju sezone, pa da nas malo izyebe. Jedan je Matej Delac, ovo ostalo sve supci
Zadnja izmjena: Unknown16, dana/u 14 maj 2017, 22:06, ukupno mijenjano 2 puta.
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
Je l' ovo onaj Karić što je već jednom igrao za nas, il' onaj "bolji"? Imaju dvojica, obojica tavore po ovim manjim klubovima, jedan je malo bolji, bolje mu ocjene na FMuSarajlijica1946 je napisao/la:Vidi se po Ameru da ima angazmam na kraju sezone, pa da nas malo izyebe. Jedan je Matej Delac, ovo ostalo sve supci

Džaba će nam se ljudi kasnije smijati. Isto ko za Dulju, šatro neki milioniMortemHz je napisao/la:Ne bi se ja ljutiofico je napisao/la:Ako bi iz ekipe otišlo 10 igrača, a doveli novih 10-15 onda bi morali imati budžet od 7 miliona.
I daj ba kakve stotine hiljada za almira.![]()

SARAJEVO
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
To je ovaj hadalj sto je sa kreca promasio opstanak Olimpika, za nagradu prelazi u Sarajevo.skoroalen je napisao/la:Je l' ovo onaj Karić što je već jednom igrao za nas, il' onaj "bolji"? Imaju dvojica, obojica tavore po ovim manjim klubovima, jedan je malo bolji, bolje mu ocjene na FMuSarajlijica1946 je napisao/la:Vidi se po Ameru da ima angazmam na kraju sezone, pa da nas malo izyebe. Jedan je Matej Delac, ovo ostalo sve supci

Allahu dragi, Ti si kadar... Od Benke i Jajala do Lelića i Karića. Da ovi se ovi naši klocevi uhljebe u Realu, za 3 godine bi Regoje zamijenio Ramosa.Sarajlijica1946 je napisao/la:To je ovaj hadalj sto je sa kreca promasio opstanak Olimpika, za nagradu prelazi u Sarajevo.skoroalen je napisao/la:Je l' ovo onaj Karić što je već jednom igrao za nas, il' onaj "bolji"? Imaju dvojica, obojica tavore po ovim manjim klubovima, jedan je malo bolji, bolje mu ocjene na FMuSarajlijica1946 je napisao/la:Vidi se po Ameru da ima angazmam na kraju sezone, pa da nas malo izyebe. Jedan je Matej Delac, ovo ostalo sve supci
Cuk Karic,prvo sto je strumf,drugo sto je igrac za Federaciju.Ako cemo fudbalski gledati Olimpic niko nema za nas,mogo bi igracki samo Svraka,ali kazem igracki po tim kvalitetima, ne prizivam ga nedo bog,ali je bolji od naseg veznog reda uglavnom.
Ja dogodine ocekujem stoperki par Miha-Kova, vezni par Saric-Tomic na ovo sam ga vec navlazio da ga izdrkam od srece,lijevi bek i prcimo ma.jke lagano.
Ja dogodine ocekujem stoperki par Miha-Kova, vezni par Saric-Tomic na ovo sam ga vec navlazio da ga izdrkam od srece,lijevi bek i prcimo ma.jke lagano.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ove igrace mislim da idu
- Adilovic
- Al.Bekic
- Crnkic
- Husejinovic
- Liivak
- Am Bekic
- Duljevic
ima jos dosta igraca koji mozda idu. realno samo Pavlovic,Ivetic, Novakovic i Rustemovic bi rekao oni ostaju 100%
- Adilovic
- Al.Bekic
- Crnkic
- Husejinovic
- Liivak
- Am Bekic
- Duljevic
ima jos dosta igraca koji mozda idu. realno samo Pavlovic,Ivetic, Novakovic i Rustemovic bi rekao oni ostaju 100%

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.