Mi ne bismo pr.čili majke ni kad bi nam Kante i Iniesta bili na sredini, a Marcelo lijevo. Takva je ova liga, takvi smo i mi i kone, ne znamo ništa mirno privest kraju, uvijek neke triler završnice.miky_hz je napisao/la:Cuk Karic,prvo sto je strumf,drugo sto je igrac za Federaciju.Ako cemo fudbalski gledati Olimpic niko nema za nas,mogo bi igracki samo Svraka,ali kazem igracki po tim kvalitetima, ne prizivam ga nedo bog,ali je bolji od naseg veznog reda uglavnom.
Ja dogodine ocekujem stoperki par Miha-Kova, vezni par Saric-Tomic na ovo sam ga vec navlazio da ga izdrkam od srece,lijevi bek i prcimo ma.jke lagano.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- escobarpablo
- Kontakt:
Allahu dragi, Ti si kadar... Od Benke i Jajala do Lelića i Karića. Da ovi se ovi naši klocevi uhljebe u Realu, za 3 godine bi Regoje zamijenio Ramosa.[/quote]Sarajlijica1946 je napisao/la:To je ovaj hadalj sto je sa kreca promasio opstanak Olimpika, za nagradu prelazi u Sarajevo.skoroalen je napisao/la:Je l' ovo onaj Karić što je već jednom igrao za nas, il' onaj "bolji"? Imaju dvojica, obojica tavore po ovim manjim klubovima, jedan je malo bolji, bolje mu ocjene na FMuSarajlijica1946 je napisao/la:Vidi se po Ameru da ima angazmam na kraju sezone, pa da nas malo izyebe. Jedan je Matej Delac, ovo ostalo sve supci
Karic da nam dode, pa taj ne zna hodati ljudi moji!

FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve gore od goreg osim Crnkića
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kako ces ti sa njima osvojiti nesto kad su oni glavama vec otisli iz Saajeva. Mogu misliti price sa menaderima. 
Nije za nas lopta, redom krenuti sve stadione pokljucati. Napravitu tobogane, nek se djeca plazaju.

Nije za nas lopta, redom krenuti sve stadione pokljucati. Napravitu tobogane, nek se djeca plazaju.
Znas sta je sad njima prevaga i imaju ovaj plus sto mi nemamo,to je Zeba i ovaj Bekric sad,mi nemamo takve igrace,imamo Saida ali je na gerijatriji on bi trebao da ima tu ulogu,fali nam jedan debeli,iskusni znas ala Zeka Turkovic,tako neka .Vjeruj mi razlika se napravila zato sto imaju oni te neke igrace,nama to fali,nema ga kad se lomi kod nas neko da povuce.Dzaba.Bas zato sto je liga takva nikakva,u 5 deka moras navuc vako nekog asa koji ovo vrti u malom prstuskoroalen je napisao/la:Mi ne bismo pr.čili majke ni kad bi nam Kante i Iniesta bili na sredini, a Marcelo lijevo. Takva je ova liga, takvi smo i mi i kone, ne znamo ništa mirno privest kraju, uvijek neke triler završnice.miky_hz je napisao/la:Cuk Karic,prvo sto je strumf,drugo sto je igrac za Federaciju.Ako cemo fudbalski gledati Olimpic niko nema za nas,mogo bi igracki samo Svraka,ali kazem igracki po tim kvalitetima, ne prizivam ga nedo bog,ali je bolji od naseg veznog reda uglavnom.
Ja dogodine ocekujem stoperki par Miha-Kova, vezni par Saric-Tomic na ovo sam ga vec navlazio da ga izdrkam od srece,lijevi bek i prcimo ma.jke lagano.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo ostalo se manje-vise zna ali CrnkicZukanovic je napisao/la:Ove igrace mislim da idu
- Adilovic
- Al.Bekic
- Crnkic
- Husejinovic
- Liivak
- Am Bekic
- Duljevic
ima jos dosta igraca koji mozda idu. realno samo Pavlovic,Ivetic, Novakovic i Rustemovic bi rekao oni ostaju 100%

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- muhamedhulk
- Kontakt:
Adi, Bekici, Balic, Said, Dulja. Eto ih vec 6. Dodaj mozda Andju, Liivaka, Crnkica. Eto 9 
Meni je bitno da ostanu Pavlovic, Miho, Hodzic, Novak, Saric. Neka osnova...ostalo sve fali

Meni je bitno da ostanu Pavlovic, Miho, Hodzic, Novak, Saric. Neka osnova...ostalo sve fali

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Realno, imamo samo djecu sto lopte dohvacaju. Ostalo sve pozicije krpi. Pa ide ona neuigrani smo, ne ide prrko noci..
Zeka je bio genije kakvog BH tereni zadugo neće vidjet. Slažem se da nam fali takav genijalac. Joj kad se sjetim njegovog pasa za Ledeta u Belgiji protiv Genka... ono, ide on, navlači dva igrača na sebe, ja već kontam da je prop'o napad, a on posla loptu kakve se Xavi u najboljim danima ne bi postidio. A onda Veldinova završnica... ja nostalgije...miky_hz je napisao/la:Znas sta je sad njima prevaga i imaju ovaj plus sto mi nemamo,to je Zeba i ovaj Bekric sad,mi nemamo takve igrace,imamo Saida ali je na gerijatriji on bi trebao da ima tu ulogu,fali nam jedan debeli,iskusni znas ala Zeka Turkovic,tako neka .Vjeruj mi razlika se napravila zato sto imaju oni te neke igrace,nama to fali,nema ga kad se lomi kod nas neko da povuce.Dzaba.Bas zato sto je liga takva nikakva,u 5 deka moras navuc vako nekog asa koji ovo vrti u malom prstuskoroalen je napisao/la:Mi ne bismo pr.čili majke ni kad bi nam Kante i Iniesta bili na sredini, a Marcelo lijevo. Takva je ova liga, takvi smo i mi i kone, ne znamo ništa mirno privest kraju, uvijek neke triler završnice.miky_hz je napisao/la:Cuk Karic,prvo sto je strumf,drugo sto je igrac za Federaciju.Ako cemo fudbalski gledati Olimpic niko nema za nas,mogo bi igracki samo Svraka,ali kazem igracki po tim kvalitetima, ne prizivam ga nedo bog,ali je bolji od naseg veznog reda uglavnom.
joj sto nas prate bogalji s druge strane miljacke kao predstavnik zeljo92 i tako hehe .
CRKNITE BINDE MI ODLUCUJEMO STA MI HOCEMO
CRKNITE BINDE MI ODLUCUJEMO STA MI HOCEMO
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
Za kone koji prate: JEDAN SEDAM DVA PET.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Sam je Muharemovic, potpuno je sam Muharemovic na drugoj strani. Goooooool.."skoroalen je napisao/la: Zeka je bio genije kakvog BH tereni zadugo neće vidjet. Slažem se da nam fali takav genijalac. Joj kad se sjetim njegovog pasa za Ledeta u Belgiji protiv Genka... ono, ide on, navlači dva igrača na sebe, ja već kontam da je prop'o napad, a on posla loptu kakve se Xavi u najboljim danima ne bi postidio. A onda Veldinova završnica... ja nostalgije...

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ko se ne naježi, nek' se dobro preispita, ode Hasetu na mezar, i zaspi na Koševu pokriven zastavom Sarajeva.HordasOdMalena je napisao/la:"Sam je Muharemovic, potpuno je sam Muharemovic na drugoj strani. Goooooool.."skoroalen je napisao/la: Zeka je bio genije kakvog BH tereni zadugo neće vidjet. Slažem se da nam fali takav genijalac. Joj kad se sjetim njegovog pasa za Ledeta u Belgiji protiv Genka... ono, ide on, navlači dva igrača na sebe, ja već kontam da je prop'o napad, a on posla loptu kakve se Xavi u najboljim danima ne bi postidio. A onda Veldinova završnica... ja nostalgije...![]()
- Evolution87
- Kontakt:
Pa vjerovatno ce i kovacevic otici, svakako mu ugovor istice na kraju sezone, a nema naznaka da ce potpisati novi.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
I Dušanu ističe ja mislim, a ne spominje se da će produžit.Evolution87 je napisao/la:Pa vjerovatno ce i kovacevic otici, svakako mu ugovor istice na kraju sezone, a nema naznaka da ce potpisati novi.
ne istice Dusanu njemu je amaterski i taj se ugovor nastavlja kako vec su govorili Dusan Hodzic ostaje sto posto
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
istackaj ne moze se otvorit'skoroalen je napisao/la:http://****/pisi-ti-sta-hoces-sve-je-namjesteno/
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Piši ti šta hoćeš, sve je namješteno!Sabinho je napisao/la:istackaj ne moze se otvorit'skoroalen je napisao/la:http://****/pisi-ti-sta-hoces-sve-je-namjesteno/
Piše: Mladen Bošnjak
U predugačkoj zimskoj pauzi, onoj premijerligaškoj, uvjeravao me jedan dužnosnik Nogometnog saveza („ime poznato redakciji“) da nema nikakvih šansi da Čelik ispadne u niži rang. Savez je, tvrdio je dobro upućeni čimbenik, dužan gradu Zenici na neki način uzvratiti toliko gostoprimstvo reprezentaciji, tamo je i trening kamp izabrane vrste, tamo je tradicija…
Ispast će, uz Olimpic, Metalleghe! Šta će klub bez grada, stadiona, navijača… Najbolje ga se riješiti odmah, prve sezone u elitnom razredu. Ja sam, ipak, bio uvjerenja da se Čelik ne može spasiti. Moj sugovornik bi uzvraćao: Ne budi lud… Razvoj događaja dobro mu ide u prilog, samo mi neki dan reče da se ne može načuditi kako je Vitez sebi dopustio da dođe u ovako nezgodnu situaciju. I onda našao lakonski odgovor: Škripi s parama!
Razmišljajući tako o završnici Premijer lige pada mi na pamet izjava Ivana Buljana prvoga dana nakon što je iz Hajduka prešao u, tada jedan od najboljih europskih klubova, hamburški HSV. Dakle, proslavljeni Iko je, otprilike, izjavio njemačkim medijima da je Jugoslavija eldorado za namještanje utakmica i da je to gotovo normalna pojava. Digla se prašina u režimskim medijima bivše države, ali brzo se slegla jer svi smo znali da je u nogometu, i ne samo njemu, sve unaprijed izrežirano.
Danas je taj eldorado, čini se, Bosna i Hercegovina. Nogomet u njoj se igra zbog sudaca, delegata, kontrolora, kojih ima tek malo manje nego nogometaša. Stoga je posve izvjesno, a dužnosnik NS BiH me uvjerava, da je svako prvenstvo namješteno, da svaka sezona obiluje dogovorenim rezultatima (onim mazlumskim deal-om 3 za 3) da je sport i viteška igra pusta iluzija koja se još dugi niz godina ovdje neće udomaćiti.
A baš me ta pusta iluzija držala u nadi da stvari idu nabolje, da ćemo popraviti tu prokletu infrastrukturu, da će gledatelji hrliti na komforne stadione, da će se igrati pošteno, da ćemo konačno proći u skupinu europske lige. Držala me iluzija…, ali razbi mi je čovjek iz samog središta mraka, informiran i verziran, dobro (pre)plaćen i uvezan. Sve je, kaže, namješteno.
A ja se ponadao…
Yugoslav First League - ⭐️⭐️