Športski prijatelji do tituleRigoletto je napisao/la:svi u napad jedan je Hase!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Športski prijatelji do tituleRigoletto je napisao/la:svi u napad jedan je Hase!
moj uzor-S.G je napisao/la:Športski prijatelji do tituleRigoletto je napisao/la:svi u napad jedan je Hase!
moj uzor-S.G je napisao/la:Športski prijatelji do tituleRigoletto je napisao/la:svi u napad jedan je Hase!
I ako bog da da ti malo taj avatar uljepsamohskzmostar je napisao/la:Naprijed BiH naprijed FK Sarajevo![]()
![]()
Skupa ispravimo sportsku nepravdu
MortemHz je napisao/la:I ako bog da da ti malo taj avatar uljepsamohskzmostar je napisao/la:Naprijed BiH naprijed FK Sarajevo![]()
![]()
Skupa ispravimo sportsku nepravdu
Sabinho je napisao/la:moj uzor-S.G je napisao/la:Športski prijatelji do tituleRigoletto je napisao/la:svi u napad jedan je Hase!![]()
![]()
Hoces se usreciti..skripar96 je napisao/la:Nista, kad se bratime pitari i mostarci, mi cekamo Virtu4la i ekipu[emoji4] [emoji1]
Sent from my Picasso using Tapatalk
To oni nas pokušavaju kopiratiskripar96 je napisao/la:Nista, kad se bratime pitari i mostarci, mi cekamo Virtu4la i ekipu[emoji4] [emoji1]
Ne diraj mi Zeljovce[emoji1] [emoji1] [emoji1]MortemHz je napisao/la:Hoces se usreciti.. [emoji38]skripar96 je napisao/la:Nista, kad se bratime pitari i mostarci, mi cekamo Virtu4la i ekipu[emoji4] [emoji1]
Športskih* molim lijepoOrjuna je napisao/la:To oni nas pokušavaju kopiratiskripar96 je napisao/la:Nista, kad se bratime pitari i mostarci, mi cekamo Virtu4la i ekipu[emoji4] [emoji1]
Sent from my Picasso using TapatalkAli samo je jedna i iskrena ljubav, a to je između nas i naših sportskih prijatelja!
Bitno je da je Čelik namjestio, a ne ko će ispastRaonffa je napisao/la:Pa šta kaže dužnosnik na kraju, hoće li ispasti Metalci ili Vitez?
Ne znam samo na koji način je Čelik poguran od strane saveza...Marsal je napisao/la:Bitno je da je Čelik namjestio, a ne ko će ispastRaonffa je napisao/la:Pa šta kaže dužnosnik na kraju, hoće li ispasti Metalci ili Vitez?![]()
Sunce ti jbm ko je sve novinar...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.