polako, ima josKingJamesMVP je napisao/la:Lemina za naslov, Roma u pretkolo
Sjajna utakmica za sad!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
polako, ima josKingJamesMVP je napisao/la:Lemina za naslov, Roma u pretkolo
Inter i Milan bi trebali tu turneju završiti oko 26-og jula a kvalifikacije za EL-u počinju dva tri dana kasnije.Pa eto malo logike i zdravog razmišljanja i sve će vam se posložiti.Willer je napisao/la:Ma racunica je jasna. Inter bi trebao u pretkolo EL a to je sredina jula, tako nesta. Vjerovatno tad imaju isplaniranu azijsku turneju plus FFP....kineska racunica je jasna.muxa je napisao/la:Ma pustite te priče,očajno igraju i jedni i drugi i to je jedina istina. Činjenica da vi imate za klasu bolje igrače od nas i zbog toga mi ne idu nikako u glavu ovakve partije u posljednje vrijeme.Biscione je napisao/la:Ne znam za Milan ali mi definitivno ne tankiramo, jednostavno smo loši. Jedino možda Gabigolu ne daju da igra da ne bi neke bonuse plaćali, po tom pitanju se ponašamo nesportski (i neljudski).
Sent from my x600 using Tapatalk
Šta radi Inter?Raspada se nakon gubitka svake šanse za LP?Otkada se za to uzimaju bodovi?Romagnoli13 je napisao/la:Ovo što rade Milan i Inter je potpuno nesportski.Obje ekipe treba kazniti novčano+ oduzimanjem bodova za narednu sezonu.Jer zaista sam protiv teorija zavjere ili nečega, ali ovo što oni rade zadnjih nekoliko utakmica je preočito.
KingJamesMVP je napisao/la:Ma ne može ovo Juve izgubiti. X taman
Namjerno gube da ne igraju pretkolo EL, jer je kineski cash mnogo bitniji.SiamoNoi je napisao/la:Šta radi Inter?Raspada se nakon gubitka svake šanse za LP?Otkada se za to uzimaju bodovi?Romagnoli13 je napisao/la:Ovo što rade Milan i Inter je potpuno nesportski.Obje ekipe treba kazniti novčano+ oduzimanjem bodova za narednu sezonu.Jer zaista sam protiv teorija zavjere ili nečega, ali ovo što oni rade zadnjih nekoliko utakmica je preočito.
U Rim smo dosli da osvojimo kup..Manuel je napisao/la:E necete osvojiti skudeto u Rimu
Zivot je lijep jeldaJuventinisimo je napisao/la:U Rim smo dosli da osvojimo kup..Manuel je napisao/la:E necete osvojiti skudeto u Rimu![]()
Kod kuce je najbolje ovjeriti titulu..![]()
Pa u Cardifffff po klempu..
Cestitam na zasluzenoj pobjedi..
Čuj nema potrebe, nemoj da za godinu dana bude "onda prošle godine kad nam u Rimu nisu svirani sumnjivi penali"jelle je napisao/la:Nea potrebe....nebitna tekma...
I da vam pozelim sretnu azijsku turneju
Kosto vi jos spominjete Mutarijev gol.....nismo mi takvi ne sikiraj se kuknjavaRaonffa je napisao/la:Čuj nema potrebe, nemoj da za godinu dana bude "onda prošle godine kad nam u Rimu nisu svirani sumnjivi penali"jelle je napisao/la:Nea potrebe....nebitna tekma...
I da vam pozelim sretnu azijsku turneju![]()
Hvala brt
Da namjerno gubeWiller je napisao/la:Namjerno gube da ne igraju pretkolo EL, jer je kineski cash mnogo bitniji.SiamoNoi je napisao/la:Šta radi Inter?Raspada se nakon gubitka svake šanse za LP?Otkada se za to uzimaju bodovi?Romagnoli13 je napisao/la:Ovo što rade Milan i Inter je potpuno nesportski.Obje ekipe treba kazniti novčano+ oduzimanjem bodova za narednu sezonu.Jer zaista sam protiv teorija zavjere ili nečega, ali ovo što oni rade zadnjih nekoliko utakmica je preočito.
Kad već napomenu, tu ste nas zaklali al' da valjajelle je napisao/la:Kosto vi jos spominjete Mutarijev gol.....nismo mi takvi ne sikiraj se kuknjavaRaonffa je napisao/la:Čuj nema potrebe, nemoj da za godinu dana bude "onda prošle godine kad nam u Rimu nisu svirani sumnjivi penali"jelle je napisao/la:Nea potrebe....nebitna tekma...
I da vam pozelim sretnu azijsku turneju![]()
Hvala brt
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.