Forum
Re: Forum
admine obrati paznju na ovog karl hainca
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
kakvih sefealeksandar_veliki je napisao/la:Imao si i ti ispada i to kakvih.tax je napisao/la:admine obrati paznju na ovog karl hainca
reci potkrijepi cinjenicama pricas suplju
marsej mali tim
marsej mali tim
ja nisam nivo takav da psujem mora da si me pomjeso jedinio sto sam reko je bilo da je culum retard 
marsej mali tim
marsej mali tim
nismo zavrsili kaljas mi ugld na forumu sto kazem da sam psovo jer nisamaleksandar_veliki je napisao/la:i jos mnogo toga, no nema veze. Promatramo sve. Ajde uzivaj i prijavi ako sta zaobidjem.tax je napisao/la:ja nisam nivo takav da psujem mora da si me pomjeso jedinio sto sam reko je bilo da je culum retard
culum napolje
popovic napolje
radavanovic mrs klupa grij
bistrik znas sto se bore zato sto su nasi igraci sto vole ovaj tim,stani ne zamjeram nista a ovim levatima iz srbije daleka vam kuca
i da razbicu nos ko mi kaze da svraka ne igra u prvoj
pa eto dobro sto to sarajevo ne igra u evropi de mi reci?
OVO JE BOSNA,DUSMANA NA SVE STRANE;ČEKAJU SAMO DA TI CRKNE KRAVA
culum bolje ti je da se ne vracas i ovaj konj popovic ja sam agilniji od njega
marsej mali tim
marsej mali tim
Jel imate u planu tifo podforum
Mislim da cete tek onda biti kompletni i bez prave konkurencije!
Popularnost bi vam porasla, bilo bi 2 puta zanimljivije, a samo vam treba jos par modova...
A i ovi provokatori i slicni njima vi tu vrlo brzo dobili ban pa bi to bilo svojevrsno Cistiliste...
Mislim da cete tek onda biti kompletni i bez prave konkurencije!
Popularnost bi vam porasla, bilo bi 2 puta zanimljivije, a samo vam treba jos par modova...
A i ovi provokatori i slicni njima vi tu vrlo brzo dobili ban pa bi to bilo svojevrsno Cistiliste...
imam jedan problem
kada se ulogujem na forum i recimo slucajno izadjem iz mozille, i kad ponovo udjem na forum moram se ponovo logovat. jeli ima neki nacin da ostanem prijavljen iako izadjem iz interneta 
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Imas opciju automatsko prijavljivanje, ispod tih polja gdje upisujes nick i sifruCeMa je napisao/la:imam jedan problemkada se ulogujem na forum i recimo slucajno izadjem iz mozille, i kad ponovo udjem na forum moram se ponovo logovat. jeli ima neki nacin da ostanem prijavljen iako izadjem iz interneta
thanks manThe Game je napisao/la:Imas opciju automatsko prijavljivanje, ispod tih polja gdje upisujes nick i sifruCeMa je napisao/la:imam jedan problemkada se ulogujem na forum i recimo slucajno izadjem iz mozille, i kad ponovo udjem na forum moram se ponovo logovat. jeli ima neki nacin da ostanem prijavljen iako izadjem iz interneta
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- samir_tm87
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Imao si i ti ispada i to kakvih.tax je napisao/la:admine obrati paznju na ovog karl hainca
zato sam ja , za primjer drugima
- Arsenalisation
- Kontakt:
ej ljudi mozda bi modovi mogli otvoriti temu o banovima tj...kad neko vec duze vrijeme sere mozda to i ja radim...znaci kada vec ono se ceka da kap prelije casu da se nick opomene tj.da dobije javnu opomenu i da prestane...msm.da je ideja odlicna i da bi se odma trebala pronaci na ovom podforumu... 
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
smatramo da nam za to ne treba tema i da je dovoljno svakog korisnika upozoriti na PP. ne mora svako ko otvori forum o tome da čita.
Re: Forum - pristup mobitelom
Ja u skoli cesto ulazim na ovo cudo..

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- NoName
- Kontakt:
Mislim da je grupa "Aktuelno" promašaj, sam naziv aludira da su tu najaktivnije diskusije a ono je zapravo sušta suprotnost. Isto tako dosta dezavuiše posjetioce koji uglavnom o istim stvarima pišu na drugim temama.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
uključi se da pomogneš otvarajući aktuelne teme.
ne možemo sve teme derati sa po 10.000 postova. "aktuelno" ćemo još gurati, valjda će ljudi skontati za šta služi.
ne možemo sve teme derati sa po 10.000 postova. "aktuelno" ćemo još gurati, valjda će ljudi skontati za šta služi.
- NoName
- Kontakt:
Ma otvarao sam ja dosta tema, posebno kada su u pitanju teme o četvrtfinalu SP
al onaj admin me odmah htio otjerati s foruma, stoga bolje da ne riskiram, pišem o temama koje već postoje. Možeš recimo da se javiš analitičaru, on je stručnjak za otvaranje aktuelnih tema 
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Ja dosad nisam nijedan topic otvorio, a vec vise od godinu dana sam ovdje.
A ima li mozda neka granica koliki topic moze biti? Mislim ono, da se zatvara i brise kad se stigne do određenog broja postova. Znam da se na dosta foruma radi ovo.admin je napisao/la:ne možemo sve teme derati sa po 10.000 postova.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
koja je korist, osim smanjenja baze?
-
analiticar_
- Kontakt:
Imao sam specijalne tecajeve na tu temu na popularnom univerzitetu u liperksundu !NoName je napisao/la:Ma otvarao sam ja dosta tema, posebno kada su u pitanju teme o četvrtfinalu SPal onaj admin me odmah htio otjerati s foruma, stoga bolje da ne riskiram, pišem o temama koje već postoje. Možeš recimo da se javiš analitičaru, on je stručnjak za otvaranje aktuelnih tema
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Bice sada vruce na Pdf aktueno,posto se igra Sp u basketu,Ep u vaterpolu,EP odbojka.Pogotova ako Srbija krene da gubi na tim prvenstvima pa tiltovat' ce se forum. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- sarajlija89
- Kontakt:
Zelim uputiti zahtjev ili molbu administraciji da se dodjeli jedan moderator na temi F.K. Sarajevo iz "nasih" redova a cak ne mora biti zaduzen za cijelokupan PDF "Premijer liga BiH" ukoliko administracija ne zeli drugacije,nego samo na toj temi.
Kao razloge ovakvog zahtjeva ili molbe cu navesti sljedece:
- Tema je cesto "meta" spamera,najcesece iz protivnickog tabora(da ih ne imenujem,znamo svi kojih) i vrlo cesto prelazi u potpuni off topic,sa zucnom raspravom i bespotrebnim dizanjem tenzija sto je vrlo lako provjerit i cesto bez brze i prave reakcije moderacije i administracije da se to odmah prekine.
Jedan od razloga je sto nijedan od "nasih" forumasa nije moderator i nema tu "moc" brisanja postova koji su provokativni i off, cime bi se sve trolovanje izbjeglo.(Vjerovatno cete se sad pozvat na opciju "prijavi post"
)
- Kao primjer cu navesti "komsije" i njihovog clana moderatora kojeg necu imenovat(ustvari,vise je njih iz tog tabora
) tako da nema potrebe da imenujem,koji automatski brisu svaki "nas" post na njihovoj temi koji je off i to pogotovo one koji "stete" njihovom klubu pa makar bio i istinit.Da se razumijemo,slazem se tim u prvom slucaju koji sam naveo,jer svaki provokativni post treba biti uklonjen iz razolga da se izbjegne trolovanje i off topic a o drugom slucaju i spominjanju "njihovog" kluba u bilo kakvom negativnom kontekstu ne zelim ni komentarisat jer automatski to brise pa makar bilo i istinito.Bez ikakve subjektivnosti i losih namjera,to su dvostruki arsini sto se lako moze provjerit.
Da ne zaboravim,na "njihovoj" temi se cesto zna desiti da se FKS na perfidan nacin spominje u negativnom kontekstu i naravno to se ne brise i nema opomena a na "nasoj" temi slicni postovi budu brzo uklonjeni.
- Tema FKS je jedna od najposjecenijih i najaktivnijih tema na forumu a ista nema clana moderatora iz svojih redova,ovo govorim iz razloga sto ste isli po principu da svaki klub,regija ili sta vec ima svog clana moderatora.FKS to nema ne racunajuci forumasa @ High-a koji se godisnje pojavi na forumu.
Iz tog razloga i zbog cinjenice da je vecina moderatora na "suprotnoj" strani desava se da tema cesto bude meta spamera i trolova ne zeleci dovesti u pitanje rad i objektivnost moderatora i administratora.
Na kraju zelim uputiti generalnu kritiku vezanu za moderatore,tj. njihov broj i aktivnost:
Na pdf "Premijer liga" moderatori su:MinistaR, csh, High, Eagles, The_Target, bistrikboy, Pasha, ultrasstyle_tz...od cega se samo jedan od njih moze okarakterisat kao "aktivan" dok se ostali pojavljuju bukvalno godisnje,zar stvarno smatrate da je 1(jedan) moderator dovoljan za taj dio foruma s obzirom da se radi o domacem forumu i najpopularnijem sportu i PDF na istom
Nadam se da su navedene cinjenice dovoljne da se dodjeli jedan moderator na temi FKS iz redova,clanova foruma i navijaca tog Kluba.Bez ikakvih aspiracija i pretendovanja za ulogu moderatora kako neki mozda shvataju i samo u cilju poboljsanja kvalitete i objektivnosti ovog foruma i portala iznosim ovaj zahtjev.
Istini za volju,nema mnogo clanova foruma koji su objektivni i aktivni na temi FKS,uglavnom ili jedno ili drugo pa i nije neki izbor osim par pojedinaca koje cu imenovati kasnije ukoliko uvazite ovu moju sugestiju i zahtjev.Na kraju krajeva,i ja sam spreman pomoci u toj ulozi ako mislite da ispunjavam kriterije sto mozda zvuci suprotno od onog sto sam gore reko da nemam nikakavih aspiracija za tu "titulu" al zaista je tako,samo zelim ravnopravan polozaj svih clanova i grupa na forumu sto mislim nije slucaj ovdje uz duzno postovanje.
Izvinjavam se na duzem postu,al jednostavno sam imao potrebu da iznesem svoje misljenje u nadi da cete shvatit cilj posta i eventualnu objektivnost istog...
HVALA
Kao razloge ovakvog zahtjeva ili molbe cu navesti sljedece:
- Tema je cesto "meta" spamera,najcesece iz protivnickog tabora(da ih ne imenujem,znamo svi kojih) i vrlo cesto prelazi u potpuni off topic,sa zucnom raspravom i bespotrebnim dizanjem tenzija sto je vrlo lako provjerit i cesto bez brze i prave reakcije moderacije i administracije da se to odmah prekine.
Jedan od razloga je sto nijedan od "nasih" forumasa nije moderator i nema tu "moc" brisanja postova koji su provokativni i off, cime bi se sve trolovanje izbjeglo.(Vjerovatno cete se sad pozvat na opciju "prijavi post"
- Kao primjer cu navesti "komsije" i njihovog clana moderatora kojeg necu imenovat(ustvari,vise je njih iz tog tabora
Da ne zaboravim,na "njihovoj" temi se cesto zna desiti da se FKS na perfidan nacin spominje u negativnom kontekstu i naravno to se ne brise i nema opomena a na "nasoj" temi slicni postovi budu brzo uklonjeni.
- Tema FKS je jedna od najposjecenijih i najaktivnijih tema na forumu a ista nema clana moderatora iz svojih redova,ovo govorim iz razloga sto ste isli po principu da svaki klub,regija ili sta vec ima svog clana moderatora.FKS to nema ne racunajuci forumasa @ High-a koji se godisnje pojavi na forumu.
Na kraju zelim uputiti generalnu kritiku vezanu za moderatore,tj. njihov broj i aktivnost:
Na pdf "Premijer liga" moderatori su:MinistaR, csh, High, Eagles, The_Target, bistrikboy, Pasha, ultrasstyle_tz...od cega se samo jedan od njih moze okarakterisat kao "aktivan" dok se ostali pojavljuju bukvalno godisnje,zar stvarno smatrate da je 1(jedan) moderator dovoljan za taj dio foruma s obzirom da se radi o domacem forumu i najpopularnijem sportu i PDF na istom
Nadam se da su navedene cinjenice dovoljne da se dodjeli jedan moderator na temi FKS iz redova,clanova foruma i navijaca tog Kluba.Bez ikakvih aspiracija i pretendovanja za ulogu moderatora kako neki mozda shvataju i samo u cilju poboljsanja kvalitete i objektivnosti ovog foruma i portala iznosim ovaj zahtjev.
Istini za volju,nema mnogo clanova foruma koji su objektivni i aktivni na temi FKS,uglavnom ili jedno ili drugo pa i nije neki izbor osim par pojedinaca koje cu imenovati kasnije ukoliko uvazite ovu moju sugestiju i zahtjev.Na kraju krajeva,i ja sam spreman pomoci u toj ulozi ako mislite da ispunjavam kriterije sto mozda zvuci suprotno od onog sto sam gore reko da nemam nikakavih aspiracija za tu "titulu" al zaista je tako,samo zelim ravnopravan polozaj svih clanova i grupa na forumu sto mislim nije slucaj ovdje uz duzno postovanje.
Izvinjavam se na duzem postu,al jednostavno sam imao potrebu da iznesem svoje misljenje u nadi da cete shvatit cilj posta i eventualnu objektivnost istog...
HVALA
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.