NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Nail for Real
- Kontakt:
Kakav je ovo kraljLillard je napisao/la:
Stvarno LeBron, kako te nije stid![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Navedi mi te teorije zavjere!Ti objektivniji?Epidaurus je napisao/la:Svakao da sam 26 puta objektivniji od tebe, tvoje teorije zavjere granice sa zdavim razumom.
Mislis na proslogodinju kritiku koju smo imali spram sudija?
Bilo je gresaka s obje strane,ali ovoliko gresaka u 2 tekme protiv SA te serije ne pamtim da se ikada desilo.Sinocnju tekmu ne treba ni komentarisati.Smijesan si.
Ja mislim da su Spursi zestoko pokradeni svaki put kad nisu osvojili titulu. Da je sudjenje bilo posteno, Spursi bi imali 20 titula u zadnjih 20 godina, u to nema nikakve sumnje.
Samo procitati ove dvije izjave Popa o Bowenu sto imaju u videu i bit ce jasno o kakvom se odvratnom licemjeru radi. Gdje je ta "moralna vertikala" bila da se ocita o neprirodnim close outima dok je profitirao od istih ?
Jel pises ti kad o nekom drugom timu pored Spursa

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Jel ti pises kad ozbiljne postove na ovom podforumu ? Nastavi tako i bit ces bivsi 
Svastara je,fino te pitam.Ozbiljan je post itekako.Back to back o Spursima,razumijem da ih mrzis ali ides u krajnosti.Jedva cekas da ti nezalaganje odgovori na post.Epidaurus je napisao/la:Jel ti pises kad ozbiljne postove na ovom podforumu ? Nastavi tako i bit ces bivsi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zanimljiv video....Samo sto otvoreno nije rekao da zelio u LA...
Samo mi ide na zivce licemjernost Popovicha u ovom slucaju. Napao je u izjavi Zazu ko da je prljaviji od citavog tima Bad Boysa zajedno, a svojevremeno duplo veceg smecara branio.
Pa nece reci da mu je bivsi igrac ganci i đubre.Mora svoje podrzati.Ne bi istu izjavu dao da je neutralan posmatrac.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Citas li dobro prijatelju?Epidaurus je napisao/la:Samo mi ide na zivce licemjernost Popovicha u ovom slucaju. Napao je u izjavi Zazu ko da je prljaviji od citavog tima Bad Boysa zajedno, a svojevremeno duplo veceg smecara branio.
@IlCapitano je postavio citavu izjavu na pdfu SA.On nije branio Bowena nego je bio ljut zasto se samo njega proziva u vrijeme kad je vise igraca u ligi radilo istu stvar!?Ako ces vec prozivati za tu stvar,onda to ne moze biti samo jedan igrac,jer kad je Bowen to radio,definitivno nije bio jedini u ligi...
Niko ni ocekuje da kaze za svog igraca da je smece al isto tako se od jednog velikog trenera i kosarkaskog mozga ne ocekuje da jednog takvog smecara podrzi u pokusajima povrijedjivanja protivnika. Ova izjava "You Be Bruce Bowen. You're the best fucking defender in this league. You will not change the way you play defense." zvuci kao da Pop upravo podrzava te pokusaje povrijedjivanja protivnika. Malo umobolno, ako mene pitas.
@NEZALAGANJE pogledaj klip i ovaj dio izjave sto sam izdvojio. Da, nije radio jedini al je bio apsolutno jedini igrac koji je takve stvari radio na REDOVNOJ bazi i nije birao nacine da povrijedi protivnika.
@NEZALAGANJE pogledaj klip i ovaj dio izjave sto sam izdvojio. Da, nije radio jedini al je bio apsolutno jedini igrac koji je takve stvari radio na REDOVNOJ bazi i nije birao nacine da povrijedi protivnika.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pogledao sam video,a sumnjam da je Pop ciljao na to da Bowen nastavi sa tim kad je rekao da on bude to sto jeste.Siguran sam da je mislio na njegovu agresivnu odbranu,a ne na podmetanje noge.Jednostavno,nije normalno da mislis kako je uredu da neko nastavi sa takvom prljavom igrom.Epidaurus je napisao/la:Niko ni ocekuje da kaze za svog igraca da je smece al isto tako se od jednog velikog trenera i kosarkaskog mozga ne ocekuje da jednog takvog smecara podrzi u pokusajima povrijedjivanja protivnika. Ova izjava "You Be Bruce Bowen. You're the best fucking defender in this league. You will not change the way you play defense." zvuci kao da Pop upravo podrzava te pokusaje povrijedjivanja protivnika. Malo umobolno, ako mene pitas.
I sad o ovom rasprava. I dalje neki misle da je namjerno, što je žalosno. I što je još žalosnije ne bi me iznenadilo da se nekom noga ne podmakne pod noge Currya što će bit dočekano sa uzdasima odobravanja.
Jbt kao da je prvi igrač ikad povrijeđen
Jbt kao da je prvi igrač ikad povrijeđen
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
kada su GSW u pitanju na putu do titule, to je apsolutno tacno... svaka ekipa je igrala protiv njih bez prvog ili drugog igraca ekipe kada su uzeli titulu... nije da se ni ove sezone ne ponavlja isti scenarioBrokula je napisao/la:Jbt kao da je prvi igrač ikad povrijeđen
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.