FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 15 maj 2017, 00:47

Podrzavamo bolan halo ba je li ti citas, ne samo ti nego i drugi sto su se sad ispalili s teme, PODRSKA PETROVICU I STOP VRIJEDJANJU AMARA OSIMA.
Prije 3 dana pisem da sam ugasio poruke zbog ovakvih tema. Kome ovo treba ko je placa za ove (mozda nema veze s tobom) price?

Ko truje navijace da je Amar zlo klubu ovo nije prvi put evo u zadnjih mjesec cesto se poteze ovo pitanje na samo ovdje i po fb.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 15 maj 2017, 00:48

@ratobornagljiva

Jebote Amar jazavcu raspali, izašao si iz pećine žvaljo da pljuješ po ekipi koja je prva na tabeli i treneru koji tu ekipu vodi prema šampionskoj tituli, je li goblinu pećinski, je li te stid?Mešanović je za Lendrića i Nikolića Roberto Bađo!Milan Ćulum je Makelele za Blagojevića, Markovića i Uglješu!O štoperskom tandemu koji je Osim imao, a koji ima Petrović je suvišno i razgovarati, znači invalidi u odnosu na Mešića i Cocalića!A sada nastavi pljuvati po prvoplasiranoj ekipi na tabeli goblinu pećinski raspali, kada titulu osvojimo nećeš se pojavati uopšte, raspali jazavcu!
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 15 maj 2017, 00:53

Ne zelim da pljujem ili slicno,,,ali nakon tolike euforije, pompe, najava odlazka ogrogmnog broja navijaca ovako odigrati je u najmanju ruku sramota...toliko
=\_1921_/=

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 15 maj 2017, 00:53

MocMahale444 je napisao/la:Podrzavamo bolan halo ba je li ti citas, ne samo ti nego i drugi sto su se sad ispalili s teme, PODRSKA PETROVICU I STOP VRIJEDJANJU AMARA OSIMA.
Prije 3 dana pisem da sam ugasio poruke zbog ovakvih tema. Kome ovo treba ko je placa za ove (mozda nema veze s tobom) price?

Ko truje navijace da je Amar zlo klubu ovo nije prvi put evo u zadnjih mjesec cesto se poteze ovo pitanje na samo ovdje i po fb.
Boli me racku što su se drugi ispalili sa teme, Amar nije zlo za klub, ja samo imam problem na način na koji je otišao iz kluba, i nikad mu halaliti neću!Ne može me Bog ubijediti da je ono ispravan način, otići kada ne ide, ostaviti Adžema koji je juniore vodio da se snalazi!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 15 maj 2017, 00:58

Ras je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Podrzavamo bolan halo ba je li ti citas, ne samo ti nego i drugi sto su se sad ispalili s teme, PODRSKA PETROVICU I STOP VRIJEDJANJU AMARA OSIMA.

Boli me racku što su se drugi ispalili sa teme, Amar nije zlo za klub, ja samo imam problem na način na koji je otišao iz kluba, i nikad mu halaliti neću!Ne može me Bog ubijediti da je ono ispravan način, otići kada ne ide, ostaviti Adžema koji je juniore vodio da se snalazi!
Vidi ovo, necu se pitati ni ja a ni ti, tako da bez potrebe se glupiramo.

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 15 maj 2017, 01:01

MocMahale444 je napisao/la:
Ras je napisao/la:

Vidi ovo, necu se pitati ni ja a ni ti, tako da bez potrebe se glupiramo.
Slažem se, podržati momke protiv jufki pa da titulu slavimo!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 15 maj 2017, 01:02

MocMahale444 je napisao/la:Necemo psovati Petrovicu koji vam je ba ali levatski gubi bodove. Ptica na grani zna da je Zakaric u prelosoj formi, sto nije ubacio Stevu u 65-70 min. Uvijek kasni s zamjenama ali hvala mu bili smo u minusu zbog onog modernog skijasa alkoholicara **** sve svoje u crno nas je umotao.
Obećo nam je Kostić titulu kad je tek došao, sad smo prvi 2 kola prije kraja tako da nije udure da ga pljuješ. :mrgreen:

ratobornagljiva
Kontakt:

Post Postao/la ratobornagljiva » 15 maj 2017, 01:03

Ras je napisao/la:
Jarane, tebi ko da je osim amidža, shvati lik nije u klubu i veze nema sa ovom ekipom, vodi nas trener po imenu Slavko Petrović i njemu trebamo podršku dati, kao i ovim igračima na terenu!Osim je pobjegao u pustinju da vodi amaterski klub, kojem igrači neće na treninge jer moraju se vozati u Ferarijima i Mercedesima, Amar nije trener, što ga svako malo spominješ?
Ras je napisao/la:Boli me k.urac koliko je Osim zaradio u životu pa je pobjegao u pustinju!Kakve ja veze imam sa njegovom zaradom?NAŠ TRENER JE SLAVKO PETROVIĆ DOK SE TO NE PROMIJENI IMA MOJU PODRŠKU KAO I IGRAČKI KADAR!**** vas Osim sve redom koji ga spominjete nakon što smo prvi na tabeli dva kola prije kraja i skoro pa osigurali titulu šampiona BiH.Osim sa ovim veze nema jer nije dio kluba niti ekipe!
Ras je napisao/la:@plavousrcu

A kakav smo to napredak sa Amarom imali?Trpali nas u Evropi kao nikoga prije toga, niti poslije!**** nas silovali, svaki Amarov evropski izlet minimum pet komada!Amar nije nikakav trenerski mag, da jeste vodio bi neke ekipe iz jačih liga, ako ništa Dinamo ili Hajduk ili nekog sličnog kvaliteta!Imao je najbolju ekipu uvijek kada je osvajao, najbolju posjetu, najbolje navijače!I sada smo bez njega prvi i to treba poštovati i podršku momcima i treneru Petroviću dati!Jel tebi kalendar počinje prije i poslije Osima?Da nas je Osim vodio protiv Ferencvaroša prošli bi kao protiv čifua, znači fudbal bi nam ljudi zgadili, a protiv Standarda bi primili jedno 12 komada! A Amar je u Evropi imao jače ekipe od one koja je igrala protiv Ferenca.Znači oda sa raspalim Kokotom u dvije utakmice izbaci najjaču ekipu Mađarske, sa Amarom bi potonulu u 20 minuti kao u Izraelu!
Ras je napisao/la:
Najbolje smo rezultate postigli sa Milanom Ribarom (četvrtfinale Kupa UEFA, polufinale Srednjeevropskog kupa) i Ivicom Osimom (polufinale Kupa UEFA).Ja ne pljujem po Amaru, poštujem ga kao našeg najtrofejnijeg trenera, ali mu nikad neću halaliti što nas je napustio i preuzeo amaterski pustinjski klub, koji fudbal igraju radi hobija, a ne što su profesionalci!Koliko god jači bili Izraelci, ne možeš za 2o minuta pet komada fasovati, a to smo fasovali pod Amarom, i još petica se naprimali!Odović sa raspalim Kokotom, Beganovićem otrese najjači mađarski klub, pod Amarom bi primili petak u onoj prvoj utakmici, a od Standarda jedno 12 komada!Jebote Amar, on nije trener, poštuj Petrovića i sadašnji trenerski štab i igrače, Amar nije trener i ne treba se spominjati!

Ras je napisao/la:
Pa odigraš protiv tih ekipa kao protiv Ferenca i neće te natrpati, poniziti, silovati!Imao je svaki put jaču ekipu za Evrope od recimo Odovića, koji je sa djecom Amirom i Bajićem i Beganovićem i raspalim Kokotom prošao ekipu koja je 20 puta skljuplja od naše, a protiv Standarda koji je 50 puta skuplji od nas na jedvite jade ispao!Za Amarove titule skidam kapu, kao i za osvojene Kupove.I dan danas smo prvi i blizu smo titule podržati momke i trenera Petrovića!**** i tebe Amar, hajde kmeči još što ga nema, bekeći kao ovce Amareeeeeeeeeeeeee vrati seeeeeeeeeeee!Pokaži malo poštovanja premu treneru koji nas vodi, s kojim smo prvi na tabeli, koji nema upola ekipu kao što je Amar imao u svakom mandatu pa je čovjek PRVI NA TABELI!Nezahvalni jazavcu idi plači što ti Amara nema!
Ras je napisao/la:@plavousrcu

Kakve ti teorije predstavljaš ovdje!Pa jedini ja zamjeram Amaru ovdje što nas je prodao i otišao da vodi amaterski pustinjski klub!Pričaš pa koliko je Amar zaradio!Boli me racku koliko je zaradio u životu prije odlaska, nije moje o tome da brinem, niti da brojim tuđe novčanike, šta me to boli ****!Niko ne kaže da je Petrović trenerski mag, ili čudotvorac, ali je čovjek PRVI NA TABELI DVA KOLA PRIJE KRAJA I NADOMAK JE TITULE ŠAMPIONA, DEVETE ZA NAŠ KLUB!Poštuj malo uspjeh nečiji, a da se ne zove Amar Osim, jebote on!
Ras je napisao/la:
@ratobornagljiva

Jebote Amar idi drkaj na njega, jer on drka na amaterski pustinjski klub koji mu je bio preči od kluba koji ga je napravio kako u igračkom tako i u trenerskom smislu!Amar je sada nebitan jer nije trener tima, nego je to Petrović koji je sa pet puta slabijim igračkim kadrom nego što ga je Amar ikad imao prvi na tabeli, **** te on jazavcu raspali!
Ras je napisao/la:@ratobornagljiva

Jebote Amar jazavcu raspali, izašao si iz pećine žvaljo da pljuješ po ekipi koja je prva na tabeli i treneru koji tu ekipu vodi prema šampionskoj tituli, je li goblinu pećinski, je li te stid?Mešanović je za Lendrića i Nikolića Roberto Bađo!Milan Ćulum je Makelele za Blagojevića, Markovića i Uglješu!O štoperskom tandemu koji je Osim imao, a koji ima Petrović je suvišno i razgovarati, znači invalidi u odnosu na Mešića i Cocalića!A sada nastavi pljuvati po prvoplasiranoj ekipi na tabeli goblinu pećinski raspali, kada titulu osvojimo nećeš se pojavati uopšte, raspali jazavcu!
Imamo tri opcije o tome šta si:

1) mongoloid
2) pitar
3) produkt incesta

Nađi jednu rečenicu gdje pljujem igrače i sadašnjeg trenera Željezničara, debilčino. Jednu rečenicu, malmaze. Jedina osoba koju pljujem jesi ti, zbog gore navedenog, DEBILU NEZAHVALNI.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 15 maj 2017, 01:06

braco je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Necemo psovati Petrovicu koji vam je ba ali levatski gubi bodove. Ptica na grani zna da je Zakaric u prelosoj formi, sto nije ubacio Stevu u 65-70 min. Uvijek kasni s zamjenama ali hvala mu bili smo u minusu zbog onog modernog skijasa alkoholicara **** sve svoje u crno nas je umotao.
Obećo nam je Kostić titulu kad je tek došao, sad smo prvi 2 kola prije kraja tako da nije udure da ga pljuješ. :mrgreen:
Pasa onaj janez je nehljebovic svoje klase, moram traziti krivca u nekome ba. Tesko mi je palo bio sam siguran i letio pred rudu izgubio joju
;) e cuj Krupa :facepalm: kurate srece u pm.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 maj 2017, 01:08

Samo lagano. U subotu ustati rano i poceti piti tablete za smirenje. Do 5 se potpuno smiriti i onda odgledati utakmicu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 15 maj 2017, 01:13

Ja sam produkt svega toga što si naveo!Po deseti put **** TE AMAR, nebitan je u ovom trenutku jer nije trener i nema veze sa ekipom goblinu pećinski raspali!Volio bih da Petrović digne titulu, a ti da jecaš od muke u svojoj goblinskoj pećini što je neko drugi a ne tvoja homoseksualna želja Amar osvojio titulu!A iskreno bih volio da nakon Petrovića Amar preuzme klub, pa nas ponovo napusti u sred sezone, kada vidi da ne ide!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 15 maj 2017, 01:15

Pasa onaj janez je nehljebovic svoje klase, moram traziti krivca u nekome ba. Tesko mi je palo bio sam siguran i letio pred rudu izgubio joju
Ma buraz i ja sam sjeban samo tako vjeruj mi, nemam čak ni snage da se šprdam na račun Jagodića. Kad se završila tekma, glava me počela razvaljivati od sikiracije, morao sam kafetin popit odmah. Yebiga, nismo ni zaslužili danas da pobjedimo jer naši igrači su muda ostavili u Sarajevu. Ja sam i dalje ubjeđen da ćemo uzeti titulu.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 15 maj 2017, 01:16

ovaj Ras ban zasluzuje sigurno, sramota da ovo ovako pise papak, ne postuje legendu Amara Osima iz razloga jer nas je napustio u sred sezone, ok covjek mu je zamjerio i ljut je ali nimalo postovanja nema prema legendi kluba. Ban odma!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

ratobornagljiva
Kontakt:

Post Postao/la ratobornagljiva » 15 maj 2017, 01:18

Ras je napisao/la:Ja sam produkt svega toga što si naveo!Po deseti put **** TE AMAR, nebitan je u ovom trenutku jer nije trener i nema veze sa ekipom goblinu pećinski raspali!Volio bih da Petrović digne titulu, a ti da jecaš od muke u svojoj goblinskoj pećini što je neko drugi a ne tvoja homoseksualna želja Amar osvojio titulu!A iskreno bih volio da nakon Petrovića Amar preuzme klub, pa nas ponovo napusti u sred sezone, kada vidi da ne ide!
Ti si ka.rina na biciklu, ako već tjeramo mak na konac. Ne psuje se trener koji je uzeo pet titula, izrode od mozga i pameti.

Imaš postove, sve navedeno, a ti nađi gdje ja pljujem igrače Želje koji su PRVI na tabeli i trenera koji nas dovede do prvog mjesta !

Debilu

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 15 maj 2017, 01:25

braco je napisao/la:
Ma buraz i ja sam sjeban samo tako vjeruj mi, nemam čak ni snage da se šprdam na račun Jagodića. Kad se završila tekma, glava me počela razvaljivati od sikiracije, morao sam kafetin popit odmah. Yebiga, nismo ni zaslužili danas da pobjedimo jer naši igrači su muda ostavili u Sarajevu. Ja sam i dalje ubjeđen da ćemo uzeti titulu.
Sjebada zesca ono ko kad kondukter ponisti kartu ili kad iskipi kafa. Igraju vala ko tetkice necemo sutiti i sve pod tepih, treba ih opametiti i odma ih zaliti s punom kantom hladne vode.

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 15 maj 2017, 01:27

ratobornagljiva je napisao/la:
Ras je napisao/la:Ja sam produkt svega toga što si naveo!Po deseti put **** TE AMAR, nebitan je u ovom trenutku jer nije trener i nema veze sa ekipom goblinu pećinski raspali!Volio bih da Petrović digne titulu, a ti da jecaš od muke u svojoj goblinskoj pećini što je neko drugi a ne tvoja homoseksualna želja Amar osvojio titulu!A iskreno bih volio da nakon Petrovića Amar preuzme klub, pa nas ponovo napusti u sred sezone, kada vidi da ne ide!
Ti si ka.rina na biciklu, ako već tjeramo mak na konac. Ne psuje se trener koji je uzeo pet titula, izrode od mozga i pameti.

Imaš postove, sve navedeno, a ti nađi gdje ja pljujem igrače Želje koji su PRVI na tabeli i trenera koji nas dovede do prvog mjesta !

Debilu
Ne psujem ja trenera koji je uzeo pet titula, nego mi smeta način na koji je napustio klub, kada nije išlo pokupio prnje i u pustinju da živi sa beduinima mamlaze goblinski!Jebote Amar, eto više posta neću na ovoj temi napisati, piši ti goblinu pećinski, jebote Amar još jednom i još jednom te **** Amar!Uživajte, ali titula će biti naša!

ratobornagljiva
Kontakt:

Post Postao/la ratobornagljiva » 15 maj 2017, 01:31

Ras je napisao/la:
ratobornagljiva je napisao/la:

Debilu
Ne psujem ja trenera koji je uzeo pet titula, nego mi smeta način na koji je napustio klub, kada nije išlo pokupio prnje i u pustinju da živi sa beduinima mamlaze goblinski!Jebote Amar, eto više posta neću na ovoj temi napisati, piši ti goblinu pećinski, jebote Amar još jednom i još jednom te **** Amar!Uživajte, ali titula će biti naša!
Čuj uživajte, al titula će biti naša. Ti si stvarno kreten :lol: Kako pališ računar, imaš li upustva il ti neko suflira :mrgreen: Imaš li problema kad kucaš i dišeš, može li vegetativni sistem da fercera. Onako na prvu, dabogda :mrgreen:

Što se mene tiče, možeš se i ubiti, neće biti neka šteta, jedan mamlaz manje koji troši kiseonik, a znamo da je isti vrlo dragocjen.

Željezničar šampion !

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 15 maj 2017, 01:40

braco je napisao/la:
Sjebada zesca ono ko kad kondukter ponisti kartu ili kad iskipi kafa. Igraju vala ko tetkice necemo sutiti i sve pod tepih, treba ih opametiti i odma ih zaliti s punom kantom hladne vode.
Vjerujem da će se dohavizat nakon današnje tekme, ima da oru teren na derbiju i protiv Radnika. Nego đe nam je alda, nema nam amazona nikako

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 15 maj 2017, 01:42

Amar ima vise trofeja nego ijedan drugi klub u drzavi pa ne znam da je sta uradio ne mozes mu prigovorit.
Amar je vratio zeljo na pobjednicki nivo nakon godina i godina uzasa....
Amar je osvajao titulu i dominirao ligom sa debelom slabijim igrackim kadrom nego sto dns imamo. Ovo dns je po meni najjaci zeljo u zadnjih 10 godina na papiru. Pa jbt imas Crnova,Zebu,Bekirca sve igraci koji su bili najbolji igraci lige u proteklih 3/4 godine. Imas Stevanovica i Zakariac koji su igrali za rep, a Miro jos uvijek u kombinaciji itd itd :crazy:

Mislim prigovaras frajeru koji je skoro jeidni i donio trofeje Zelji...koliko smo trofeja bez njega osvojili?

Svaka cast Petrovicu na aBd tituli naravno necu mu nista zamjerit ni preigovorit, ali Amar se ne moze poredit ni sa kim on je jedan jedini i unikatan. Da je samo imao malo vise srece u Evropi, ali sta ces. Uostalom ako neko sebe smatra navijacem Zeljeznicara, a ja ili neko drugi mu mora obajsvnjat sto je Amar najbolji onda neka slobodno predje u Bordo tabor jer takve stvari su svojstvene njima ;)
=\_1921_/=

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 15 maj 2017, 01:45

braco je napisao/la: Nego đe nam je alda, nema nam amazona nikako
Nema ga ko germe u ratu.Valjda se vratio klubu za kojeg navija fks :kafa: :shifty:

@invincible1921 o tome pisem, vjeruj sramota me citati ali nije Ras jedini.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []