volimo što se volimo
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A plavi pod zemljom ?Rigoletto je napisao/la:
volimo što se volimo
Što grb OKK stavi bolanRigoletto je napisao/la:volimo što se volimo
Hahahahatuzlak1987 je napisao/la:
Znači vi ste crni qrac?grbavicka je napisao/la: kad tri curice pokusavaju da se odbrane od navale crnog qrca, i na kraju sve tri budu yebane ko lisa ann...
tuzlak1987 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
gledaj sto pritišće da koljić šuta desno
![]()
![]()
Virto je odradio prvo gostovanje voljenog kluba, jos uvijek putuje kuci, javit ce se u petakPenaltiky je napisao/la:Virto izgubio dvije ovce na Durmitoru dok je baljezgo. Gazda ga kaznio i oduzeo mu internet i kera, mora sam sad trcat i lajat.
Sace kisa.za_zivot_cijeli je napisao/la:ima li zime momci?
Kakav spin hahahahaSlevinKelevra je napisao/la:Dakle, pitari biraju pobjedu na derbiju ispred pobjede u SirokomIspred osvajanja Kupa, ybt... I onda im kazi da su kompleksasi, naljutice se.
![]()
Mislim, ne volim ni ja da najveci rival osvaja trofeje, ali cu uvijek izabrati trofej za svoj klub, nego gubitak istog za rivala, sto je valjda normalno.... osim ako nisi iskompleksiran.
SlevinKelevra je napisao/la:Dakle, pitari biraju pobjedu na derbiju ispred pobjede u SirokomIspred osvajanja Kupa, ybt... I onda im kazi da su kompleksasi, naljutice se.
![]()
Mislim, ne volim ni ja da najveci rival osvaja trofeje, ali cu uvijek izabrati trofej za svoj klub, nego gubitak istog za rivala, sto je valjda normalno.... osim ako nisi iskompleksiran.
za_zivot_cijeli je napisao/la:ima li zime momci?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.