Valjda ce nas bit stogod na Pecari, valja i ovo podrzatOrjuna je napisao/la:ccc, sada bi ja čitav prvi tim stavio da igra i je.bao im mater...

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Valjda ce nas bit stogod na Pecari, valja i ovo podrzatOrjuna je napisao/la:ccc, sada bi ja čitav prvi tim stavio da igra i je.bao im mater...
Ni meni nije jasno, potpisali su Plantaka valjda na godinu dana, ali ovo dopustanje dovodjenja igrača je veliko sr.anjeOrjuna je napisao/la:Šta je s ovim Posušjem koji k više? Svake godine se bore za prvu ligu ovakve radnje rade, izbore tu prvu ligu odigraju 3 kola i istupe iz nje.. Samo sebe sramote
Prosljedi nebilo ti po zapovidi.sb1996 je napisao/la:Nekima sam vec slao, ne znam samo kome točno jer mi je puna ova mapa za poruke pa brišem...
Juniori tj Siroki II u prvoj utakmici polufinala izgubili od Gruda pola koša, Jure Planinić promašio za pobjedu... U 1/4 imali +14 a drugu cetvrtinu izgubili rezultagom 30-9, pa Grude u prvih 5 minuta 3/4 otisle na +20... U zadnjih 15 minuta se vratili i nesretno na kraju izgubili...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.