Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Ne vjerujem ja dok ne vidim službenu potvrdu 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ta groznica da je El bezvrijedno takmicenje je dosla sa PDF EPL. Ne pripisuj to nama ovdje u Bosni.Marsal je napisao/la:Nek igra u Europa ligi, šta to bgt njemu ispod časti da igra to takmičenje.![]()
Vidim svi nezadovoljni transferom u Arsenal, dan te yebo ko da je Roberto Carlos iz najboljih dana. Odabrao je klub po mjeri, dobro će ga platiti, biti će standardan. Wenger svakako pakuje kofere ove ili najdalje iduće sezone, a Tuchel će vjerovatno biti zamjena što je veliki plus za našeg momčiluka.
Evo najbolji Arsenalov forum i tema o Seu ako ovas zanima šta Englezi misle.
https://arsenal-mania.com/forum/threads ... 60/page-18
- Marsal
- Kontakt:
Ma čitam komentare zadnjih dana, svi su manje-više takvi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Jarane Arsenal dok to objavi službeno možeš se oženiti i dijete dobiti...Raonffa je napisao/la:Ne vjerujem ja dok ne vidim službenu potvrdu
Sky sports je objavio maloprije da će prvog jula preći u Arsenal.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Znaci gotovo pa sigurno ide u Arsenal, ako Sky Sports javi onda znaci da je velika vjerovatnoca da ce preci.
- Goalgetter
- Kontakt:
BREAKING: Defender Sead Kolasinac (@seadk6) will join @Arsenal on July 1 when his @s04 contract expires - Sky ****. #SSNHQ
- Marsal
- Kontakt:
Kad je Xhaka prelazio slucajno njegova sestra ja msm objavila sliku iz trening centra kako se slika u dresu. Znaci cijeli svijet zna da je presao, Sky i Bbc vec prije 7 dana objavili. Arsenal na svojoj stranici tek 5 dana poslije Xhakine familijeRaonffa je napisao/la:Ne vjerujem ja dok ne vidim službenu potvrdu
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
A dobro, pod službeno mislim i na to da Kolašinac potvrdi sve ovo, ne mora izaći na oficijelnoj stranici Arsenala 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kad skontas da je momcina mogao biti lagano u prvih 11 Njemacke i boriti se za najvece trofeje, ko je njima lijevi bek, Hector? 
Don't believe the hype.
I dalje sam mišljenja da bi mu bolje bilo u Liverpoolu, zbog Lige prvaka i Kloppa.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Liga kao stvorena za rusenje.Sretno SEO 
- Goalgetter
- Kontakt:
Tako je, Hector.akisarajevo92 je napisao/la:Kad skontas da je momcina mogao biti lagano u prvih 11 Njemacke i boriti se za najvece trofeje, ko je njima lijevi bek, Hector?
Svi su racunali da bi mogao biti alternativa mozda, ali da ce ovako daleko dogurati, tesko. Nije ni igrao haman nikako u U21. Definitivno da je Njemac 100% bi bio prvi izbor na poziciji lijevog beka u trenutku.
Sta ce mu ti njemacki luzeri, on je kod nas dosao da osvaja trofeje.
To je i meni često puta naumpalo ove sezone od kako je digao svoju igru na veći nivo.
Prije je to bila samo floskula "mogao je igrati za Njemačku" i u suštini je realno floskula za većinu naših igrača koju su izabrali BiH ispred Njemačke ili neke druge jače svjetske reprezentacije. Ali u ovom trenutku Kolašinac bi sasvim sigurno bio standardan član prvih 11 Elfa na lijevom beku, bez ikakve dileme, a Boga mi i manje više bez konkurencije.
Prije je to bila samo floskula "mogao je igrati za Njemačku" i u suštini je realno floskula za većinu naših igrača koju su izabrali BiH ispred Njemačke ili neke druge jače svjetske reprezentacije. Ali u ovom trenutku Kolašinac bi sasvim sigurno bio standardan član prvih 11 Elfa na lijevom beku, bez ikakve dileme, a Boga mi i manje više bez konkurencije.
Hasan bi nakuc'o barem 30 utakmica za Elf, od ostalih mozda bi Miske zabiljezio koji nastup u vrijeme titule, mozda bi i Salihovic dobio poziv kada je bio na vrhuncu, ali bi Seo bio standardan vec godinu barem.Raonffa je napisao/la:To je i meni često puta naumpalo ove sezone od kako je digao svoju igru na veći nivo.
Kolašinac je jedan od rijetkih igrača za kojeg bi sutra mogli reći da smo zayebali Njemce što smo im ga "oteli"DrFilgud je napisao/la:Hasan bi nakuc'o barem 30 utakmica za Elf, od ostalih mozda bi Miske zabiljezio koji nastup u vrijeme titule, mozda bi i Salihovic dobio poziv kada je bio na vrhuncu, ali bi Seo bio standardan vec godinu barem.Raonffa je napisao/la:To je i meni često puta naumpalo ove sezone od kako je digao svoju igru na veći nivo.
Sta sutra, danas!Raonffa je napisao/la: Kolašinac je jedan od rijetkih igrača za kojeg bi sutra mogli reći da smo zayebali Njemce što smo im ga "oteli"
Doduše, već danas žale 
Dobar potez prelazak u Arsenal. U Juventusu nebi igrao pored Sandra, a Milan je jos preslab..steta sto nije u Liverpool tu bi ga volio vidjeti
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, greenwood, invincible1921, JavierBosnia, Jegres, napapijri1987, PeppermintSA, senad82, sfedjomdotitule, Sheyi, Sveti, THEC, tuzlanskinacin, Venom, zemuntrg i 140 gostiju.