Olimpik Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 15 maj 2017, 17:27

Penaltiky je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:Pozz navijac sam Olimpika vec 30 godina kada me tata vodio na Gay arenu, nadam se brzom povratku u elitu naseg giganta. Športski selam.
Mislim da bi na dresove trebalo dodati kosope, ili crne tacke, kakva je to lubenica bez kospa?
Prijavljen ti je post. A te maloumnosti pisi negdje drugo. Ovdje nisi zanimljiv.
Zašto želiš da me spriječiš da navijam za Vukove? Ti i tebi slični ste otjerali gosp. Gracića.
Opet prijavljen post. ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 15 maj 2017, 17:51

Danas pronađoh u arhvi na računaru, sezona kad je započeo vaš napredak
slika
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 15 maj 2017, 17:55

realancojk je napisao/la:Danas pronađoh u arhvi na računaru, sezona kad je započeo vaš napredak
slika
Ovo je vjerovatno sezona 2007./2008. Druga liga FBiH-Centar. Te sezone su ušli u viši rang. Sezonu prije u viši rang ušao Ozren.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 17 maj 2017, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 15 maj 2017, 17:58

Da to je sezona 2007/08. Pošto navijaš za Vukove, da li mozda znas igrački kadar iz ove i naredne sezone i da mi napises ako nije problem?

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 15 maj 2017, 18:13

realancojk je napisao/la:Da to je sezona 2007/08. Pošto navijaš za Vukove, da li mozda znas igrački kadar iz ove i naredne sezone i da mi napises ako nije problem?
Žao mi je ali nemam taj spisak. Nekih igrača bih se mogao sjetiti ali neke bih vjerovatno zaboravio. Bečirović, Džuderija, Redžović, Timkov, Radonja, Sikima, Žerić, Kukić, Beranek, Devlić,Makić, Mešetović, Lalić i ostali. Trebalo bi mi vremena da se sjetim još njih. Ovi navedeni su igrali u sezonama 2006./2007. 2007./2008. Pogledaj na Wikipedii pa javi ako nađeš nešto više.

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 15 maj 2017, 18:27

Mancini je napisao/la:
realancojk je napisao/la:Da to je sezona 2007/08. Pošto navijaš za Vukove, da li mozda znas igrački kadar iz ove i naredne sezone i da mi napises ako nije problem?
Žao mi je ali nemam taj spisak. Nekih igrača bih se mogao sjetiti ali neke bih vjerovatno zaboravio. Bečirović, Džuderija, Redžović, Timkov, Radonja, Sikima, Žerić, Kukić, Beranek, Devlić,Makić, Mešetović, Lalić i ostali. Trebalo bi mi vremena da se sjetim još njih. Ovi navedeni su igrali u sezonama 2006./2007. 2007./2008. Pogledaj na Wikipedii pa javi ako nađeš nešto više.
Našao sam za 2008/09 ali je nekompletan
Adi Adilovic
Kenan Becirovic
Edin Redzovic
Nihad Suljevic
Nihad Ribic
Admir Kajtaz
Edin Kozica
Nermin Fatic
Omer Joldic
Safet Kmetas
Almir Rascic
Muamer Kurto

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 15 maj 2017, 19:42

gorazdak je napisao/la:@Mokroguz

Ma bice se jako tesko vratiti. U prvoj ligi FBIH ce naredna sezona biti jedna od najacih ikad. Buduci da se FK Gorazde godinama takmici u ovoj ligi dobro je poznajem.
Za narednu sezonu kao potencijalne favorite za prvo mjesto izdvojio bi sljedece timove.

1. Gosk- ukoliko ne udju ove sezone naredne ce se sasvim sigurno boriti za prvo mjesto. Gosk uvijek puca na premijer ligu.
2. Sloga SH- svima nam je poznato da Azmir Husic stoji iza ovog kluba. I sam je najavljivao da ce Sloga uskoro u PL. Vidimo kako igraju u proljetnom djelu prvenstva. Naredne ce svim silama jurisati na prvo mjesto u to sam ubjedjen.
3. Travnik- oni su uvijek u vrhu. Uvijek teze ka prvoj poziciji i dugogodisnji premijerligasi.
4. Zvijezda- znam da su prosle sezone pokusali da se vrate u PL i nakon sto je to propalo ove sezone su malo popustili. I oni se uvijek bore za vrh. Mada ne znam kakvi su trenutno sa finansijama ali nikad ne kriju ambicije za PL
5. Velez- Oni najavljuju naredne sezone atack na prvo mjesto. I to je i za ocekivati.
6.Olimpik- sasvim sigurno je da cemo pokusati odmah da se vratimo.
7. Vitez - ukoliko ispadne Vitez treba ocekivati da ce i oni gledati da se vrate nazad jer su uvijek napadali taj povratak u PL

To je sedam konkurenata po mom misljenju za to prvo mjesto.
Od ostalih jako teskih protivnika izdvojio bi

1. Rudar K - oni su uvijek u vrhu i jako nezgodnan domacin.
2. Gorazde- Gorazde tesko gubi na svom terenu ali dobra stvar za Olimpik sto Gorazde ni naredne sezone nece napadati PL tako da je ovdje moguce uzeti svih sest bodova ako uprava bude pametna.
3. Bratstvo- tesko gostovanje. Nikad se niko nije naigrao.
4. Jedinstvo- biscani biscani sta reci...

Ma ima tu dosta teskih utakmica i nazalost bice pravi pakao. Losi tereni tehnickim ekipama koje vole da se nadigravaju nece mnogo pomoci. Srce na terenu treba ostavljati u svakoj utakmici. U ovoj ligi nema laganih utakmica da svima bude jasno.
Drugi dio sezone je jako prljav i ako Olimpik zeli expresno da se vrati neka gazde pripreme kesu love i neka lobiraju. U protivnom ce im se zgaditi fudbal kad skontaju koliko je Prva liga prljava....

Iskreno se nadam da cemo se expresno vratiti naredne sezone....
Apsolutno. Mozda bi bilo dobro kontaktirati g.Gracica za savjet oko "organizacije", i Fajo je bio tu kad smo dosli do Premijer Lige i njegov savjet ce biti vazan.
Osim toga valja prilagoditi taktiku primarno za pobjede na losim terenima, to je valjda neki route-one direktan fudbal i jedan target man, jer pas igra jednostavno nece moci na losim terenima. Vazda smo pokusali igrati atraktivan fudbal na losim terenima ali fasujemo zbog toga.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 15 maj 2017, 20:09

Pooooz Mokroguz druze.. Da Radovic nije otisao prvi put Olimpik ne bi ispao

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 15 maj 2017, 22:36

starina je napisao/la:Pooooz Mokroguz druze.. Da Radovic nije otisao prvi put Olimpik ne bi ispao
:lol: :lol: :lol: :crazy: :roll:

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 16 maj 2017, 18:43

gorazdak je napisao/la:@Mokroguz

Ma bice se jako tesko vratiti. U prvoj ligi FBIH ce naredna sezona biti jedna od najacih ikad. Buduci da se FK Gorazde godinama takmici u ovoj ligi dobro je poznajem.
Za narednu sezonu kao potencijalne favorite za prvo mjesto izdvojio bi sljedece timove.

1. Gosk- ukoliko ne udju ove sezone naredne ce se sasvim sigurno boriti za prvo mjesto. Gosk uvijek puca na premijer ligu.
2. Sloga SH- svima nam je poznato da Azmir Husic stoji iza ovog kluba. I sam je najavljivao da ce Sloga uskoro u PL. Vidimo kako igraju u proljetnom djelu prvenstva. Naredne ce svim silama jurisati na prvo mjesto u to sam ubjedjen.
3. Travnik- oni su uvijek u vrhu. Uvijek teze ka prvoj poziciji i dugogodisnji premijerligasi.
4. Zvijezda- znam da su prosle sezone pokusali da se vrate u PL i nakon sto je to propalo ove sezone su malo popustili. I oni se uvijek bore za vrh. Mada ne znam kakvi su trenutno sa finansijama ali nikad ne kriju ambicije za PL
5. Velez- Oni najavljuju naredne sezone atack na prvo mjesto. I to je i za ocekivati.
6.Olimpik- sasvim sigurno je da cemo pokusati odmah da se vratimo.
7. Vitez - ukoliko ispadne Vitez treba ocekivati da ce i oni gledati da se vrate nazad jer su uvijek napadali taj povratak u PL

To je sedam konkurenata po mom misljenju za to prvo mjesto.
Od ostalih jako teskih protivnika izdvojio bi

1. Rudar K - oni su uvijek u vrhu i jako nezgodnan domacin.
2. Gorazde- Gorazde tesko gubi na svom terenu ali dobra stvar za Olimpik sto Gorazde ni naredne sezone nece napadati PL tako da je ovdje moguce uzeti svih sest bodova ako uprava bude pametna.
3. Bratstvo- tesko gostovanje. Nikad se niko nije naigrao.
4. Jedinstvo- biscani biscani sta reci...

Ma ima tu dosta teskih utakmica i nazalost bice pravi pakao. Losi tereni tehnickim ekipama koje vole da se nadigravaju nece mnogo pomoci. Srce na terenu treba ostavljati u svakoj utakmici. U ovoj ligi nema laganih utakmica da svima bude jasno.
Drugi dio sezone je jako prljav i ako Olimpik zeli expresno da se vrati neka gazde pripreme kesu love i neka lobiraju. U protivnom ce im se zgaditi fudbal kad skontaju koliko je Prva liga prljava....

Iskreno se nadam da cemo se expresno vratiti naredne sezone....
Dobro si nabijo klubove.. kad ovo iscitam, sezona mora da bude bolja od bundes lige :D ... bez zezancije.. stvarno ce da bude zanimljivo.
P.S Meni drago sto TOSK ulazi u Federalku! ... cuj finog para GOSK-TOSK :rol:

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 16 maj 2017, 21:39

starina je napisao/la:Pooooz Mokroguz druze.. Da Radovic nije otisao prvi put Olimpik ne bi ispao
Bog zna, ostvarivao je dosta dobrih rezultata, to mu stoji. Pozz. :thumbup:
FliX je napisao/la:Dobro si nabijo klubove.. kad ovo iscitam, sezona mora da bude bolja od bundes lige :D ... bez zezancije.. stvarno ce da bude zanimljivo.
P.S Meni drago sto TOSK ulazi u Federalku! ... cuj finog para GOSK-TOSK :rol:
GOSK-TOSK :urnebes: Simpatican mi je TOSK, neke sezone su bili blizu da udju u federalci, cini mi se Visoko ih te godine prestiglo, a imali su glavnog strijela Sedina Basica ako se dobro sjecam.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 16 maj 2017, 23:49

Molio bih pojedince da se ponašaju kao da su normalni bar jednom,i stojim iza svojih rijeci da Radovic Dragan nije otisao prvi put Olimpik ispao ne bi....Stvarno bih molio pubertetlije da sjasu sa mojih postova

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 17 maj 2017, 00:17

Klub ispao iz lige dva kola prije kraja prvenstva i onda čitaš svašta. :roll: Nekoliko važnih utakmica "kiksali". Najviše utakmica vodio ekipu od svih trenera. Već ga htjeli smijeniti ali ga ipak ostavili jer su ostala dva kola do kraja. A o autoritetu da ne pišem. Isto tako i o psovanju kao "kočijaš". Dovoljno je samo napisati kakve su uslove igrači i stručni štab dobili u protekla četiri mjeseca i kakvi su rezultati i sve bude jasno. Jesenas je bila priča kako nema novca i kao ne mogu džaba igrati. Koji je sada razlog za loše rezultate? Za opstanak je bio potreban inteligentniji trener a ne trener koji nema nikakvog premijerligaškog iskustva, pa onda i ovaj koji nije imao nekakvog uspjeha u trenerskoj karijeri. A čujem da slijedi rekonstrukcija svih segmenata u klubu što je pozitivna svar za isti. ;)

mikel48
Kontakt:

Post Postao/la mikel48 » 19 maj 2017, 23:48

Mancini je napisao/la:Klub ispao iz lige dva kola prije kraja prvenstva i onda čitaš svašta. :roll: Nekoliko važnih utakmica "kiksali". Najviše utakmica vodio ekipu od svih trenera. Već ga htjeli smijeniti ali ga ipak ostavili jer su ostala dva kola do kraja. A o autoritetu da ne pišem. Isto tako i o psovanju kao "kočijaš". Dovoljno je samo napisati kakve su uslove igrači i stručni štab dobili u protekla četiri mjeseca i kakvi su rezultati i sve bude jasno. Jesenas je bila priča kako nema novca i kao ne mogu džaba igrati. Koji je sada razlog za loše rezultate? Za opstanak je bio potreban inteligentniji trener a ne trener koji nema nikakvog premijerligaškog iskustva, pa onda i ovaj koji nije imao nekakvog uspjeha u trenerskoj karijeri. A čujem da slijedi rekonstrukcija svih segmenata u klubu što je pozitivna svar za isti. ;)
Tesko ce te se vratit u Premijer ligu mislim na sljedecu godinu ali sve zsvisi od konkurenata
.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 19 maj 2017, 23:58

mikel48 je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Klub ispao iz lige dva kola prije kraja prvenstva i onda čitaš svašta. :roll: Nekoliko važnih utakmica "kiksali". Najviše utakmica vodio ekipu od svih trenera. Već ga htjeli smijeniti ali ga ipak ostavili jer su ostala dva kola do kraja. A o autoritetu da ne pišem. Isto tako i o psovanju kao "kočijaš". Dovoljno je samo napisati kakve su uslove igrači i stručni štab dobili u protekla četiri mjeseca i kakvi su rezultati i sve bude jasno. Jesenas je bila priča kako nema novca i kao ne mogu džaba igrati. Koji je sada razlog za loše rezultate? Za opstanak je bio potreban inteligentniji trener a ne trener koji nema nikakvog premijerligaškog iskustva, pa onda i ovaj koji nije imao nekakvog uspjeha u trenerskoj karijeri. A čujem da slijedi rekonstrukcija svih segmenata u klubu što je pozitivna svar za isti. ;)
Tesko ce te se vratit u Premijer ligu mislim na sljedecu godinu ali sve zsvisi od konkurenata
Uvijek je teško se vratiti. Ali jedan od uslova je "jak" budžet. Ljudi imaju novac ali moraju raditi "pametno" ako žele povratak. Bez obzira koji su konkurenti.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 21 maj 2017, 15:35

Duljevic ako ode u inostranstvu besplatno, ja cu mu licno halaliti sto je i nas besplatno napustio, posto se borio za sebe a nije prvi da to radi.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 21 maj 2017, 16:27

Olimpic: Jovanović, Imamović, Vukomanović, Osmanović, Karić, Hadžić, Čolić, Govedarica, Bogdanović, Zeljković, Kiso.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 maj 2017, 17:35

Odlazi treneru!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 maj 2017, 17:42

Odlazi ubleho od trenera.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 maj 2017, 18:52

Još jedna bruka i sramota u režiji trenera i igrača. Odlazi treneru!

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.