ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Au @Effe na aparatima, Dimi opet sam sebe dobio, ništa neočekivano.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
pi.čkoliz običniRaonffa je napisao/la:Au @Effe na aparatima, Dimi opet sam sebe dobio, ništa neočekivano.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Može mu se, boli ga kitaDANTES je napisao/la:pi.čkoliz običniRaonffa je napisao/la:Au @Effe na aparatima, Dimi opet sam sebe dobio, ništa neočekivano.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ne budali, odakle njemu kitaRaonffa je napisao/la:Može mu se, boli ga kitaDANTES je napisao/la:pi.čkoliz običniRaonffa je napisao/la:Au @Effe na aparatima, Dimi opet sam sebe dobio, ništa neočekivano.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pitaj MareDANTES je napisao/la: ne budali, odakle njemu kita
dopingovala se eto ti odgovoraRaonffa je napisao/la:Pitaj MareDANTES je napisao/la: ne budali, odakle njemu kita
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Neće.ronaldo99 je napisao/la:Steta za Rogera,steta za nas gledaoce sto nema njega na RG,al hajd nadati se da ce se jos dugo zadrzati na touru da ga gledamo,kako god ovo ce mu donjeti pad na atp listi,mozda ga i Theim predje do sezone na travi ali ne sumnjam da ce se brzo vratiti u top 4
Ako osvoji RG za što su šanse nikakve ako Rafa ne crkne.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Roger se sklonio Rafi sa puta da ga ovaj ne bi pomeo.
Ne znam baš koliko je pametan potez preskočiti dva mjeseca takmičenja pa onda opet zaigrati.Jer pitanje je hoće li opet uhvatiti onu pravu takmičarsku formu.Ali eto čovjek je u ovom sportu 20 godina i valjda zna šta radi i šta želi.
Ne znam baš koliko je pametan potez preskočiti dva mjeseca takmičenja pa onda opet zaigrati.Jer pitanje je hoće li opet uhvatiti onu pravu takmičarsku formu.Ali eto čovjek je u ovom sportu 20 godina i valjda zna šta radi i šta želi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Zab sam.skroz da je igrao 1/2 RG al dobro nikad se ne zna,malac igra odlicno barem je u Madridu bio odlican,vidjecemo sta ce biti,al kako god steta sto Roger ne igra.RGGalion je napisao/la:Neće.ronaldo99 je napisao/la:Steta za Rogera,steta za nas gledaoce sto nema njega na RG,al hajd nadati se da ce se jos dugo zadrzati na touru da ga gledamo,kako god ovo ce mu donjeti pad na atp listi,mozda ga i Theim predje do sezone na travi ali ne sumnjam da ce se brzo vratiti u top 4
Ako osvoji RG za što su šanse nikakve ako Rafa ne crkne.
Preskocio je pola godine pa se vratio i pomeo konkurencijuRomagnoli13 je napisao/la:Roger se sklonio Rafi sa puta da ga ovaj ne bi pomeo.![]()
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne kažem da nije odigrao tri vrhunska turnira.Ali nema nikakve garancije da će se to ponoviti ili nastaviti.Volio bih i ja da Roger odigra još par vrhunskih turnira, ali nisam baš optimističan po tom pitanju. Čak i kad je Rafa u pitanju još uvijek nisam do kraja ubjeđen da se vratio u potpunosti.I ako igra brutalno na zadnja tri turnira i nema nikakve konkurencije.ronaldo99 je napisao/la:Preskocio je pola godine pa se vratio i pomeo konkurencijuRomagnoli13 je napisao/la:Roger se sklonio Rafi sa puta da ga ovaj ne bi pomeo.![]()
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Tugovala kad je nogirao.DANTES je napisao/la:dopingovala se eto ti odgovoraRaonffa je napisao/la:Pitaj MareDANTES je napisao/la: ne budali, odakle njemu kita
Steta za navijace Rogera, bilo bi ga lijepo gledati na jos jednom slamu, pogotovo s onakvom formom. Ali drago mi je, jer ce sada biti potpuno odmoran tamo gdje je najbolji.
Rafa uzima RG, nema prakticno konkurencije.
Nista...Rafi RG, a babuki Wibmly, fino su to rasporedili
Rafa uzima RG, nema prakticno konkurencije.
Nista...Rafi RG, a babuki Wibmly, fino su to rasporedili
27.10.2020
Pametan potez Rogera jer nema smisla doci na RG bez pripreme na šljaci.
Bolje sto je odustao nego da je trošio se od 1 kola a realno male su šanse da bez pripreme dogura do finala i eventualno titule.
Fedex cilja na wimbeldon
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Bolje sto je odustao nego da je trošio se od 1 kola a realno male su šanse da bez pripreme dogura do finala i eventualno titule.
Fedex cilja na wimbeldon
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Pustio Roger da i Rafa nešto osvoji 
ma jasno je da izbjegava rafu na zemlji, ali koji kur.ac mu je onda prije dvije hefte trebalo ono dodatno potvrđivanje da će igrati RG
Pobjeze Roger od Rafe ko zadnja kujica, ko bi reko 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
nakon 3 uzastopna debakla Rafe od strane babuke mislio sam da ces prestati talasati i da si toliko dosao pameti ali ...nista od tebe...bodi123 je napisao/la:Pobjeze Roger od Rafe ko zadnja kujica, ko bi reko
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ne mogu da vjerujem da su oštećeni ovako tereni u Rimu. Svako malo se neka rupa stvori iza osnovne linije.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.