FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jesam li ja jedini koji je skontao da su oni donijeli ovaj pravilnik 4 dana nakon derbija 20 aprila?
-
- Kontakt:
Ma mene vise brine sto nas ovu sezonu ne moze doci vise od 7 -8 hiljada ( finale siroki) to me vise boli nego hoce li doci skretnicara 1700 ili 5000kupus army je napisao/la:Posjeta sa nase strane ce ovisiti o dvije stvari,a to su ishod kupa i broj karti njima.bordobijeli je napisao/la:Koliko nas moze doci ?? Ne pamtim kad je na sjeveru bilo preko 2000 . mene to brine a njih ko hebe , trebamo mi sebe gledati .
Ko jos shvata njih ozbiljno?Evander je napisao/la:Mogu HZ zaprijetiti bojkotom ako im se dozvoli vise od 5 posto. Da vidimo da li bi onda uprava imala damu da ide protiv toga.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Il bilo koju drugu navijacku skupinu?
Prosjek godina 19..
200-300 navijaca kostaju klub po nekoliko hiljada maraka...
Napusite se qurca pichkeee pichke strumfovske...
- kupus army
- Kontakt:
Isti sam ti takav.Realno protiv Listice sramontno mala posjeta u kupu,jedina dobra posjeta je bila protuv Zrinjskog,dobar marketing odradjen.Generalno raja nakon kraha od prosle godine se jos nije oporavila,jos kad dodas igre na domacem terenu sve ti bude jasno,treba dodati i da uprava odbija odredjen broj ljudi svojom zatvorenoscu.bordobijeli je napisao/la:Ma mene vise brine sto nas ovu sezonu ne moze doci vise od 7 -8 hiljada ( finale siroki) to me vise boli nego hoce li doci skretnicara 1700 ili 5000kupus army je napisao/la:Posjeta sa nase strane ce ovisiti o dvije stvari,a to su ishod kupa i broj karti njima.bordobijeli je napisao/la:Koliko nas moze doci ?? Ne pamtim kad je na sjeveru bilo preko 2000 . mene to brine a njih ko hebe , trebamo mi sebe gledati .
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- Orangina85
- Kontakt:
Nije bas tako jer fizicki odvojen dio smatraju i dio jedne tribine sa fiksnom ogradom sto su oni napravili na sjeveru. Ako se dobro sjecam kada je pocela ova peripetija sa njihove strane oko karata htjelo se na kosevu (na jugu) uraditi isto. Da se ogradi 5% sektor na jugu i to proglasi sektorom za gostujuce navijace i to je to. Medjutim, nisu iz CSR-a dali da se postavlja bilo kakva fiksna ograda.PitarBordo je napisao/la:Ne mogu. Jednostavno i mi onda dobili cijeli sjever tom logikom jer je fizički bio odvojen od ostatka. Jednostavno nije dobro definisano niti Savez može da enforsuje ga onako kako bi Željezničaro odgovaralo.Orangina85 je napisao/la: @PB
Itekako mogu, bas sto se pravilnika tice. Samo je fazon sto jedino savez moze i mislim da moze biti samo novcana kazna. Ne vjerujem da bi se islo dalje od toga.
Isto tako se u listici onaj sektor smatra gostujucim pa nemas pravo na citavu tribinu, u Vitezu takodjer i jos kamaru slicnih primjera.
@head88
Odavno je ovo u pravilniku, mislim da je samo kopiran uefin pravilnik
Zato i kazem da nasi moraju biti dobro pripremljeni argumentima i kategoricni u stavovima pa i po cijenu neke kazne od saveza (ako za istu uopste postoji osnova).PitarBordo je napisao/la:Ako na osnovu tih članova dobiju cijeli jug onda smo mi levati najveći jer nismo dobili sjever kad je bio fizički odvojen od ostatka.
- MaroonSquad
- Kontakt:
Moraju samo pregraditi jug i mogu ga popusiti, nema tih clanova koji te mogu natjerat da das nekom vise karti od 5%. Isto ko sto ti u zenici ne daju citavu tribinu nego samo centralni ogradjeni dio. P.usite ga cigani plavi odvratni. Bilo vam smijesno kad smo mi trazili vise karata a sad placete i vadite neke kur.ceve clanove i pravilnike. MRŠŠ!
I karte samo s clanskim da se mogu kupiti.
I karte samo s clanskim da se mogu kupiti.
Zadnja izmjena: MaroonSquad, dana/u 15 maj 2017, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Kad navecer oci sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
I umalo zaboravih,obavezno insistirati da oni koji kupe karte prethodno priloze licne karte tj. da se evidentiraju u policiji. Kao sto je i od nas trazeno.
- PitarBordo
- Kontakt:
Smatra. Ključna riječ. Sjever na Bilinom polju. Smatraju da je samo 1 sektor za gostujuće, nije pregrađeno s obje strane, nije kavez, nema fiksne s obje strane. Isto tako i mi smatramo da je 1 sektor za goste. Onaj pravilnik uopšte ne pije vodu, u potpunosti loše je koncipiran i sama regulacija tih "gostujućih" sektora uopšte nije punosnažna.Orangina85 je napisao/la:Nije bas tako jer fizicki odvojen dio smatraju i dio jedne tribine sa fiksnom ogradom sto su oni napravili na sjeveru. Ako se dobro sjecam kada je pocela ova peripetija sa njihove strane oko karata htjelo se na kosevu (na jugu) uraditi isto. Da se ogradi 5% sektor na jugu i to proglasi sektorom za gostujuce navijace i to je to. Medjutim, nisu iz CSR-a dali da se postavlja bilo kakva fiksna ograda.PitarBordo je napisao/la:Ne mogu. Jednostavno i mi onda dobili cijeli sjever tom logikom jer je fizički bio odvojen od ostatka. Jednostavno nije dobro definisano niti Savez može da enforsuje ga onako kako bi Željezničaro odgovaralo.Orangina85 je napisao/la: @PB
Itekako mogu, bas sto se pravilnika tice. Samo je fazon sto jedino savez moze i mislim da moze biti samo novcana kazna. Ne vjerujem da bi se islo dalje od toga.
Isto tako se u listici onaj sektor smatra gostujucim pa nemas pravo na citavu tribinu, u Vitezu takodjer i jos kamaru slicnih primjera.
@head88
Odavno je ovo u pravilniku, mislim da je samo kopiran uefin pravilnik
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Necemo biti kao Virto i jos par padobranaca koji blage veze nemaju sta je navijacka kultura.zagorski je napisao/la:I umalo zaboravih,obavezno insistirati da oni koji kupe karte prethodno priloze licne karte tj. da se evidentiraju u policiji. Kao sto je i od nas trazeno.
Ako se takvo sto najavi, mi se trebamo pobuniti i samoincijativno organizovati da im kupimo karte za zapadnu tribinu, da ih se tamo smjesti nekih 1000-1500.
Jesu stoka, jesu papci, jesu bez kodeksa, ali mi smo iznad toga. U sustini, najtragicnije od svega je to sto su prosli derbi pojedini klicali sto se nama ne daju karte. Nisu ni svjesni kakvi su papci sa tim postupcima.
@pb svidja mi se kako razmisljas. Pisi mail klubu 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nek puste naši i za jug ulaznice nama, pa ko na njihovom sjeveru da nas razdvajaja tampon zona. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- muhamedhulk
- Kontakt:
najbolje je jug zatvoriti, a smjestiti ih na zapad do juga. niko nam ne moze zabraniti zatvaranje tribine, a gostima si obezbijedio 5% i ogradio od domacih. sve rega.
ps. ne skidati zastavu onu ispred jugozapada
ps. ne skidati zastavu onu ispred jugozapada

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ljudi sutra je finale kupa 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
I meni je to odmah zapalo za oko, da se derbi igrao recimo 18 februara, mislim da bi savez donio tu odluku 23 februara.Cirkus nad cirkusima.head88 je napisao/la:Jesam li ja jedini koji je skontao da su oni donijeli ovaj pravilnik 4 dana nakon derbija 20 aprila?
A danas je finale u SkenderijiMortemHz je napisao/la:Ljudi sutra je finale kupa

SARAJEVO
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mjah. ZamaloMortemHz je napisao/la:Ljudi sutra je finale kupa

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
- Kontakt:
I meni je to odmah zapalo za oko.Da se zadnji derbi igrao recimo 18 februara, oni bi tu odluku donijeli 23 februara. Cirkus nad cirkusima, kao da savez iz inata nam ide u kontru i žele da nam napakoste.head88 je napisao/la:Jesam li ja jedini koji je skontao da su oni donijeli ovaj pravilnik 4 dana nakon derbija 20 aprila?
Ma najbolje proglasiti Sjever gostujućom trEbinom i da vidimo imaju li muda doći 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Joj kad bi kojim slučajem uzeli KUP i da definitivno bude 5%, sve me nešto strah kad pomislim na tu ludnicu 

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, James1987, NazorUso i 47 gostiju.