PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Penaltiky
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Penaltiky » 16 maj 2017, 10:12

Gledaj Heroju potpisa :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Sad skretnicari jedu **** a kad su pitari trazili ulaznoce bilo je mi određujemo pravila.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 16 maj 2017, 10:22

Prestanite izmisljati da nekog boli sto cemo mozda dobiti 1750 ulaznica. Boli nas, ali ku.rac..
Apsolutno nam je svejedno.
Životni saputnik! 1921

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 16 maj 2017, 10:23

da nam daju 2 posto, opet cemo biti glasniji nego njih 10000 :D ako ih i toliko dodje...
45515

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 maj 2017, 10:31

grbavicka je napisao/la:da nam daju 2 posto, opet cemo biti glasniji nego njih 10000 :D ako ih i toliko dodje...
Sve preko 5000 im je premija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 16 maj 2017, 10:42

Vise Stevo ima titula od torpeda i svih igraca skupa :urnebes: :urnebes: :rol:
http://****.ba/talisman-za-trofeje-u ... -grbavicu/
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 16 maj 2017, 11:30

narodniheroj je napisao/la:Ma kolko mogu vidjeti, samo ovi strim navijači komšija se bune protiv našeg dolaska na hadison. Ova raja što idu na tekme svakako su za naš veliki dolazak. Em je bolja atmosfera em će im klub nešto zaraditi pa da mogu plate za mart isplatiti :salut:
Napu.šiš se nama stream navijačima, a i ovima što idu na tekme. :urnebes:
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 16 maj 2017, 11:56

Muha bratee de napravi taj inbox da srusimo koaliciju :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 maj 2017, 12:11

prva opcija, tj ponuda raskopčane gorile je bila 700 ulaznica, odnosno malo vise od 5% , kako to i "zakon" nalaze, iako je stadion prosirio kapacitet za preko 30%.
Kada su nasi to odbili, dato nam je 1090 karata, i receno da je to 10% kapaciteta (dakle 10 900 je kapacitet). Nasi ni na to nisu pristali jer smo ranije dobijali oko 2000 mjesta, tj karata, kada je kapacitet bio za 30% manji. Postavlja se pitanje zasto sada odjednom manji kapacitet? Uprava zljeznicara nije htjela ustupiti jos 400 iulaznica nasim navijacima tvrdeci da je MUP za to odgovoran, cineci jedno gnusno djelo obmane javnosti i aktera derbija. MUP se oglasava i potvrdjuje slutnje navijaca sarajeva da je raskopcani i raja cvikeraša oko njega krenula u rusenje derbija. Prvo ssa 700 ulaznica, pa sa ¸1090.
Zatim se prica bajka o tome kako se neko boji navijaca FKS, kako ruse, pale i rrazvaljuju. Ok, stoji. EDJUTIM, cudom nekim, do zadnjeg derbija, isao sam na svaki, pa se dobro sjecam par metara od mene kada je momka pogodila baklja u glavu a samo dva covjeka dalje od njega je ilo dijete od nekih 7-8 godina i vrlo lahko se moglo desiti da to dijete bude pogođeno. Tada je i nastao belaj, jer kada neko sa sjevera baci baklju, ona pada u masu koja se ne moze maknuti sa mejsta zbog enormne guzve. Tada pocinje cupanje stolica, gadjanje, haos.
Godinu prije policija je napravila stampedo na istoj tribini, ulaskom na nju. Dakle pored oga sto je neuslovna, i sto se na tribni nalaze ljudi koj jedfva cekaju da naprave belaj, velike zasluge u snosili organizatori i navijaci vasi.

Naravno, lijpo ste etiketirali nas kao rusioce , medjutim, na kosevu vasi navijaci koji se grupisu na zapadu su ispod VIP-a pogodili covjeka sa bakljim i dijete je dobilo opekotine. Na istoku je covjeku pored glave proletila česma, kamenje iz wc-a koji ste demolirali. Da ga je pogodilo to u glavu vjerovatno bi bio rrahmetli. Palili ste i stolice, bacali ih na teren, skidali zastavu s jarbola, bacali suzavac i sta sve ne sto vas ne stavlja u bilo kakav polozaj iznad nas. Dakle, jasno je, vasa urpava je jedina odgovorna za ovo sto se desava, mi samo uzvracamo istom mjerom, samo je vama sada mnogo vise potrebna pobjeda i podrska nego nama.

pozdravite raskopcanog i objasnite seljacini sta je derbi i kako se godinama dolazi na isti.... jer je seljacina iz neke PM koji se nije uspio emancipovati na drustvo i historiju derbija kako god on bio nekvalitetan sa fudbalske strane, jedino sto je vrijedno u tom dderbiju jeste bilo navijacko nadglasavanje, koje je prenosila svaka tv kuca na balkanu, sada tog vise nema dok god onaj ko je krenuo sa ovim ne zaustavi to.

sto se clana 11 tice, kazna za krsenje je oko 2000 maraka, tako da nema prepreka za kavez.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 maj 2017, 12:19

Jedini razlog zbog kojeg Horde Zla nisu došle na derbi jesu lične karte, a naša uprava im je učinila uslugu sa svojim stavom.
Voli te tvoje Sarajevo.

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 16 maj 2017, 12:28

I vama samo istom mjerom. DA se ja pitam dao bi vam dio na zapadu do juga 1750 karti po cijeni od 20 KM uz licnu kartu :D, jug bi zatvorio.

Stoka ste ali i glupi, sta vam fali na grbavici dati 2 slova i zdenku? Više ste vi na gubitku, nama pare ne znače džaba oči sami sebi mažete. :D
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 maj 2017, 12:31

Da se takvi kao ti pitaju, a nažalost ne pitaju se, danas bi vi išli u fuziju sa Olimpicom.
Voli te tvoje Sarajevo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 maj 2017, 12:31

Jesu pogan, ali lične im nikad ne bih tražio, jer bi tu najebali opet neki momci ni krivi ni dužni. Bahati, bahati Željkan! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 16 maj 2017, 12:32

Ko ih **** iskreno, samo istom mjerom vratiti. Boli me qita hoćemo li mi ispasti gospoda ili ne. Sa stokom ne možeš drugačije nego kako su oni naučili.

@Virtual sreća je pa se ne pitaju takvi kao ti. ;)
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

Penaltiky
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Penaltiky » 16 maj 2017, 12:33

joker90 je napisao/la:Jesu pogan, ali lične im nikad ne bih tražio, jer bi tu najebali opet neki momci ni krivi ni dužni. Bahati, bahati Željkan! :kafa:
Čuo sam da je kod manijaka trend da ispod slike na ličnoj imaju X. Može pojašnjenje?

Sent from my F3111 using Tapatalk
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

joker90
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la joker90 » 16 maj 2017, 12:42

Penaltiky je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Jesu pogan, ali lične im nikad ne bih tražio, jer bi tu najebali opet neki momci ni krivi ni dužni. Bahati, bahati Željkan! :kafa:
Čuo sam da je kod manijaka trend da ispod slike na ličnoj imaju X. Može pojašnjenje?

Sent from my F3111 using Tapatalk
Manijaci nemaju uopšte lične karte, to je za ljude! Možda imaju kakav pedigre. I da gubiš 10:0 s juga bi se lavež čuo.. :lol:

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 16 maj 2017, 12:47

Ja, kao netko poprilicno neutralan, tvrdim da je cijelu ovu situaciju zakuhao Zeljo i potpuno opravdavam eventualnu odluku Sarajeva da navijacima Zelje da 5% kapaciteta.

Derbi je najveci sportski dogadaj u BiH, i kao takav ima smisla jedino ako obje ekipe imaju veliku podrsku.
Navijacima Sarajeva na Grbavici se treba dati cijeli sjever, sa tampon zonama na stadionu bi u tom slucaju bilo oko 8000 domacih i 4000 gostujucih navijaca. To da bi takva odluka nastetila domacim navijacima je glupost, zakinulo bi se mozda 2000 onih koji ionako dolaze samo na derbi. Gdje su ti navijaci na utakmicama sa Krupom i ostalima ? Vlasnike godisnjih ulaznica sa sjevera prebaciti na istok, odakle je ionako bolji pogled.
U najgorem slucaju navijacima Sarajeva se trebalo osigurati 2000 ulaznica, sto bi onda donijelo omjer 10:2.
Zauzvrat bi navijaci Zelje na Kosevu dobili cijeli jug i pola zapada.

Odluku koju je donijela uprava Zeljeznicara nitko normalan ne moze podrzavati. Prakticki su unistili derbi.

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 16 maj 2017, 12:50

virtuoz je napisao/la:Ja, kao netko poprilicno neutralan, tvrdim da je cijelu ovu situaciju zakuhao Zeljo i potpuno opravdavam eventualnu odluku Sarajeva da navijacima Zelje da 5% kapaciteta.

Derbi je najveci sportski dogadaj u BiH, i kao takav ima smisla jedino ako obje ekipe imaju veliku podrsku.
Navijacima Sarajeva na Grbavici se treba dati cijeli sjever, sa tampon zonama na stadionu bi u tom slucaju bilo oko 8000 domacih i 4000 gostujucih navijaca. To da bi takva odluka nastetila domacim navijacima je glupost, zakinulo bi se mozda 2000 onih koji ionako dolaze samo na derbi. Gdje su ti navijaci na utakmicama sa Krupom i ostalima ? Vlasnike godisnjih ulaznica sa sjevera prebaciti na istok, odakle je ionako bolji pogled.
U najgorem slucaju navijacima Sarajeva se trebalo osigurati 2000 ulaznica, sto bi onda donijelo omjer 10:2.

Odluku koju je donijela uprava Zeljeznicara nitko normalan ne moze podrzavati. Prakticki su unistili derbi.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: ok, molim te ostani neutralan... derbi su unistili hz svoji huliganskim ispadima 2016. i rusenjem tudjeg stadiona... a da ne pricam ko je prvi potez ucinio u cilju unistavanja derbija... 2004. jesen, i dizanje juga na 20 maraka... od tada je derbi unisten...
45515

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 16 maj 2017, 12:52

virtuoz je napisao/la:Ja, kao netko poprilicno neutralan, tvrdim da je cijelu ovu situaciju zakuhao Zeljo i potpuno opravdavam eventualnu odluku Sarajeva da navijacima Zelje da 5% kapaciteta.

A ako neko ne želi na istok, može tužiti klub, jer je platio za Sjever ?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 maj 2017, 12:57

SemirSema je napisao/la:

A ako neko ne želi na istok, može tužiti klub, jer je platio za Sjever ?
Nek ostane na sjeveru s nama da nam pomogne oko stolica! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 16 maj 2017, 13:00

SemirSema je napisao/la: A ako neko ne želi na istok, može tužiti klub, jer je platio za Sjever ?
Ne vjerujem da bi bilo takvih, ali u tom slucaju Zeljo svim nezadovoljnim navijacima moze ponuditi povrat novca u iznosu cijene jedne ulaznice.
Ako su problem godisnje, na sjeveru ostaviti toliko mjesta za domace navijace koliko je i godisnjih, ostatak dati Hordama.

Dati 5% kapaciteta navijacima kluba za kojeg navija 50% grada je sramotno. Ne treba im se dati 50%, normalno da domacih navijaca treba biti vise, ali zato im se da neka normalna cifra (npr. 2000-4000) a ne 700 ulaznica ili koliko vec im je ponudeno.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.