E za ovo mi fakat nije bio problem da izvlacim postove, jedite ****.
edinedin je napisao/la:
nemaš ti pojma, bar 10 k će da nas bude ..Utrpanom su veoma bitne pare a trenutno mi donosimo dosta novca pa prema tome vidimo se
arelinho je napisao/la:Biće kako Tan kaže i to će se poštovati. Tan voli pare tako da mu nije u cilju da nas bude 1700.
edinedin je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Uci nećete
hoćemo ,hoćemo i to na zapad, u bijelim majcama i to mnogo nas ...kao i onda kad je zabrana bila ..
arelinho je napisao/la:Nemaju para i hoće da nam smanje na 1700 karata. Dobit ćemo isto kao uvijek karti jer treba igračima isplatiti plate.
Quinlan je napisao/la:Doći će nas i više isto i sami znate
Virtu4l je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Dobit ce.. 1700 mjesta u vrhu zapada do juga, ogradjene zice, pse, muriju i naravno zatvoren wc. Cisto da vide kako je.
K'o i na svakom gostovanju
Eisenbahner1921 je napisao/la:
Sto rece jedan nas forumas, vidjet cemo koliko cemo dobiti kada tih 5% prevedete predstavnicima vecinskih ulagaca.
Neandertalac je napisao/la:Šatro 5%. Kako će cviliti prije tekme da možemo doći jer izbijaju sebi sto milja. Ublehaši 1946
scootzzZzTM87 je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Šatro 5%. Kako će cviliti prije tekme da možemo doći jer izbijaju sebi sto milja. Ublehaši 1946
Poseremo se na tih vasih 70-80 hiljada koje cete donjeti.
Ako nam klub od toga zavisi, neka se odmah ugasi.
Vi ste gamad koja je navikla na puni komfor, a sa druge strane bi druge maltretirali i ponizavali. E nece da moze vise!
Sta se ti pitas magrac jedan? Vi ste zeljni para ko qrve qrca, dacete nam ako treba i citav zapad, samo da dobijete nas kesh
arelinho je napisao/la:Da više razjasnimo stvari ako se propustili prošli post.
Derbi na Grbavici: određuje gospodin Misimović koliko će biti navijača Sarajeva i kako on kaže toliko će biti. Znači biće navijača Sarajeva hiljadu na Grbavici i to je to.
Derbi na Koševu: određuje Tan, a pošto on zna mnogo o derbiju onda neće biti nikakvih promjena u odnosu na prošle derbije. Znači navijači Željezničara će dobiti južnu tribinu i pola zapadne.
Eisenbahner1921 je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:Dobit cete 5%, cisto da znate.
I vi takodje
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Ja ti kazem kako jeste. Vi cete dobiti 5% a mi kao i do sad.
grbavicka je napisao/la:
egocentrik je napisao/la:5%
sta ce reci tan? njegova je zadnja... vas niko nista ne pita
irfo je napisao/la:Sta ovo jos pitari sanjaju kako ce nam dati 5% samo
Reko sam vam davno nema nista od toga fk sarajevo je tanova prcija i necete mu vi izbijati pare iz dzepa
Plavi1987 je napisao/la:Ide cijela tribina hahah pitari ga opet popusise hocete li sada bojkovati i Kosevo. Stvarno da vas nema trebalo bi vas izmisliti
HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Ide Jug jer nam se moze hahahahahahah **** zapad gorit ce jug
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
E moji debili sta radite od derbija. Na Zapadu su ljudi zajedno sjedili gledali tekmu, Pitari i Strumfovi. I dode neki grlati Siljak koji ne zna izracunati postotak povede sve ovce sa sobom.
Vas je vise strah sto ce nas doci 1700 NAVIJACA koji ce vas poderati u navijanju. Sjetite se samo derbija kada je bila zabrana gostujucim navijacima pa kada nas je oko 2000 bilo na zapadu bez obiljezja tad smo vas ponizili.
Evolution87 je napisao/la:Koliko su kone dobile ulaznica za derbi?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Evo kazu pun jug i pola zapada.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Sarajlijica1946 je napisao/la:E moji debili sta radite od derbija. Na Zapadu su ljudi zajedno sjedili gledali tekmu, Pitari i Strumfovi. I dode neki grlati Siljak koji ne zna izracunati postotak povede sve ovce sa sobom.
onaj ko siljka krivi neka prvo ocisti svoju avliju
krivac je hz, zbog vaseg huliganskog ponasanja na grbavici 2016.
Sarajlijica1946 je napisao/la:E moji debili sta radite od derbija. Na Zapadu su ljudi zajedno sjedili gledali tekmu, Pitari i Strumfovi. I dode neki grlati Siljak koji ne zna izracunati postotak povede sve ovce sa sobom.
Stolice se skinu. Ako hoces da nije do tebe, druga je stvar sto ste vi to uzeli kao izgovor. Zato nemoj Bgt bacati ublehe. Namirisali lovu od Istoka i nas da yebete, e necete.
Kinez i Makedonac....formula za uspješno vođenje kluba. Uz njih i žegalica jedna...Svaka čast, majstori, popušiše sto milja samo tako. A i libo ih racku puni su ko brod. Vidi se po kvaliteti ekipe, urednom izmirivanju obaveza, kao i broju navijača na svim utakmicama. ivoviD....
Sad se samo nadam da će MUP učiniti sve da zaštiti domaće navijače od ovih 1700 huligana koji dolaze. Grupa sklona incidentima, bacanju i postavljanju bombi, oružanim pljačkama i napadima. Molim upravu i MUP da se navijači koji dolaze sa djecom i porodicama zaštite i da se osjećaju sigurno! Apelujem na policiju da ne dovodi policijske pse na stadion, da se ne pokolju sa ovim psima koji dolaze da navijaju za Željkana, pa onda nećemo moći da pratimo tekmu od laveža! Hvala!
Stolice se skinu. Ako hoces da nije do tebe, druga je stvar sto ste vi to uzeli kao izgovor. Zato nemoj Bgt bacati ublehe. Namirisali lovu od Istoka i nas da yebete, e necete.
a vi se morate ponasati ko majmuni i rusiti stadion?