FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Jesu namazani. Kad je Karić rekao da čeka Đelu, znao sam da ni Čolić nije potpisao, ali se to ono mangupski objavilo, da malo možda zavara moguće zainteresirane, da ih ohladi. S tim da ne vidim nikako da će Karić potpisati. To ostaje da se vidi.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
povrjedio je rame na pripremama, al tesko da ce uskoro medju 11. Mislim da Markovic i Kerla imaju prednost.Hamo je napisao/la:Šta je sa Gančevom,kao da Amar ne računa na njega
ja sam cuo da se žalio da mu krevet ne odgovra u stanudjale je napisao/la:povrjedio je rame na pripremama, al tesko da ce uskoro medju 11. Mislim da Markovic i Kerla imaju prednost.Hamo je napisao/la:Šta je sa Gančevom,kao da Amar ne računa na njega
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.
dragi pitari, naša tema, naši navijači , naš tim, prema tome nemojte se miješati , tamo na svoju temu pa kometariši dokle ti je volja...samosarajvo je napisao/la:Vjerovatno zato sto su dvojica momaka sa utokama vas cuvala dok ste ga radili..Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jedno je presarati grafit dok niko ne gleda (pic*ke) , a sasvim drugo kad grafit uradimo preko njihovog. Što nisu dosli jucer kad su momci radili , vec ko piz*de kantom dok niko nije gledo.
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.
Neka nama nasih pitara,sta mi bi bez njih...ko bi bio korak ispred nas 
...nisu mogli da te ugase!!!
Promjenio je stanAkBo je napisao/la:ja sam cuo da se žalio da mu krevet ne odgovra u stanudjale je napisao/la:povrjedio je rame na pripremama, al tesko da ce uskoro medju 11. Mislim da Markovic i Kerla imaju prednost.Hamo je napisao/la:Šta je sa Gančevom,kao da Amar ne računa na njega
pa naravno da ce nam presarati...marisu ih nasi na svakom koraku, moraju jbg nesto napraviti...
al fakat nema potrebe da sirimo o ovome...ima i ko ce vratit i ima se gdje pricati o ovome, ovaj forum definitivno nije za to!
mi cemo ovdje laprdat o Zelji a ako pocnemo o navijacima onda ce se sjatit napaljena djecica i govoriti kako je mlijeko crno
al fakat nema potrebe da sirimo o ovome...ima i ko ce vratit i ima se gdje pricati o ovome, ovaj forum definitivno nije za to!
mi cemo ovdje laprdat o Zelji a ako pocnemo o navijacima onda ce se sjatit napaljena djecica i govoriti kako je mlijeko crno
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
slažem se , nego Seyo brate pošto ti ja baš ne pamtim dobro kad je trening vecerasSeyo_TM je napisao/la:pa naravno da ce nam presarati...marisu ih nasi na svakom koraku, moraju jbg nesto napraviti...
Seyo, priznaj koji si ti od onih likova na 4. slici sa zadnjeg teksta na fkz.com

VAS NACIN ZIVOTA NAVIJACKA SRAMOTA !
nijedanneda_TM87 je napisao/la:Seyo, priznaj koji si ti od onih likova na 4. slici sa zadnjeg teksta na fkz.com![]()
lazem, ona zena...
neznam, ministar je sinoc napisao da je u pola7, ali fakat ne znamAkBo je napisao/la:slažem se , nego Seyo brate pošto ti ja baš ne pamtim dobro kad je trening veceras
Seyo_TM je napisao/la:neda_TM87 je napisao/la:Seyo, priznaj koji si ti od onih likova na 4. slici sa zadnjeg teksta na fkz.com
nijedan
lazem, ona zena...
eki sad to
pa necu bolan svoju sliku stavljatneda_TM87 je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:neda_TM87 je napisao/la:Seyo, priznaj koji si ti od onih likova na 4. slici sa zadnjeg teksta na fkz.com
nijedan
lazem, ona zena...
eki sad to
Seyo je bio na kosevu, ja ne idem gore, pomjesao si!Gigant je napisao/la:U to sam uvjeren, jer Seyo ne ide na utakmice (Kosevo, Travnik, i ostala daleka gostovanja), a da moze posarati grafit...hahahaha...no hard feelings
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile je senzibilan covjek, ne bi mogao podnijeti da ode na groblje, to ga rastuzipile87 je napisao/la:Seyo je bio na kosevu, ja ne idem gore, pomjesao si!Gigant je napisao/la:U to sam uvjeren, jer Seyo ne ide na utakmice (Kosevo, Travnik, i ostala daleka gostovanja), a da moze posarati grafit...hahahaha...no hard feelings
- Urban Batalion
- Kontakt:
Prica se da cete dobit sjevernu tribinu.Na njoj bi treba biti kapacitet 3000 a pola je uradjeno.Znaci da dobijate tribinu od 1500.Al jos uvijek nije nista sigurno.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Koliko sam ja cuo,nemojte uzimat za ozbiljno,vi cete dobit onu novu tribinu,al jos nista nije tacno .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Prosle godine je to donekle licilo na tribinu, nisam vidio kako se sad uradilo... realno 1500 je i vise nego dovoljno...Urban Batalion je napisao/la:Prica se da cete dobit sjevernu tribinu.Na njoj bi treba biti kapacitet 3000 a pola je uradjeno.Znaci da dobijate tribinu od 1500.Al jos uvijek nije nista sigurno.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- Urban Batalion
- Kontakt:
Evo jos je uradjeno 3 ovakva dijela koliko ja znam.Isnar je napisao/la:Prosle godine je to donekle licilo na tribinu, nisam vidio kako se sad uradilo... realno 1500 je i vise nego dovoljno...Urban Batalion je napisao/la:Prica se da cete dobit sjevernu tribinu.Na njoj bi treba biti kapacitet 3000 a pola je uradjeno.Znaci da dobijate tribinu od 1500.Al jos uvijek nije nista sigurno.
http://img34.imageshack.us/i/photoed.jpg/
Zadnja izmjena: Urban Batalion, dana/u 17 avg 2010, 16:31, ukupno mijenjano 4 puta.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
ma sve za 10, jos kad bi dodao jedan WC na jugu sa ove strane do istoka.ŠtaIma je napisao/la:Slike
Nego valja li ovo išta?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.