PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

BordoBolesnik
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la BordoBolesnik » 16 maj 2017, 16:31

Vec citam naslov u novinama "Navijaci plavih na zapadnoj tribini izazvali nerede, utakmica prekinuta, Sarajevo dobilo 3-0 na zelenom stolu. Zrinjski iskoristio situaciju i preuzeo prvo mjesto" :mrgreen:

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 16 maj 2017, 16:35

HordasOdMalena je napisao/la:
Medikament je napisao/la:
HordasOdMalena je napisao/la: Jesi ti dobar? Zasto se godinama prema navijacima ponasate kao prema zivotinjama, ali kad vi dodjete na Kosevo, samo sto vam grickalice ne ostave na stolicama. Umjesto da pustite barem pola sjevera, vi ste i ono od ranije smanjili. Hoces da kazes da je to normalno i da tako treba biti?
ne znam zaista o čemu pričaš i zbog čega izmišljaš o nekakvim grickalicama. kome trebaju takve priče. navijači sarajeva su destruktivci i papci koji uništavaju tuđu imovinu i koji sami sebi proizvode gužvu kupujući karte za normalni dio sjevera i nakon toga prelaze u ograđeni dio i time stvaraju gužvu. apsolutno se slažem sa tobom da to ponašanje nije normalno.

Pa kako prelazimo na nas dio sjevera kad te hladno vrate kad pokusas, drago mi je zbog pojedinaca da se razvila ovakva situacija. Kad vidis kako je u nehumanim uslovima navijati 90 minuta, mislim da ces promijeniti misljenje
opet nastavljaš da izmišljaš. tužno jer u nedostatku suvislih odgovora ti se služiš lažima. stašno kakav primitivac. vjerovatno si ti jedan od onih koji su čupali stolice i ogradu na stadionu grbavica. primitivci i destruktivci, sramota ovog grada.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 16 maj 2017, 16:37

mma_hz je napisao/la:KHAJ PHICE STRUMFOVI KHAJ PHICE,A AKO MISLITE NESTO NA ZAPADU POSTICI BUJRUM.

VAKAT JE MALO DA SE SA ISTOKA RAJA PRESELI NA ZAPAD. ;) ;)
Hoćeš li ti doći ??? Imaš li damu?? Ili samo ložiš raju...
Jer si JEDAN JEDINI...........

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 16 maj 2017, 16:37

Kompromis je napisao/la:
HordasOdMalena je napisao/la: Mi smo dobili 1100 karata, vi 1725. Ko je tu gospoda? :kafa:
Jos jedan eklakantan primjer navijaca kluba sa Koseva koji je upitnog obrazovanja... procenti genije, procenti...
Jel vise 1725 navijaca ili 1100 genije?
Tacno on i dalje glup pa glup... sta ces mu... je l isto 9% i 5%... ili 10% i 5%... kapacitet grbavice je 13000 stolica... cinjenica da u idealnim okolnostima moze stati i 15000 kad se popune betonski dijelovi koji su nerijetko popunjeni...
A kapacitet koseva je malo manji od 35000... dakle gospoda sa Grbavice je ocekivala da ce papcine i intelektualne nule sa koseva dati isti procenat kao sto je to uradila elita sa Grbavice... dakle 9 ili 10%...
Nažalost gospoda ne moze izaci na kraj sa malogradjanstinom sa Koseva... i sta da se radi...
Ovako vrijedi okupirati zapad i ismijati im brojku koja je ionako jadna...

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 16 maj 2017, 16:38

Medikament je napisao/la: opet nastavljaš da izmišljaš. tužno jer u nedostatku suvislih odgovora ti se služiš lažima. stašno kakav primitivac. vjerovatno si ti jedan od onih koji su čupali stolice i ogradu na stadionu grbavica. primitivci i destruktivci, sramota ovog grada.
Ne brini, ucen sam da ne diram tudje, ne kaze se dzaba fina gradska raja.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 16 maj 2017, 16:40

Kompromis je napisao/la:
Kompromis je napisao/la: Jos jedan eklakantan primjer navijaca kluba sa Koseva koji je upitnog obrazovanja... procenti genije, procenti...
Jel vise 1725 navijaca ili 1100 genije?
Tacno on i dalje glup pa glup... sta ces mu... je l isto 9% i 5%... ili 10% i 5%... kapacitet grbavice je 13000 stolica... cinjenica da u idealnim okolnostima moze stati i 15000 kad se popune betonski dijelovi koji su nerijetko popunjeni...
A kapacitet koseva je malo manji od 35000... dakle gospoda sa Grbavice je ocekivala da ce papcine i intelektualne nule sa koseva dati isti procenat kao sto je to uradila elita sa Grbavice... dakle 9 ili 10%...
Nažalost gospoda ne moze izaci na kraj sa malogradjanstinom sa Koseva... i sta da se radi...
A zasto "gospoda" nije davala proteklih godina procenat ko mi vama?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 16 maj 2017, 16:42

Sabinho je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:nešto vodokotlić slabo pušta vodu
Sta ti je rec' gospoda, necemo da docekujemo komsije sa pokvarenim halama. :tokralju: :tokralju: :tokralju:
sve po PS-u, najorganizovaniji klub u državi :kafa:

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 16 maj 2017, 16:46

Kompromis je napisao/la:
HordasOdMalena je napisao/la: Jel vise 1725 navijaca ili 1100 genije?
Davala je gospoda sa Grbavice i veci procenat... cak nekad i po 2000 mjesta na stadionu od 9000 jer tada nije bilo istoka... cak i veci broj od 2000... normalno na kosevu to nije bio slucaj pa je gospoda morala ici i na neutralni zapad jer logicno jug nije dovoljan s obzirom na armiju navijaca sa grbavice...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 maj 2017, 16:49

edinedin je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:KHAJ PHICE STRUMFOVI KHAJ PHICE,A AKO MISLITE NESTO NA ZAPADU POSTICI BUJRUM.

VAKAT JE MALO DA SE SA ISTOKA RAJA PRESELI NA ZAPAD. ;) ;)
Hoćeš li ti doći ??? Imaš li damu?? Ili samo ložiš raju...
Sve ce se vidjeti aBd ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 16 maj 2017, 16:49

Kompromis je napisao/la:
Kompromis je napisao/la: Tacno on i dalje glup pa glup... sta ces mu... je l isto 9% i 5%... ili 10% i 5%... kapacitet grbavice je 13000 stolica... cinjenica da u idealnim okolnostima moze stati i 15000 kad se popune betonski dijelovi koji su nerijetko popunjeni...
Davala je gospoda sa Grbavice i veci procenat... cak nekad i po 2000 mjesta na stadionu od 9000 jer tada nije bilo istoka... cak i veci broj od 2000... normalno na kosevu to nije bio slucaj pa je gospoda morala ici i na neutralni zapad jer logicno jug nije dovoljan s obzirom na armiju navijaca sa grbavice...
Neutalan zapad. :lol: :lol: :lol: :lol:

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 16 maj 2017, 16:52

Ovom prilikom molim skretničare da ponesu ličnu tutu i tariguz u kavez, jer nam hale ne rade. Hvala.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 maj 2017, 16:59

vaših hiljadu i nešto ulaznica + tampon zone koje uzimaju isti toliki broj stolica na sjevernoj i istočnoj tribini, što izbacuje za upotrebe oko 3 hiljade stolica. prostom matematikom možemo vidjeti da koji je to postotak ako stadion ima oko 14 hiljada sjedećih mjesta. vi uzurpirate oko 20 % stadiona, odnosno sjedećih mjesta koje naši navijači mogu popuniti, tako da ste uništili čari derbija sa vašim ponašanjem. budite gospoda a ne papci i dajte 20 % koševa gostujućim navijačima. ovako samo nastavljate gdje ste stali prošli put, vodite derbi u propast.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Ja kontao tebi samo matematika slabija strana, Titam.
Samo Saraj'vo.

Penaltiky
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Penaltiky » 16 maj 2017, 17:03

PeppermintSA je napisao/la:Ovom prilikom molim skretničare da ponesu ličnu tutu i tariguz u kavez, jer nam hale ne rade. Hvala.
Nije da nisu navikli.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 16 maj 2017, 17:04

Yebo ligu, yebo Kup, zavrsise pitari sezonu ipak sa trofejom... Cestitke! Spasena sezona. :salut:

slika

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 maj 2017, 17:05

SlevinKelevra je napisao/la:Yebo ligu, yebo Kup, zavrsise pitari sezonu ipak sa trofejom... Cestitke! Spasena sezona. :salut:

slika
Ok fora ali dan te yeb'o vi pisete kao da ste nesto osvojilli?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 16 maj 2017, 17:08

Sabinho je napisao/la: Ok fora ali dan te yeb'o vi pisete kao da ste nesto osvojilli?
Nama su trofeji rutina. Mi navikli.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 16 maj 2017, 17:15

PitarBordo je napisao/la:
vaših hiljadu i nešto ulaznica + tampon zone koje uzimaju isti toliki broj stolica na sjevernoj i istočnoj tribini, što izbacuje za upotrebe oko 3 hiljade stolica. prostom matematikom možemo vidjeti da koji je to postotak ako stadion ima oko 14 hiljada sjedećih mjesta. vi uzurpirate oko 20 % stadiona, odnosno sjedećih mjesta koje naši navijači mogu popuniti, tako da ste uništili čari derbija sa vašim ponašanjem. budite gospoda a ne papci i dajte 20 % koševa gostujućim navijačima. ovako samo nastavljate gdje ste stali prošli put, vodite derbi u propast.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Ja kontao tebi samo matematika slabija strana, Titam.
Nemoj ga tako jako. :lol:

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 16 maj 2017, 17:17

slika

sabrina odgovorila mirsadu, ceka se odgovor siljka...
45515

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 16 maj 2017, 17:17

ako može netko staviti dezen pločica koje će biti postavljenje u toaletima AFH?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 maj 2017, 17:20

grbavicka je napisao/la:slika

sabrina odgovorila mirsadu, ceka se odgovor siljka...
Neka Siljak posalje slike kcerke mu Lane one pendave :kafa:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.