Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
suljic igrao 5 minuta
dario dumic 2 asistencije danas
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Idemo malo pogurati Osmana.
Izgleda da je krenulo guranje.Sarajlijica1946 je napisao/la:Idemo malo pogurati Osmana.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Pivopija je napisao/la:Izgleda da je krenulo guranje.Sarajlijica1946 je napisao/la:Idemo malo pogurati Osmana.![]()
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Da znaju Austrijanci da je u procesu nabavke BH sportskog drzavljanstva,sad bi bio bar treciPivopija je napisao/la:Izgleda da je krenulo guranje.Sarajlijica1946 je napisao/la:Idemo malo pogurati Osmana.![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Hadzikic pozvan u U21 reprezentaciju Austrije.
Kakva je procedura ukoliko zabiljezi nastup za njihovu U-21 selekciju ? Da li to znaci da je izgubljen za nas A tim ?Goalgetter je napisao/la:Hadzikic pozvan u U21 reprezentaciju Austrije.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Nikola Katic je dobio poziv u HR reprezentaciju... znam da se ovdje spomenuo kao "potencijalni".
Ne, izgubljen je samo ako nastupi u kvalifikacijama za prvi tim Austrije.dvokorak je napisao/la:Kakva je procedura ukoliko zabiljezi nastup za njihovu U-21 selekciju ? Da li to znaci da je izgubljen za nas A tim ?Goalgetter je napisao/la:Hadzikic pozvan u U21 reprezentaciju Austrije.
Pivopija je napisao/la:Ne, izgubljen je samo ako nastupi u kvalifikacijama za prvi tim Austrije.dvokorak je napisao/la:Kakva je procedura ukoliko zabiljezi nastup za njihovu U-21 selekciju ? Da li to znaci da je izgubljen za nas A tim ?Goalgetter je napisao/la:Hadzikic pozvan u U21 reprezentaciju Austrije.
? ? <3
Ako je u proceduri za promjenu sportskog, ne bi trebao imati pravo igranja za Austriju, ili grijesim?
I meni ovo pomalo smrdi. Nadam se da nece biti identican slucaj kao sa Seferovicem.
? ? <3
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Odlican stoper,visok,snazan u duelu,rodjen u Stocu,jak u oba sesnaesterca,ima i nas i HR pasos,gledao sam ga par puta,igrao je i Jovicic iz U-21 zajedno sa njim na stoperu...vjerovatno ce uskoro preci u neki jaci klub...to je u pitanju U-21 reprezentacija,tu smo navikli da gubimo talente...nadam se da nece ispostavit kao megatalenat jer onda 100 posto nece igrat za nasVucevich je napisao/la:Nikola Katic je dobio poziv u HR reprezentaciju... znam da se ovdje spomenuo kao "potencijalni".
Ako je procedura pokrenuta, Austrija je trebala poslati neke papire , da nije nastupao za seniore i tako nesto, e kako su ga onda pozvali u U"21 nesto mi je suhveli tu?dvokorak je napisao/la:I meni ovo pomalo smrdi. Nadam se da nece biti identican slucaj kao sa Seferovicem.
Petar Filipović iz Austrije Beč na radaru selektora BiH
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/petar-f ... bih/237116
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/petar-f ... bih/237116
Ako se ne varam radi se o pozivu u "A" reprezentaciju za prijateljsku sa Mexikom.PrinceofVeresija je napisao/la:Odlican stoper,visok,snazan u duelu,rodjen u Stocu,jak u oba sesnaesterca,ima i nas i HR pasos,gledao sam ga par puta,igrao je i Jovicic iz U-21 zajedno sa njim na stoperu...vjerovatno ce uskoro preci u neki jaci klub...to je u pitanju U-21 reprezentacija,tu smo navikli da gubimo talente...nadam se da nece ispostavit kao megatalenat jer onda 100 posto nece igrat za nasVucevich je napisao/la:Nikola Katic je dobio poziv u HR reprezentaciju... znam da se ovdje spomenuo kao "potencijalni".
Hadziahmetovic i Bajic pocinju, Milosevic opet na klupi
vidim niko nespominje emira dilavera kao potencijalnog desnog beka...lik vec 3 godine standardan u ferencvarosu ,26 godina i ove godine mu istice ugovor i ici ce vjerovatno u neku jacu ligu...po meni sto se desnog beka tice on je najbolje stop imamo...nemoze nikad jedan stoper(vranjes) biti bolji od prirodnog desnog beka na toj poziciji...po meni mesa fakat glup ispada sto ga nije pozvao...
jedino ako stvarno ode u bolju ligugruezi je napisao/la:vidim niko nespominje emira dilavera kao potencijalnog desnog beka...lik vec 3 godine standardan u ferencvarosu ,26 godina i ove godine mu istice ugovor i ici ce vjerovatno u neku jacu ligu...po meni sto se desnog beka tice on je najbolje stop imamo...nemoze nikad jedan stoper(vranjes) biti bolji od prirodnog desnog beka na toj poziciji...po meni mesa fakat glup ispada sto ga nije pozvao...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter, hansbosna, Sheyi i 16 gostiju.